12

Посолството :

преди 3 дни

"Обикновени ротации,за да е сигурно,че колония БългЕрия няма да има своя независима от Козяк енергетика! Ще плащате на Бляк Рок и ще бъдете щастливи... Това е демокрацията според нас..."

11

Анонимен

преди 3 дни

Fake news.

10

Анонимен

преди 3 дни

Къде сега овчаря от Банкя да ни обясни за чистката, или че го репресират " комунистите" .ние сме *** дойдоха едни момчета които се опитаха да хвърлят камък в блатото , но уви надежда тука всяка оставете

9

Луис Карол

преди 3 дни

Баничаря напусна замъка...

8

Анонимен

преди 3 дни

До 7:Ами както е тръгнало ще се молим за северни сияния поне вечерта да не стоим на тъмно.Те хубаво мислят да вдигат цените обаче сме най-бедната страна в ЕС и няма кой да им плаща ...Имат грях на душата пред всички български граждани,защото само гледат какво да окрадат и разсипват всичко.

7

Анонимен

преди 3 дни

Смешници, разменят местата им, подиграват се с всички. Съсипаха Козлодуй, БЕХ, НЕК /Чаира и Тешел/ на всякъде назначават тотално неграмотни ръководители и това е от десетилетие. България до 5-10 г. ще остане без енергетика. В този сектор с политически назначения не става, трябват специалисти които са тръгнали от ниското стъпало и са се изкачвали нагоре. Ставаме кръгла нула без този силен сектор за страната. Частника там ще съсипе всичко, ценен е експерта.

6

Анонимен

преди 3 дни

Нови, гербаджийскокомунистически КАЛИНКИ!

5

Зевс

преди 4 дни

Валентин Николов затри АЕЦ Козлодуй, ред е на БЕХ

4

АЕЦ-а Даде ли Фира

преди 4 дни

Тотал Щета! Уволняват ги ама Щетите са за 10ки Милиарди - за това требе - Народен Съд!!

3

Анонимен

преди 4 дни

Спират и Лукой

2

Анонимен

преди 4 дни

Ще затворат Аец Козлодуй че американското гориво е опасно.

1

Анонимен

преди 4 дни

Че къде го е бил запрял досега ?