94

Анонимен

преди 16 часа

Super

93

Анонимен

преди 1 ден

над 500 000 убити руснаци, КРЕМИРАНИ от хилядите руски автоКРЕМАТОРИУМИ. ПЕПЕЛТА НАТОРЯВА УКРАЙНА, КАКТО ПЕПЕЛТА ОТ НАЦИСТКИТЕ КОНЦЛАГЕРИ Е НАТОРЯВАЛА ЗЕМЯТА ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА...

92

Анонимен

преди 1 ден

Уупсии :)

91

Анонимен

преди 3 дни

Ами северната част която окупираха руснаците в началото на "специалната военна операция" се върна в Украйна. остана сега да се справят и с южната. При положение че рашките го раздава суперсила, да не могат за 3 години да стигнат Киев, си е доста унизително за КГБ агента путин и околните му в Кремъл. Станаха за смях пред целия свят. Поредното доказателство, че с комунистически к*у*р*в*и идва само разруха и упадък.

90

Анонимен

преди 3 дни

Абе не съм чувал Укр5айна да си е увеличила териториите за сметка на Русия. А обратното всички го знаят. Та кой чия дупара пръска, не е ясно май на някои тука ;)

89

Анонимен

преди 3 дни

накратко вече им пръскат дупарките на руска земя. Това е хубаво начало на проекта да опожарим мацква

88

Анонимен

преди 3 дни

къде с дронове, къде с други средства - путин гледа само да си разшири задната халка колкото се може повече. и хич не усеща пуняка че околните му гледат да му стегнат вратовръзката.

87

Анонимен

преди 3 дни

Всичко с времето си! Аз мога да те питам същото,а ти защо не си на фронта!

86

@89

преди 3 дни

Защо не си фронта, експерта?!

85

82 ОМБР

преди 3 дни

Щом авторитет като теб твърди,че украйнците ядът бой,няма как да не е така;))) Слава на Украйна!

84

Z a това е СВО

преди 3 дни

Ей заради тия терористи всички укропитеци ядат бой. Иначе новинарите ни само на крещящи кадри реагират тука. Не е минал и ден без такива изпълнения от нато-еничарите.

83

Анонимен

преди 3 дни

Както откровено пише базираният в Калифорния ScheerPost , за Съединените щати Украйна е златна мина с резерви от минерали на стойност 12 трилиона долара, които не можем да си позволим да загубим. Американският сенатор, открито мразещ Русия и Китай, Линдзи Греъм, в телевизионно интервю говори за златна мина със запаси от основни минерали на стойност трилиони и призова да се попречи на Русия и Китай да получат достъп до тези природни ресурси.

82

@83

преди 3 дни

Аха, има два референдума имаше в Крим - през 1991 и през 2014 г. и двата за отделяне. Та какво бе за свободната воля на народите? ПС. По данни на ООН държавата с най-много бежанци от Украйна е ... Русия! Защо ?

81

Смешници

преди 3 дни

А какво стана с оригиналната украинска армия? Какво стана 2015 г.? А защо сега искат да мобилизират над половин милион мъже в Украйна? Ето сламка защо се води войната:https://geopoliticaleconomy/2024/06/13/ukraine-12-trillion-minerals-west-china-russia/

80

Анонимен

преди 3 дни

Конфликтът в Донбас, започнал през 2014г.,документирано е с около 8 хил.жертви ,дадени от ДВЕТЕ СТРАНИ. Най-много са през първите 2 години ,след това намаляват 2016-17 - няколко стотин,през 2018 - около 50,2019 - 10 ,2020 - 7, а 2021 - 2 жертви???После Путин реши да започне война,наречена СВО. Нейните жертви тепърва ще броим!

79

82 ОМБР

преди 3 дни

Става въпрос не само за Украйна, но в крайна сметка и за правото на всички свободни народи да съществуват

78

82 ОМБР

преди 3 дни

Оригиналната руска армия при нахлуване от 2022 г. е унищожена по отношение на материали и персонал. Войната на Русия е постоянна импровизация. Има видеоклипове на руски пехотинци, които напредват на мотоциклети, четириколки и колички за голф, без никаква броня. Армия, която прави това, има проблем

77

Мммм

преди 3 дни

С тези нападения Зельо ще си купи нещо голямо!

76

Анонимен

преди 3 дни

Украинците показаха кадри от руския обстрел на жилищен блок с една жертва,има го по в световния обмен на новини.Губернаторът на руската Курска област заяви за 5 жертви от удар на дрон без снимки,кадри или видео.Кого да съжалим?

75

Анонимен

преди 3 дни

Украйна няма право да съществува, украинците се провалиха. Русия им даде плодородна земя, даде им икономика, 90те години имаха икономика сравнима с тази на Франция, всичко им беше дадено, и всичко разсипаха, и не само това, но и разпавлват война. Самото съществуване на Украйна е опасно и вредно.