10

До Уточнение

преди 3 месеца

Ако децата ти са родени и израснали в Швейцария като швейцарски граждани, а нивото им в даден спорт покрива изискванията за националния отбор, то имам съмнения, че би отказал, понеже генетично са българи.

9

Уточнение

преди 3 месеца

Това не е Швейцария а Албания.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Никога от 1966г Италия не е била толкова слаба,беззъба,безидейна. Трябва да се разгони целия отбор начело със Спалети. Инак добър треньор ,ама на клубно ниво....

7

Анонимен

преди 3 месеца

До до 2 И За какво ти е подържан над 40 като почва рака и от един тумор само може да се издуе със 100 кила отгоре.

6

до 2

преди 3 месеца

Кое е пълни глупости? В България 90% от жените са с нормално тегло и телосложение, а мъж особено над 40те подържан да спортува е едно към 20.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Има си хас че те Швейцария са направали сборен *** САААШ=сборен от Азия Африка Албания и Швейцария/)

4

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 2 Пълни глупости.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо ново за италианския футбол. Хората си живеят в 90те години и си мислят че още имат най добрите футболисти в света. Татуираният *** Бернардески дори не е в състава. Никога не съм си представял Спалети като треньор на Италия, той още в Рома не ставаше. Тука ако беше Анчелоти щяха да печелят наред, ама нали предпочете да завърши живота си безлично дядото.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Във всяка държава е различно. В Италия мъжете са добре изглеждащи, а жените не стават а у нас е обратното. Жените са хубави, а мъжете са леко казано непривлекателни и несъразмерни, паласки, шкембета, изкривени и т.т.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Италия са много слаби в защита. Такъв мач се решава с 1 гол а те им вкараха 2. Напред имаха шансове, но Швейцария заслужено би че има всички показатели и затова Италия само с много късмет щяха да бият.