19

Петко

преди 3 дни

Тоя ме изпревари.Ще го бия с цената.

18

Анонимен

преди 4 дни

Ми то и аз я харесвам тази вила. Станахме двама заедно със султана.

17

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 дни

Същите тия султани,бейове и шейхове,когато иде реч за оправдание за ислямската узурпация на Цивилизацията ни , са твърдо убедени,че светът е на всички и не трябва да има граници.Когато обаче стане дума за петрол настръхват и крещят,че петролът е техен. Е,аз предлагам на САЩ да превземат Бруней ,защото нямаме нужда от брунейците. Скоро и от петрол няма да имаме нужда,но от брунейците отдавна нямаме нужда. Не може някакви козари да имат по 500 Ролса и да врякат ,че ЕС и САЩ са виновни за мизерият

16

Анонимен

преди 4 дни

Султан боко има по голямо имение в Банкя а султан Доган кви сараи имааа ??? И двете имения са вдигнати с обществени пари а не с пари от частен бизнес . В България колкото по голямо имение си вдигнеш с парите на народа толкова повече гласуват за тебе . Важното е да си гъзорък . С ръцете си нищо да не си направил което може да бъде пипнато с ръка . Тва са евроценностите . Царство на гъзоръките .

15

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 дни

От това,което прочетох ,разбрах,че султанът на Бруней е кръгъл комплексар,който няма елементарна представа от реалният живот. И докато султанът на Бруней със сигурност "страда" за бедничките палестинчета и арабчета въобще ,500 - те му РолсРойса за абсолютна гаранция за изхранването им по мистичен ,навярно религиозен начин. Мисля,че султанът на Бруней трябва да се ваксинира срещу патологичният си брутален параноичен инфантилизъм. И за кво са му 500 РолсРойса? И той не знае. А какво знае? Нищо!

14

съда в Хага

преди 4 дни

Има грешка в статията, Владимир Путин не е влиятелен държавник а издирван военнопрестъпник

13

Игра на полове

преди 4 дни

У Бруней 6ак е с правата на шарените, с правата на опозиционерите и противниците на властта, с правата друговярващите? За едни санкции питам, но явно щом си продаваш продукта в случая петрола на наши, краварски борси и фирми- посредници , то всичко ти е позволено. И за С Арабия същото.

12

Пепи

преди 4 дни

В България повече информация би се дала ако се ползват декари и хектари . А не 80 тенис корта .

11

Хейт

преди 4 дни

Те и руските олигарси все така си харесваха разни дворци, ама им се свърши царството. А на тоя султан вече му се свърши петрола, та скоро и кинтите ще свърши, ако продължава да ги фука така.

10

Taка е...

преди 4 дни

От където дошло,там отишло! Бих заложил на Бряг на слоновата кост!По ми харесва!Може и на Брендо!Като невидим е! Левски! Държава за ...милиарди сме!

9

Ze nigmar

преди 4 дни

Персиеца е добра опция...:)))

8

Шиши Ш0пара

преди 4 дни

Султанът на русофобите бате Шиши какво си хареса?

7

Зарко

преди 4 дни

Кога ще купуваме именията на кака Ружа,Ружа Игнатова? В България са 23 ...27...32!

6

Фифи

преди 4 дни

И на мен ми харесва имението на Бе руско ни, но нямам кинти. Животът не е справедлив.

5

Лорен

преди 4 дни

От където дошло,там отишло! Бих заложил на Бряг на слоновата кост!По ми харесва!Може и на Брендо!Като невидим е!Левски! Държава за ...милиарди сме!

4

Демократ

преди 4 дни

Боли мепатката за сина на берлускони

3

Христо

преди 4 дни

Един колега, програмист, разбира се, направи миналата година към 100 милиона долара от крипто и купи имението на Пако Рабан в Гърция.

2

Анонимен

преди 4 дни

И аз си го харесах ама немам мъни.

1

Анонимен

преди 4 дни

И без това герба на Сардиния е с четири маври.