67

баба мара

преди 2 дни

сега чак се усетиха а в конгреса републиканци и демократи гласуват дружно заоръжие и пари за украина станали прави в конгреса и ръкопляскат на нар-ко-манана видеостената лицемерие без краи всичките са еднакви нищо няма да се промении при тръмп

66

ДнесЪ

преди 3 дни

Е 30 юни. Толкова неща се случват в България на днешната дата 30 ЮНИ, а вие ни занимавте със случки от вчера!

65

Христо Христов

преди 3 дни

Емблемите на САЩ: Байдън, Боинг...

64

Бивъс и Бътхед

преди 3 дни

предизборното шоу не ви ли хареса? Истински американци! ха ха ха ха! или имаше и един филм От глупав по-глопув, той също подчертава "еманцията на нацията" от кравари и каторжници!

63

Анонимен

преди 3 дни

Чакам войната на САЩ срещу Русия. Колко града ще си унищожат? Залагам на 1-2 града и ще спрат, за да не дойдат индийците и китайците да ги завладеят.

62

Анонимен

преди 3 дни

Шефът е политическа бухалка на рублеканците.

61

Анонимен

преди 3 дни

Американците са иддиоти. Ако имаха интелект, щяха да изберат Бърни Сандърс за президент. И той вече одъртя и пропуснаха шанса си за добър живот.

60

Ватник Нагъл

преди 3 дни

Зеленски комик бил, наркоман бил... Ама как ви прееева кремълските гниииди! Колко алкашка тор за слънчогледите насипа...

59

Abe

преди 3 дни

Тия 4 години не видяха ли, че има деменция? Чак на дебата го забелязали, а иначе бил възхитителен президент? Не са в час, само сляп ще реши, че е възхитителен. Не разбирам как уж интелигентни хора го харесват.

58

Анонимен

преди 3 дни

16 учителя са подготвяли Бай Бай Дън за срещата и той пак се издъни...Тея стигнаха дъното.

57

Да живее Сорс

преди 3 дни

Сорс направо им разказа играта на всички свободолюбиви демократи. Незнам как превзе висшите етажи на власта в америка, ама им даде още повече свобода и демокрация. Народиха се откачени безработни черни(без опит за обида), гейченца и леизблиз, изключително много разводи и разбити семейства, мързел, безхаберие и ниско ниво на образувание. Демокрацията е много хибаво нещо, но НИКОГА НИКОЙ нетрябва да позволява да се пипат ценостите на хората, особенно семейните. Байдън е продукт на тия откачалки

56

milojko

преди 3 дни

Голяма излагация с тиа сенилни старци! Но са спосбни да избиват чуждите деца!

55

Анонимен

преди 3 дни

Правилно.

54

Леле!

преди 3 дни

Колко напредна в своето развитие човешката раса! Ходеща мумия се кандидатира за втори мандат президент! До скоро това беше една фантастика, но вече е действителност!!!

53

да

преди 3 дни

трябва да го оставят, да може путин докрай да изчисти украйна от фашистите, щото ако дойде тръмп, киевската шайка ще остане, ще спре войната!

52

Родолюбец

преди 3 дни

Много руски ботове драскат тук! На корпоративна Америка и е все едно кой ще бъде президент, все ще са добре! Кажете какво става с блатната "свръхдържава"? На бас, че съветската *** ще се разпадне на поне 50 републики преди САЩ да "изгние"!! Апропо, много по-лесно е да получите руско гражданство от американски паспорт, защо не пробвате?

51

Анонимен

преди 3 дни

Бай пън дали помни, че е президент?

50

Анонимен

преди 3 дни

Робовладелската конституция на САЩ е поукрасена и попарфюмирана и предложена на Реднеците и бившите роби.

49

Анонимен

преди 3 дни

Много искат да направят Камала президент. Друг шанс няма да имат да има жена за американски президент...

48

Анонимен

преди 3 дни

Само ще оплюят Бидона сега а нали точно конгреса са гласували закона че има право да се кандидаитира на 80. За обикновените хора няма даже мизерна пенсия на 50-60 но за депутатите може и на 80 да са с космични заплати.