269

@@@

преди 3 дни

Корпорацията сменя ръководствата по места, сливане ли ще има с турската компания майка или преразпределяне на дивидента е въпроса?

268

Факт

преди 3 дни

Това което се случва е,че Доган дава старта на окончателното завладяване на България.Досега прикриваше умело желанието си за собствена,еднолична държава,но явно моментът за решителни действия е дошъл.Защо не,след като българите сме достатъчно *** да му позволим да налапа цялата баница?

267

Пеевски

преди 3 дни

Да си нагъл и брутален не означава да си умен. Байдън ще ви полече всички!

266

Ти и в

преди 3 дни

Миналото няма да останеш. Ще се стопиш като сланина на ргън. Бойко обича мас със сол и червен пиперец- за затвора, де!

265

Анонимен

преди 3 дни

По някога се чудя за България и българи ли чета?????? Ако някоя сутрин със добро утро султаните ни поздравят със Гюнайдън е време да се изнасям от този турски сериал!!

264

Анонимен

преди 3 дни

време е да заколи прасето с една бутила каберне сувиньон, защо сички ченгета са ...

263

.

преди 3 дни

И за Прасчо ще дойде Коледа. Въпрос на време е.

262

Анонимен

преди 3 дни

пеевски фалира всичко до което се докосне, да се надяваме това да се случи с ДПС, доколкото знам пеевски няма право да влиза в Турция.

261

Анонимен

преди 3 дни

Вече не е ДПС , сега е ДСП ! Мюсулманите и те се оказаха страхливи като нас .Красивите кадъни вече му сядат в скута .

260

Българин

преди 3 дни

Да заколим прасето, преди да продало България на югоизточната ни съседка!

259

Шиши клеца Боко

преди 3 дни

това е новото ДПС

258

Анонимен

преди 3 дни

Този човек се е запътил да овладее цялата държава .Въпросът е дали ще има съпротива или доброволно ще се обрязваме . Имам познати турци , знаете свестни хора , те самите не могат да го търпят , но само мърморят .Те милите си мислят , че ДПС ще се грижи за тях , което просто не е вярно .Не знам какво следва но нашите изселници откзват да глауват за ДПС , а при едни следващи избори изобщо няма да излязат . Смятам заедно с тях да си направим народна партия , защото и ние страдаме като тях .

257

Анонимен

преди 3 дни

Тоя пак се е облякъл не по устав... къде му е феса? Ако не харесва фес, трябва *** да си навие. Обаче такъв домазлък мюсулманите не харесват, а тоя на бей се преструва

256

Турчин Атеист

преди 3 дни

Османската империя е пръв наследник на Византийската империя. Византийската империя става мюсюлманска..Османската династия е била турска само в началото..после става мелезация. Майките на султаните са гъркини, арменки, украинки, сърби и т.нт да не изброявам всички народи. Днес Османската династия живее в Западна Европа. Става дума за потомците им. Русоляви със сини и зелени очи европейци с бяла кожа. На Борис Джонсън потеклото му също е турско. Мустафа Кемал с български произход е обесил дядо му

255

Анонимен

преди 3 дни

Стоян Михалев намекна що за същество си сутринта при гошо либенов и ти веднага задейства твойта прекуратура.Никой до сега не се е изказал така точно и компетентно.като него и веднага те засърбя под опашката...

254

Анонимен

преди 3 дни

CФuнята е пътник

253

Анонимен

преди 3 дни

ЖИТЕЛИТЕ НА АНАТОЛИЯ В ДРЕВНОСТТА са народите, които населяват Анатолия от античността - отпреди нахлуването на гърците - и са родствени и близки с жителите на Балканите. Тези народи, които по-рано се управляват от Ромейската империя и имат за държавна религия православието, а по-късно - от Османската династия и имат за държавна религия исляма.

252

Анонимен

преди 3 дни

КЪДЕ ИЗЧЕЗВАТ ВИЗАНТИЙЦИТЕ И ОТКЪДЕ СЕ ВЗЕМЯТА ТУРЦИТЕ Простият отговор би трябвало да е: никъде и отникъде. Османската държава баследява Ромейската империя - с нейните държавни традиции, имперски претенции и нейното население. Има ли ясни данни народите на Византия да са изчезнали през Средновековието? Всъщност не. Кое е старото местно население: ЖИТЕЛИТЕ НА АНАТОЛИЯ В ДРЕВНОСТТА. Те са народите, които населяват Анатолия от античността - отпреди нахлуването на гърците

251

?

преди 3 дни

Вълка сменя козината си лятото, но не става веган.

250

Анонимен

преди 3 дни

От там идват и еврейските ритуални убийства, които някъде се изпълняват и до днес. Мойсей разбрал каква грешка е направил, но вече било късно. Така дал началото на юдаизма. По-късно Мохамед дава нова религия, която записва в Корана. Но тъй като Мохамед бил неграмотен, Корана е записан от двама евреи. По тази причина обрязването е прехвърлено и за мюзюлманите.