80

Лицемерна

преди 3 дни

***.

79

Ха ха,

преди 3 дни

Щатният все Борисов му е навлязъл надълбоко? Явно че е от прекараните с 200-та! Борисов е най-успешният Премиер ,който сме имали! А тая знае ли някой какво работи, освен да лъска имиджа на Радев!

78

Анонимен

преди 3 дни

Определено! Не можем с колабиращи правителства да продължаваме напред, хеле пък към Европа. Няма абсолютно никакъв смисъл от нови избори, освен за партийните боричкания! Резултатите и сега са ясни! Трябва да се формира някакво правителство.

77

Анонимен

преди 3 дни

Кога ще нападнем Украйна. С такива генерали като генерал Радев и генерал Борисов ще помагаме на полковник Путин.

76

анонимен

преди 3 дни

България не може да излъчва стабилност докато съществуват шарлатани и хитреци.

75

Анонимен

преди 3 дни

Президентството излъчва послания на руско подчинение.

74

Анонимен

преди 3 дни

Хехе то само с послания не става.

73

Анонимен

преди 3 дни

Bg narod e non stop dezinformiran ot fashistkata hunta. Nujni sa snaiperi, raketi, mnogo.

72

Кога?

преди 3 дни

Кога ще помилваш Иванчева, чието малко дете расте без майка?! Кога ***, червена *** и кремълска слугиня, дето коленичиш пред свирепия КГБ-ист, е маскиран на руски патриарх! С това ще останеш в историята, Червенокоске долна, с нищо друго! Само с това унижение и огромен резил ще бъдеш запомнена!

71

Анонимен

преди 3 дни

Cвaляй goлy тoraвa нa шankaтa юмpyka, gyxaй нa шapлaтaнuтe nog onaшkaтa, kaжu egнo uзвuнявaй u вpъщaй ГEPБ c Бokaтa нa влacт... Бaш cu бeшe no тoвa вpeмe!

70

Анонимен

преди 3 дни

Йотова са сетила за стабилна страна хахахахаха Йотова а като излизаше с президента с юмруци тогава какво беше

69

Анонимен

преди 4 дни

с Йотова и Радев в президентството няма как да има стабилност

68

2020 ГОДИНА....

преди 4 дни

БЪЛГАРИЯ БЕШЕ СТАБИЛНА ДЪРЖАВА.... НО ЙОТОВА И РАДЕВ НАПРАВИХА РУСКИ МАЙДАН И ТИКАТ БЪЛГАРИЯ ЗА 16 РЕПУБЛИКА НА ПУТИН...

67

Анонимен

преди 4 дни

Никой в българската история не е опозорявал България така, както тази наколенка. Какъв гьосурат трябва да си, да се показваш по медиите, след онзи акт на публично самоунижение пред вражески агент!?

66

Василев

преди 4 дни

Каква стабилност да излъчваме , когато един процент са обсебили деветдесет процента от активите на държавата!Така е и в САЩ и Русия, но само мащабите са по-големи!Това е юдо-масонска глобална хегемония по света, където има назначени местни васали, и така ще върви живота во веки веков, до като не се смени или обществения строй или политико-икономическия модел на управление! Агент Триша Бенет!ЦРУ!!!

65

Анонимен

преди 4 дни

Абе вицечорап, кои бръсне едни послушни марионетки за cлииви?!!

64

Анонимен

преди 4 дни

Сега , хакера Емил Кюлев има ли базта данни на Алескей , има ли копя , къде са , ще се изясни ли кой наистина управлява процесите в държавта и защо . Всички знаят , че не сме нормална държава вече 34 години и това се прави нарочно

63

Накратко

преди 4 дни

Руските партии в Парламента правят всичко възможно за да дестабилизират парламентаризма и да го блокират, като целта е да покажат, че той "не е жизнен" и да "предложат" като "решение" да дойде "самодържец Радев" чрез промяна на конституционния ред в държавата, след което той да наложи авторитаризъм по подобие на този на Орбан, а в последствие и на Лукашенко и Путин. Единствената причина да прекъсват този ПРОЦЕС е само за да "рзпределят порциите" пари идващи от Европа.

62

Анонимен

преди 4 дни

На мен вече ми е все едно .Това е 34 годишен тормоз над хората , по -добре две бомби и да се свършва .

61

Анонимен

преди 4 дни

Червена к.укумявка :)))