62

Посрано 20

преди 1 ден

*** 20 се лашка между к7ро и к7рни с участието на шефуките шалом. Няма там нито членска маса нито ляво-мислещи само изтъркани подметки и престъпни намерения

61

Я па Тоя

преди 3 дни

До СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ А защо помня три купонни системи за хляб,два дефицита на ток и постоянна липса на средства от първа необходимост до 1989 год?

60

Анонимен

преди 3 дни

Червените мискини ще се опитват отново да демагогстват и заблуждават нефелните си избиратели,че ще направят нов бар**ак със старите обслужващи!!!

59

Анонимен

преди 3 дни

Не знам дали, ако се разцепят в БСП, сами ще си унищожат партията, но ако Радев направи такава, сигурно ще унищожи БСП. А и трябва, времето на столетницата отдавна изтече. Има много тъмни периоди в историята си, а днес води руска политика, отдалечена от ЕС.

58

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен 38:"Кога влязоха в парламента, кога почнаха да се цепят?" - макар късно, все пак е време! Борисов има нужда от подкрепа за да направи стабилно правителство! БСП има шанс да злезе в правителството с по-кадърни от Нинова и от нейната камарила кадри! С това да започне да изгражда ново доверие в избирателите.

57

пияница мистик

преди 3 дни

Сбраха се старите кучета - пикаещия във фонтани, агент Гоце, тишината в спалнята и разни други луди жаби :)))) Преврат в партията на милионерите

56

Анонимен

преди 3 дни

Трябва да се помага на на нашите момчета от Терб . все пак тая партии Герб БСП я е правила не някой друг.

55

Анонимен

преди 3 дни

Отцепилите се ще гласуват за правителството на тези, които ще изпратят български войници в Украйна!

54

АМИ, ДА....

преди 3 дни

КОМУНИСТИТЕ НИ ДОКАРАХА ДА ТАЯ ПРОСИЯ--ЗАЩОТО ПРЕДИ 9.09.44г. БЪЛГАРИЯ ХРАНЕШЕ ЦЯЛА ЕВРОПА, СЪС ВСИЧКО--- СЕГА ДОРИ ЧЕСЪН ВНАСЯ ОТ ЧУЖБИНА....ХАХАХАААА

53

Точен

преди 3 дни

БСП не е БКП. Това е по-скоро зле за България. Само Възраждане останаха истинска пробългарска партия, от делата на Величие се вижда, че те са проект на Козяк, просто пдполковникът цепи гласове на Възраждане, това е сценарият. ГЕРБ се правят на българска партия, но в решаващ момент козируват на САЩ. ИТН им се иска да са българи, но надделява чалгата. ПП/ДБ са ясни - ЗАПИСЪТ.

52

Анонимен

преди 4 дни

Крайно време е предателската партия, унищожила България, да изчезне в Небитието. И без това имаме нужда от истинска лява комунистическа партия. БСП са алчни капиталисти, боядисали се в червено за да върви театъра с изборите.

51

Анонимен

преди 4 дни

Да се разпадат! ... комунисти.

50

баба мара

преди 4 дни

оставка на всичките пажове на снимката нови лица

49

Анонимен

преди 4 дни

в Румъния няма партия на бившите комунисти за това са и напред

48

vale_karo

преди 4 дни

До Гражданин Абсолютно си прав. Но има нещо притеснително . Тази мода излезе 90-91 година. След това поизчезна и сега отново се появи .Не ни чака нищо добро.

47

Анонимен

преди 4 дни

Браво Костов. Внедрения агент Нинова се оказа точно попадение.

46

Гражданин

преди 4 дни

Тези от снимката няма ли кой да им каже да се избръснат, да заприличат на хора и да говорят членоразделно?

45

Анонимен

преди 4 дни

Закривай!

44

Анонимен

преди 4 дни

Корнела ще завърши започнатото - да ликвидира БСП. Браво

43

Анонимен

преди 4 дни

И тези не са чували за снопа съчки.