16

Анонимен

преди 3 дни

No srestu Ispaniej njma koi da pomaga nikakva duzspa njmasche srestu Dania

15

Българин

преди 3 дни

Много поздрави на Вили Вуцов и Мадански! ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХААХА

14

До Деградация

преди 3 дни

Добре че добутаха Аржентина до финала, понеже играеха по-добре

13

Анонимен

преди 3 дни

Кво ривете бре...отмениха гол на Германия още в 3тата минута за некъв измислен фаул. Засада си имаше, да носи по-малък номер обувки. Дузпа също. Дания откровено бе по-слабия отбор, но това беше и очаквано. Добре, че Шмайхел бе най-добрия на терена...от двата отбора

12

Анонимен

преди 3 дни

Съдията реши мача. Язък за датчаните!

11

Анонимен

преди 3 дни

Милиметри опорочават футбола, посякоха датчаните.

10

Хейт

преди 3 дни

Ега ти скапания мач! Прекъсване, после отменен гол на датчаните и дузпа за немците! И това веднага предреши резулта. Много и западнал този спорт.

9

Деградация

преди 3 дни

Много слаб футбол. Мачовете са скучни. Изобщо качеството на футбола в Европа падна изключително много. Неслучайно в Катар Франция беше единствения западноевропейски отбор, който се представи добре, и то благодарение на играчите от африканските колонии.

8

До ромс

преди 3 дни

Да, Швейцария - Словакия, наистина ще е интересен мач. Няма да се дебнат и пазят, а ще се раздадат. Англия си отива вкъщи.

7

Атмаджа

преди 3 дни

Съдията се превърна в главен фактор.Затова не симпатизирам на домакинските отбори,защото съдиите са склонни да ги подпират.И е лошо да има ВАР и всякакви наблюдения,а пък накрая каквото решат хората от съдийската колегия това да се свири.

6

По същество

преди 3 дни

Този мач беше като цялото първенство - позор за футбола. Отменени голове, измислени дузпи, абсолютно нищожно съдийство.

5

Ром'с

преди 3 дни

Дания имаше шанс да вкара гол,но шанса на ВАР не бе на тяхна страна.При гол на датчаните и 1:0 щеше да е по интересен мача,но уви ВАР тоз път се намеси и гола нямаше.Германмя бе по-добрият отбор ,Това се виждаше и победиха... Интересен мАч ще е Германия-Испания ,а и Швейцария -Англия ще трябва да е стойностен...Ако не се получи н,каква изненада със Словакия на англичан те.Скучно първенство ..тук-там някой интересен мАч .

4

Viva Espana

преди 3 дни

Германия не е нищо особено, с спорни отсъждания отстраниха датчаните. Но въпреки това Испания ще ги думне много лошо на 1/4 финалите!

3

Анонимен

преди 3 дни

Това не е Германия, а Албания и Мароко.

2

Обективен

преди 4 дни

Напълно заслужена победа за немците и перфектно съдийство на английския рефер, за разлика напр. от подпирането на португалците и турците срещу Чехия, а да не говорим за Аржентина на последното световно.

1

Анонимен

преди 4 дни

Германи я е сила!