29

Анонимен

преди 1 ден

Безлов не знае нищо. Тоя е меере на америкените ама само ги баламосва щото е некомпетентен. Прилича ми на един бивш ВКР от соца дето го играе душеприкажчик и лаладжия.Прочете вестника и идва да ми се прави на отворко с новините от 24часа. Спрягане на имена все едно са му рода а те не го знаят кой е.СМЕХ.Всичко в Бг е така.

28

Краси

преди 2 дни

Колко ли семейства е почернил Брендо??Когато и да го обесят-все ще е късно!

27

сминдолец

преди 2 дни

Тоа Безлов ли е , Безриболов пи е , много светнат относно Брендо , бе ! Да не му е носил куфарите ?!

26

Кръчматъ

преди 3 дни

"""Тихомир Безлов: Брендо очевидно има талант, има контакти не само в България"""" ------ Личи си, че му завижда!!!! -)))))))

25

115

преди 3 дни

Перфектен е за премиер на България!Този поне си има пари, и то не откраднати от населението на България.А всички политически партии и са като кърлежи, СМУЧЕЩИ последната капка кръв на Българите.

24

ЗАРКО

преди 3 дни

ТОЙ БИЛ НЕОТКРИТ ГЕНИЙ СЕГА ТРЯБВА ДА БЪДЕ И НОСИТЕЛ НА НОБЕЛОВА НАГРАДА

23

НЯКОЙ

преди 3 дни

НИЩО ЧУДНО БЕЗЛОВ ДА МУ Е КОНТАКТА А ЩЕПСЪЛА Е ЯСЕН ТО МАЙ ВСИЧКИ СА ДРУЖКИ И ДРУГАРЧЕТА

22

до 9

преди 3 дни

До Анонимен,за да си отговориш на въпроса първо сравни какво хора населяват Франция и какви българия,макар че би било обидно за францизите да ги сравняваш с *** като българите

21

бг смешки 2

преди 3 дни

очевдино г-н Банев има държавана протекция и то на МН ВИСОКО НИВО ! и през годините имаше мн такива като които имаха закрила от политицжите службите повечето обаче отдавна не са живи - Доктора , Самоковеца , Фатик и тн ....

20

Анонимен

преди 3 дни

Брендо трябва пенсия да получава за трудов стаж като наркобос. Колко ли милиона е внесъл, за да се ползва с протекции?! Даже писта му осигурили да кацне. Докато преследват кoкoшкapи за 5-10 лв, на Брендо осигуряват безпроблемно кацане търговищките силови структури.

19

Лека жена

преди 3 дни

А Г-н Безлов откри Америка :)))Уффф! На рекламата на Лени Кравиц ли сме? За Y? Без да ловуваш, просто получи това, което вселената ти дава. :))) Ще получи, ако не му мина пътя. :)))

18

Алекс

преди 3 дни

Ще лежи 7 год.,ама друг път.Както сега се чудим,как е влязъл в държавата,догодина ще гадаем,как е зачезнал от затвора.

17

Бай...до 23

преди 3 дни

....под диктовката на Толупа, нали ?.....

16

Анонимен

преди 3 дни

Зла карма , умните престъпници в подземния свят , тъпите престъпници в управлението на държавата , поне обратното да бе .

15

Анонимен

преди 3 дни

До страшен извод стигнахте, че има контакти освен в махалата и с другите махали!!!

14

Бидон с деменция

преди 3 дни

Безлов: обиачм Брендо с истинска, неподправена сексуална страст. Толкова е талантлив.

13

Анонимен

преди 3 дни

Престъпно племе сме!!У нас мафията си има държава!!Това всеки го знае! Даже и децата! Даже модата при децата е да са побойници, мафиоти, наркоси и престъпници!!Няма как да е по друг начин , след като мафиоти ни управляват от години! Мислите ли че Брендоме оо-голям престъпник от Бойко имДеляна? Според мен той е дребна риба в сравнение с тях!

12

Хахаха

преди 3 дни

Помня когато набараха оня опуления от Несебър в Турция,и наште се настраха от страх да не го барнат оня оттатък,иначе ще си изпее всичко.И обърнаха света за да си го приберат,също като оня другия Боевски където Бразилиерите го пуснаха уж да лежи в БГ-то,а нашите си го изпратиха дома.Ония бате побеснеха.Ама нали нема спогодба м/у двете дръжави...Та и с брендито тако.Да му мислят сърбежите и бугараците от второ ниво.Ще е интересно.

11

Анонимен

преди 3 дни

Няма да го пипнат. Брендо продава за Таки, а гърчето се отчита на Тиквата.

10

Анонимен

преди 3 дни

По-добре в кошарата, отколкото при Големия Лош Вълк Путин в Украйна.