79

Анонимен

преди 2 дни

Накой да го е чул тоя, преди дебата, да коментира поведението на Байдън? Преповтаря реномираните щатски емисии и се прави на отворко - плагиетиране на чужди мнения и представяниги за собствени. махайте го. лежерати та се облива с лиги

78

Анонимен

преди 3 дни

тоя е набор с путин. путин и пичуков колеги - школата на кгб - може и да е прав. тоя сайт и онеър тв да не са русский!?

77

ПО-ГОЛЕМО ГОВЕДО

преди 3 дни

ОТ ЮДО-АТЛАНТИКА НЕМА

76

СърпИчуков

преди 3 дни

Ние отдавна знаем, че единственият овъртолен (?) е руският агент Чуков. Всяко негово изявление е поредното саморазобличаване на жалките четирихилядници. (Този не е от копейките, те са друга целева група.) Никой не взема на сериозно глупостите му, но в неговите несмислени и несвързани твърдения може да бъде проследена кремълската проекция за бъдещето на света и на Европа. Т. е. какво му се иска на Путин, а Чуков като верноподаник и добър слуга изказва на глас безумните мечтания на диктаторчето...

75

Реалист

преди 3 дни

Прочетете последния абзац и кажете кой е бил пиян, дporиpaн или просто rлynaв - аналлизатора Чуков или автора Кpacтaмир.

74

УБИЙЦИТЕ на ДЕЦАТА

преди 3 дни

НА ПЛАЖА КРАЙ СЕВАСТОПОЛ > БАЙДЪН и ЗЕЛЕНИЯ - ТРЯБВА ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ И СЪДЕНИ

73

Знае ли?

преди 3 дни

Господин Чуков знае ли, Че "Свободен глас" където Често гостува, е собственност ха създателя Ивелин Михайлов, Чийто пристрастия към сектата на Сциентолозите разкри Цанов. След интервю, проверява ли Връхната дреха за Насекоми? Може ли да изкара беля на бившите си колеги, когато си лафят насаме?

72

Анонимен

преди 3 дни

Губернатора на Калифорния Гавин Нюсъм се готви за следващите избори. Ако се яви сега вече ще е изгубил веднъж и си намалява шансовете. Както стана с Хилари. Мишел Обама ми се струва по-вероятно да бъде пожертвана.

71

Анонимен

преди 3 дни

Даже по-добре, много по-младия и от двамата кандидати, и много популярен губернатор на Калифорния Гавин Нюсъм, ще отвее Тръмп с огромна разлика

70

Анонимен

преди 3 дни

Тоз чиляк кога ще го арестуват за разспространяване на путлеристка пропаганда?

69

мхм

преди 3 дни

Браво на Чуков, голем АНАЛизатор ,хахахаах

68

чукоф

преди 3 дни

е червено п с е ее. естествено другу не мой да смята

67

Ники

преди 3 дни

Защо Боко е оставил Шиши да командори? А оня даже се престарава! Пилците се брояли на есен. Всички се надяват Тръмп да спечели.Войната да приключи с мирен договор.Колко мирен ,не се знае. И ще има смяна на караула и у нас.

66

До 66 "до 61&qu

преди 3 дни

какви "прогресивни" и "ретроградни"? лозУнги като в комунистическа България от 1950те години. едни 7% сте останали "прогресивните", най-кресливите. щом CNN показва проучване, според което 70% от зрителите са преценили, че Тръмп е победител в първия дебат - при това същата вечер - е ясно кои са хората с реална преценка. като са го изгледали на запис и нощната смяна - процентът сигурно е минал 90!

65

Анонимен

преди 3 дни

стига сте го пускали това руско мекерее, преедател

64

Анонимен

преди 3 дни

Слагат Осама или Камилата, но женска е с малки шансове. Трън е на 80 и може да влезне в затвора към белия дом до 2025.

63

339

преди 3 дни

Вярвам на братя Чукови.

62

до 61

преди 3 дни

До Анонимен,целия фашистки свят искаш да кажеш,ретроградните елементи го подкрепят,хората с прогресивно мислене,не,така че не слагай всички в един кюп

61

Обективен

преди 3 дни

Радев е умен и не отиде на срещата на НАТО ,защото Тръмп е неговия човек. Боко изпрати Главанаков , защото деменцията БайДън е неговия човек. .....нооооо пилците се броят наесен (след изборите в USA ) ,Боко-о-о-о.

60

Анонимен

преди 3 дни

Тръмп ще е следващия президент на САЩ.