39

*****

преди 2 дни

240 са свръх неграмотни относно финансите на България. Министерство на финансите един нормален бюджет не може да направи...

38

Анонимен

преди 3 дни

С ПИЗА задачите обучават стадото на Запад да слугува на финансовите институции и богашашите бизнесмени. За олигархията има друго образование, което е забранено за народа. Там учат как да експлоатират и манипулират народа и обществото, като задачите ПИЗА са част от тази манипулация.

37

Анонимен

преди 3 дни

ПИЗА-та ви е подигравка с учениците. Задачите са за слабоумни западни ретарди.

36

Анонимен

преди 3 дни

Идеята на образователната система е да се създават работници и служители, които да работят в фирмите. Финансовото образование липсва в училищата.

35

Анонимен

преди 3 дни

Ако става въпрос за финансова грамотност, ББ и Д.Пеевски са финасово най-грамотни, но ако вземем като база завършеното образование, то Боце с неговата завършена Милиционерска школа- Симеоново е на едно от ниските образователни нива.Що се касае до Пеевски - софиянец да завърши не ЮФ към СУ, а Правно-историческия факултет ПИФ наЮЗУ - Благоевград, то Дилян си е преценил умствените възможности и се е ориентирал да учи там,където може да завърши виШО образование специалност Право.Ами, завършил е

34

Стоян Стелий

преди 3 дни

9/10 от бг ми$$ирките са изцяло неграмотни :)

33

Анонимен

преди 3 дни

Negramotna i bezpismena e bg orthodox pravoslavna carkva, stom ne znae da pravi pismeni izbori s hartieni pisma ili emaili. Samo krade na aleksander makedonski istoriite, pismenostta...

32

мисля като Серго

преди 3 дни

Тъпчат деца с безумна информация, а не с полезна. Освен това всичката тази информация може да се намери много лесно в гугъл. Чрез тази "финансова грамотност" всъщност се цели една деликатна дресировка...

31

Анонимен

преди 3 дни

Fake news. Negramotna e bg central korupt sofiiska administracia v rbg. Osven negramotna e i teroristka fashistka falshifikatorka na polit izbori v rbg. Speshno ste pratim sofiiskata centralna administracia pri aleksey petrov i notariusa na svetlo i prozrachno miasto.

30

АНАЛИЗ

преди 3 дни

Децата са объркани , възрастните също . Детето ми ме попита - тате като си даваш парите на Банка , не трябва ли банката да ти плаща за това че тя дава парите ти на чужди хора ?Не , Банката ми налага глоби че им ги превеждам , детето ми каза - защо тогава им даваш пари ? Какъв е правилния отговор ?

29

Математик

преди 3 дни

Как искате да летите като не можете даже да вървите?

28

Анонимен

преди 3 дни

Да бе да. То и Ружа е финансово неграмотна, ама гепи милиардите от финансово грамотните !

27

Анонимен

преди 3 дни

Като пречетеш коментарите виждаш че са прави, не само за подрастващите, а като цяло. За много хора върхът на финансовата култура е да знаеш че не трябва да вземаш заеми.

26

Вот дъ фак

преди 3 дни

" - у нас тази ножица е най-голяма от всички..." какво означава това, за пръв път чувам да се използва ножица като синоним на разлика?

25

Анонимен

преди 3 дни

Зависимостта беден==пр0ст е доказана и няма какво ново да се кажи по темата. 20 000 печелят над 120 000 на година. 10 000 печелят над 250 000лв. Останалите са обслужващ персонал. Съотношението бедни-богати е като навсякъде.

24

Ами да

преди 3 дни

"ланковата" сметка е в усновътъ на финансувътъ гръмонос и просперитет

23

Анонимен

преди 3 дни

Не само финансово.

22

Анонимен

преди 3 дни

До Казума - Заеми не взимам, бакшиш не давам, в съд и в кабаре не влизам. С почит, Беньо Таслаков!

21

Казума

преди 3 дни

Праволен отговор на въпроса за лихвите е - сметките нямат заеми не взимам. Какъвто и да е въпроса

20

Анонимен

преди 3 дни

Бреейй...., и те като нашите министри и депутати, бе. -)))))