12

Навитак

преди 3 дни

Ако ги хванете на калъп повече от 5-6 пъти отношенията им са доста съмнителни, не е просто еднократна забежка!

11

Анонимен

преди 3 дни

Прочетете коментарите 7 и 8. Става въпрос за аспект на традиционните мюсюлмански представи за света. Философ N7 да вземе който и да е сборник с български пословици и поговорки и сам да се увери дали въпросната сентенция е казана за мъжа или за жената.

10

Анонимен

преди 3 дни

Вижте плюсовете и минусите на коментарите под номер 1, 3, 6, 7 и си направете извода колко са мъжете и колко са жените, които са редовните четящи и пишещи тук.

9

Име

преди 3 дни

Най-добре е да сте приятели, с човека, с който се обичате!

8

Анонимен

преди 3 дни

Сетих се за песента на Орхан Мурад - Никога не вярвай на жена.

7

Анонимен

преди 3 дни

До 1: Всъщност, народът е казал "На жена вяра да нямаш!". А тези жени на които не им изнася, само те казват "На мъж вяра да нямаш!", а не народа.

6

Анонимен

преди 3 дни

От векове е известен лафа, че жените са като маймунките. Те се държат здраво за един клон за да не паднат, докато с другата ръка търсят друг по-интересен клон за който да се хванат и да се преместят там. Това за мъжете не важи. Може да го има тук-таме, но много, много, много рядко.

5

Росица

преди 3 дни

Един от 5-те ми гаджета го хванах да си говори с друго момиче! Никога няма да мога да погледна с доверие към мъж отново!

4

Анонимен

преди 3 дни

Мъж да е приятел на жена има само два варианта. 1. Мъжът я харесва, но тя го включва в "приятелска зона" като резерва 2. Жената го харесва, но той нея хич, даже и за единия секс. В първия случай е опасното, и, тъй като мъжът за сериозна връзка като цяло се отдава, т.е. би отрязал жената, то опасното е откъм жените и техните "приятели". Няма мъж жена да стои близка с него и да не е желания, но отхвърлящ я, или резервата. А жените като цяло винаги обичат да знаят, че имат резервен вариант.

3

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен 2 Има предостатъчно сборници с фолклорни материали. Ако отделиш време да ги погледнеш, ще се учудиш колко много са интересните неща в тях. Относно понятието "немъж" - старите българи не са признавали такъв статус за легитимен, казано на днешен език. Дори нямаме специфично наше название за такъв, а се е употребявало турското.

2

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен 2. А на немъж безпрекословна вяра така ли ? Откъде я измъкна тая пословица ?

1

Анонимен

преди 3 дни

Неслучайно народът е създал пословицата "На мъж вяра да нямаш!" Има се предвид поведението му в сферата на интимния живот.