31

Анонимен

преди 3 дни

Защо ми се струва, че всичките тия неща са свързани и с Ружа? Ако Таки се прибере и той и поиска да влезе в затвора ще стане интересно.

30

Анонимен

преди 3 дни

И как точно е крал данните не става ясно.

29

баико

преди 3 дни

до номер 24 вси4ко е добре планирано от б.б. последно сас снаиперистите да се замасскират вси4ки предпологения и съмнения......аз съм непри4иом. ни лук ял ни лук мирисал. само няколко дни гледам като наакан и изпла6ен.

28

Анонимен

преди 3 дни

Това да не е от новините бомби, уж го хванали, ама не бил той. Навремето гръмко обявиха, че са конфискували 250к биткойни в полза на държавата, а после отрекоха. Така и не се разбра дали някои не ги отмъкна или просто фалшива новина обявена от главния прокурор по националните телевизии. Никога няма да разберем.

27

Анонимен

преди 3 дни

Могъл крал, вместо държавата да му използва способностите, сега ще го тормозят известно време.

26

банДа § банКа???

преди 4 дни

Разликата между банДа и банКа е само една буква!

25

Анонимен

преди 4 дни

Нашият кога?

24

Анонимен

преди 4 дни

За година и няколко месеца:Убиха Къро,жена му, охраната, детегледачкатаГръмнаха Алексей Петров, отговорен за сглобката, преживял редица атентати срещу него.Убиха Нотариуса.Пепи Еврото духна (или го духнаха).Божков се върна.Брендо пожела сам да влезе в затвора.Брат Галев го намериха мъртъв в дома му.ББ го вардят снайперисти, след сигнал вероятно от ЦPY за готвен атентат.Какво се случва? Такова разместване и през 90-те не е имало.

23

ИВАН

преди 4 дни

От март 2020 г. до януари 2024 г.крал данни.Задържан вчера.Два въпроса-защо сте го чакали до януари 2024 г.почти 3 години и втория-защо сега го арестувахте ЧАК!!??

22

Анонимен

преди 4 дни

Вместо да го обвиняват,да го привлекат да работи за тях.Толкова млад,а успял да прецака толкова институции,значи е по-добър от техните "капацитети".

21

Анонимен

преди 4 дни

Интересно ми е как са го хванали. Дали се е похвалил пред някоя кака (снасяща на ДАHC) от къде има парички?Не ми се вярва БГ службите да имат технически капацитет да го заловят, по-скоро някой го е изпортил или в рутината е допуснал аматьорска грешка. Надали ще разберем. Странно и защо е бил в БГ изобщо? Та дори бай м*л-телефониста работи от чужбина

20

Опашка за затвора..

преди 4 дни

Държавата те пази и спестяваш от разходи за охрана и храна

19

До Резил

преди 4 дни

Пробива в НАП беше извършен от младеж на име Кристиян, работещ за българска ИТ компания занимаваща се киберсигурност.

18

Анонимен

преди 4 дни

Че кражбата от банки и институции кражба ли е? Не е като да не знаем какви работят там и каква е основната им дейност. Такъв бандитлък като в тази държава надали има на друго място.

17

Анонимен

преди 4 дни

ДАНС и НАП са разграден двор и теч на данни и файлове.

16

баба Пена

преди 4 дни

Тоя сега ще влезне у панделата и ще забрави кога ще излезне

15

От 13

преди 4 дни

В същото време ББ го пазели снайперисти. От АEЦА изтекли 3 тона радиоактивна вода, случайно. Може би нещо наистина се готви. Вероятно от посолствата. Предизборно мейданче?

14

ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ

преди 4 дни

ВСИЧКИ РУСКИ ШПИОНИ В БЕЛЕНЕ..... СВЪРЗАН С РУСИЯ... ЕМИЛ КЮЛЕВ - БЪЛГАРО - РУСКА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА.......

13

Бабите с гайдите

преди 4 дни

Крал дини .пъдари нямат ли ?

12

До 6

преди 4 дни

От къде знаеш? Факт е, че се случват странни неща в последната година - Божков се върна, Брендо сам влезе в затвора. Няма да се изненадам и Цецо Мустака да изпълзи отнякъде заобиколен от адвокати и бодигардове.