137

Анонимен

преди 3 дни

Защо медий те не пишат че Байдън се нсраа, наистина се нассраа на сцената преди няколко дни. Трябваше да го изкарат но всички видяха как насранн пионка управлява ФАЩ.

136

Джо Бидона

преди 3 дни

Кукуригууу!

135

Христо Христов

преди 3 дни

Емблемите...

134

Христо Христов

преди 3 дни

Или ните на САЩ: Байдън, Боинг, ми ту...

133

Анонимен

преди 3 дни

Нито Байдън, нито Тръмп са нужни на американската олигаррхия да управлява. И без президент войни ще има.

132

КИРЕ

преди 3 дни

И в САЩ не могат да намерят човек, на който да припишат простотиите, които ще сътворят истинските управляващи!!!

131

Анонимен

преди 3 дни

А даже не се знае кой ще е този заместник. Демонократическата секта извади най-доброто, което има - неадекватната деменция Байдън. Следващият даже няма да сме го чували, но със сигурност ще е по-лош. Иначе да бяха тръгнали от началото с него.

130

До не може да бъде

преди 3 дни

Или не познавате възможностите или сте отвратен от Интернет, защото Интернет е яма бездънна в много случаи на надменна п р о с т а щ и н а. Просто напишете в прозореца на търсачката "Джо Байдън" или каквото се сетите за него и отворете от списъка със сайтове сайта на Уикипедия за биографията на Байдън - и воалла,чудото се случва... Включително кога е имал аневризма...

129

Анонимен

преди 3 дни

105 - Сигурно няма демокрация. Щом Путин изтрита разните НПОта, секти, мекти и др. темподобни.

128

не може да бъде!

преди 3 дни

До До не може да бъде 129 Напълно съм съгласен че това е възможно,още повече че нямам и не бих могъл да имам какъвто и да е достъп до данни за здравословното състояние на Байдън ...но винаги съм се питал как е възможно Бърни Сандърс ,настоящ сенатор и бивш кандидат за президен,около 1 г.по-възрастен от Байдън да е толкова по-енергичен и адекватен -физически и ментално!?Затова ми се струва че заболяване от рода Алцхаймер/Паркинсон изглежда логично...

127

До не може да бъде

преди 4 дни

Аневризмата в мозъка и Алцхаймера са братовчеди,резултата от които го виждаме... Така,че има ли значение,освен за патоанатомите??!... Байдън е имал аневризма...

126

Хи хи

преди 4 дни

Ню Йорк Таймс са путлерасти и копейкаджии

125

Винаги

преди 4 дни

Съм знаел, че истинските лица на кукловодите НЕ се показват по телевизията. Но за първи път, моето съмнение има такъв размах.

124

Бай Дрън Дрътия

преди 4 дни

Абе знае ли някой тук какъв е този украински език, някой тук чувал ли е за украински език преди 1991г. Каква е тая държава, която няма даже дума за "език", ами използва полската дума мова (mowa - на полски: обикновена, селска реч, реч от окрайнините) Изобщо да е чувал някой за украински писатели, поети, драматурзи които са творили на така наречения украински език?

123

Анонимен

преди 4 дни

Предизборната кампания на Джо Байдън събрал 14 милиона долара с началото на телевизионните му дебати с Тръмп. Екипът на Байдън продава бутилирана вода: "Тайният сос на Тъмния Брандън". Това е просто вода в алуминиева кутия, но на етикета със съставките са отбелязани 34-те наложени на Тръмп присъди и се подчертава, че основната съставка в алуминиевата кутия е Сълзи на МАГА (съкращение на лозунга на Тръмп Да направим Америка отново велика, на английски MAGA. 4,60 щ.д. е бутилката

122

Анонимен

преди 4 дни

Какво стана с укронацисткото контранастъпление бе русофоби? Колко пари профукахте и 0крадохте бе? Какво стана с икономиките на германия и швеция? Кажете колко заем взеха до сега сглобката за да държи страната на повърхността? Какво е заложила сглобката за тия пари? Сглобката да каже колко до сега са дадени безвъзмезно на укронацягите? По кои тропически острови ще се крият шефовете на сглобката, когато народа започне да ги търси?

121

не може да бъде!

преди 4 дни

Спожред мен в резултат от дебата има един подрезултат който е скрит но много важен!Всички казват,че проблемите на Байдън идват от възрастта,но според мен съвсем очевидно лъжат!Проблемите на Байдън не са от възрастта а от прогресиращ Алцхаймер-това не е мое предположение,а на различни хора на които не се дава думата,а само понякога просто пропускат поради недоглеждане техни изказвания!?Свалям шапка на американските лекари и персонала който поддържа Байдън!Но е невъзможно да се предвиди всичко!?

120

Ама моля

преди 4 дни

Нека Байдън спечели! Нека целият свят да разбере истината. Всички гледат, и много виждат. Има и слепи.

119

Анонимен

преди 4 дни

Защо да се отказва ? Тръмп казва - По добре да няма сделка отколкото лоша сделка с ЕС . В България това го казва Възраждане . Тръпм иска напускане на нато в България това го иска Възраждане . Единствената тръмписка партия в България е Възраждане . Останалите партии в България са на Байдън и се борят да няма референдуми за членстъвото в Ес и нато . Антидемократичните партии печелят изборите в България . Тогава защо си мислите че в САЩ ще победи Тръмп ? Американското Възраждане .

118

Американофил

преди 4 дни

Двете старчета са кой от кой по-добре! Говори се, че след дебата и двамата са били в ***, взаимно са си бърсалu geiските дупета наcpани.