103

Какво следва

преди 3 дни

А руската армия настъпва.

102

краварски хитрини

преди 3 дни

"Вашингтон прекрати споразумението през 2019 г., обвинявайки Русия, че не спазва условията му" - ясно какъв бил замисъла : да им възможност да доставя такива ракети около руските граници!

101

Абе Мисирките

преди 3 дни

"Преди това са били забранени" - а след това САЩ едностранно напусна договора. ТОВА ЗАЩО ГО ЗАМЗВАТЕ?

100

Бонго Бонго

преди 3 дни

Радев оставка

99

Бонго Бонго

преди 3 дни

Добре , че влязохме в Европа и НАТО за да видим, колко зле е расия.

98

Бонго Бонго

преди 3 дни

91 ви, Украйна се хвали с житницата си не с оръжията. Аз от дете слушам за велллииикая ррррускаяяя аррррмия ракети бомби, сама може да се гледа ха ха ха всичко е било лъжа, Бг предатели професори учители на тва ни учеха.Мумук нищо подобно

97

Бонго Бонго

преди 3 дни

Глезотия??? Ха ха ха ти пи ли кафе тази сутрин, трябва ти и вода.Убитите руски войници нахвърлят 460 хиляди!!!!!И това ли е глезотията на Путин????

96

Негър Скиор

преди 3 дни

За да Нема *** коментари, Напомням: Лукойл Фалира", Газпром Изгоре и Топлофикация също. Извод: Русия Умре. П.С. На Нинова "детенцето" е в САЩ.

95

До 91

преди 3 дни

Ама бензина им е левче и се топлият зимата за без пари почти, здравеопазването също им е добре финсирано, ти кат имаш пари за повече банани да не си прокопсал, цялата ни икономика е обслужваща, признак за бананова държава

94

До Бинго

преди 3 дни

Има пари, угажда си, какво е живота без глезотия, Русия купува,а Украйна проси

93

Ало Ваню...

преди 3 дни

До Анонимен 99: Казвам , че и самовар Не могат да произведат руснаците. А ги чакат Репарации и Контрибуции за Трилиони $$ Долари. А те са Мързеливи, Некадърни и Много Пияни. Дотук Нещо Не ясно "Мальчик"?!

92

До Ваньо

преди 3 дни

Е тва не можете да разберете, като имаш пари, ще си купиш печка или кола, обаче ракети не се купуват туко така, и номера е не дали си виждал руска микровълнова (аз съм виждал още 90те години), а да не видиш руска ракета, всъщност трудно ще я видиш

91

Анонимен

преди 3 дни

До Ало Ваню... Сички внасат от Китай. Какво ми казваш

90

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен 20 000 000 Рашки са в ЕС Къде това като те има санции и само визи с ЕС. Укрите са там но тех ги приемат.

89

Ало Ваню...

преди 3 дни

Това не е виц. Някой да е виждал Микровълнова печка с надпис "Сделано в Россия"!? Все едно Тиквата да ти говори за Бюджетен дефицит, или Ляля Нинова за Здравеопазване.. Следва Гърч и Смърт за Руснаците и техните Биологични Отпадъци в България.

88

Анонимен

преди 3 дни

До Бонго Бонго Украйна шо зима от Турция и НАТО.

87

Бонго Бонго

преди 3 дни

Вие като имате пари, искате ли назаем???Русия като има ресурси, защо взема от Ким маймъйн снаряди и шахиди от Иран ??

86

Бонго Бонго

преди 3 дни

Путин сега ли поиска производство на ракети...Ха ха ха пайлячооооу...3 години война и сега бил искал.Знаете ли какво Русия няма този потенциал , който са представяли още през комунизма. Всичко е лъжа.

85

Само питаме:

преди 3 дни

....Молебен или водосвет да им отслужиме на ПЕТРОВДЕН, за обкръжените рашки У Вовчанск....ХАХАХАААА .....А, МОЖЕ И ЗА " У, ПОКОИ"!!!!

84

КВИ, РАКЕТИ, БЕ...

преди 3 дни

....с чипове от перални, ли....?!