43

Анонимен

преди 3 дни

ДСБ са на хранилка на Америка за България. Това е антибългарска кохорта от продажници и политически прсттутки

42

ннн

преди 3 дни

Тези безделници от ДСБ ще свършат ли някога нещо полезно. Занимават се с дребнотемия, само и само да са в светлината на прожекторите и да са на власт. Нищо конструктивно не вършат и не са свършили до сега. Крайно време е да се махнат от политиката, защото са акумулирали само негативизъм.

41

Ген Гном:

преди 3 дни

"Всеки донос носи бонус! Нека всеки ден да вземем бонус за направения донос! Слава на БКП! Да живеЙ демокраДкомунизЪма!!!"

40

Анонимен

преди 3 дни

Службите са тиня. Не че прокуратурата в сегашния й вид ще свърши нещо, но е добре, че вниманието на обществеността се насочва към тях. Дано заменят пенсерите и пионките някак/

39

Серсема

преди 4 дни

И откога сигналът е злоупотреба с власт?Избори и тези дано след тях тези са обикновени пенсионери.

38

Анонимен

преди 4 дни

Еее, ама много го питате тоя активист! Той е тук да си копи/пейстне опорките, не да ви обяснява. Киро и самозвания академик не могат нещо смислено да кажат, ами по все тв и радиа пеят една и съща песен, вие сега активиста им тормозите с питанки.

37

Анонимен

преди 4 дни

И кое успешно направиха за България никакви пари от Европа Само лъжат саботират прибират алчни нагли самозабравили се облачни

36

Анонимен

преди 4 дни

Активистка пропускаш важно нещо Борисов назначи Денков без Борисов Денков нямаше как да е мин председател Активиста

35

ПП ДБ Активист

преди 4 дни

36 Ама по какъв друг начин да видиш истината а тя е че ПП ДБ с премиера Денков бяха успешни като политици.

34

Реалист

преди 4 дни

До ПП -ДБ активист. Пич, ама то не става с кухи лозунги, втръснали клишета и смешни опорки. Свали си променливите очила и може и да видиш нещата по друг начин.

33

Жълтопаветник

преди 4 дни

Гнома на съд! Опитал се е да вербува български офицери да му снасят информация! България няма нужда от предатели като гнома...

32

Анонимен

преди 4 дни

Тези бригадни генерали, кой ги назначи -пРезидента, а пРезидента кой го избра на този пост - ПП/ДБ. Сега ДСБ, които са част от ДБ се оплакват от генералите , избрани от Радев и търсят навсякъде конспирация. Типично за Гномчето.

31

Анонимен

преди 4 дни

Михалев ти да не си се родил депутат ИДВАТ нови избори и си АУТ отблъскващ тип какво образование има този каква професия какво прави за България Хазарта номер две

30

До ПП ДБ активист

преди 4 дни

- "За са пенете клоака групово срещу ПП ДБ значи голям ви е влезнал така трябва !" - А на теб ти липсва онова нещо, дето служи за мислене!

29

З0

преди 4 дни

...от тв ефир...

28

Анонимен

преди 4 дни

Михалев говори от и Ир откровени ЛЪЖИ, а. Никой нямал право да му търси отговорност, понеже бил депутат?!?? Че откъде накъде?!

27

Анонимен

преди 4 дни

Какви заплати на кого са вдигнали на себе си ДА Невиждана инфлация 30% е за нас обикновените българи парите ни се обезцениха благодарение на тези шарлатани

26

Анонимен

преди 4 дни

До 27 по голяма мафия от шарлатаните за последните 3 години не съм виждала срутиха държавата саботираха всичко лъжеха грабеха назначава ха свои газеха закони газеха конституция Киро се измъкна от убийството фалшифицираха документи и още и още ДЪРЖАВАТА НИ Е НАНИКЪДЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕЗИ ШАРЛАТАНИ

25

ПП ДБ Активист

преди 4 дни

Прови са че службите са за реформиране то сега са само слуги на мафията каква национална сигурност можете да очаквате от лакеи на Борисов и Пеевски?!!!Само покровителство над грабителите на народа!Е затова няма държава и всичко е Комунистическа Анархия!

24

Анонимен

преди 4 дни

До ПП ДБ Активист - Вдигнаха заплати и пенсии, напомпаха яко и инфлацията, та от вдигането на заплати и пенсии никаква файда нямаше. Хора, влезли от улицата в НС, няма как да станат политици и управници.