136

пука им в Кремъл

преди 1 ден

над 500 000 убити руснаци, КРЕМИРАНИ от хилядите руски автоКРЕМАТОРИУМИ. ПЕПЕЛТА НАТОРЯВА УКРАЙНА, КАКТО ПЕПЕЛТА ОТ НАЦИСТКИТЕ КОНЦЛАГЕРИ Е НАТОРЯВАЛА ЗЕМЯТА ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА...

135

реалист

преди 2 дни

пенсия заспала

134

Анонимен

преди 3 дни

До Гошо Верно ли, бе? Една рубла е 0.012$. Кой точно отхвърля долара?

133

Гошо

преди 3 дни

За всички е ясно, че САЩ губят позиции и това е видно от напъна да влизат в БРИКС. Зелените хартийки на САЩ вече не са атрактивни и все повече страни ги отхвърлят за това е тази истерия на американците.

132

Анонимен

преди 3 дни

Недоспал е. Простата алармира.

131

Мастър Путин

преди 3 дни

Да губя сън заради схватка между хлебаррка и дъждовен опитомен от мен черрвей? да бе да бухахахахха

130

Путягата

преди 3 дни

тоже е дъртичък, требе да си поспива и вика духа на Ленин, за да пази астралното му тяло.

129

КаскетЯ

преди 3 дни

Ами как да пропусне съня със Рамзяна ве?

128

Анонимен

преди 4 дни

Ъхъ. Ама точно тоз върховен резил ще седне да гледа Путин. Верно, ще се пукне от смях, ама нищо ново - кринжът е голям, Бай Дън го тресе склерата и дименцията тотално, срам и позор за таз "велика" нация, че показват този нещастен старчок и го разиграват като мечка на мегданя. Срам!

127

леле мале

преди 4 дни

на това му викат "дебат"!? Трябваше там да присъстват няколко видни американски психиатри (поне ги имат), които да направят оценка на състоянието на двамата пациенти.

126

само факти

преди 4 дни

една дятка заспала докато гледала как две други дятки говорят

125

Анонимен

преди 4 дни

Че кой нормален ще стои посред нощите да гледа тази глупост?

124

Анонимен

преди 4 дни

В Русия приключиха матурите, преминават абитуренските балове. Тази нощ на река Нева в Санкт Петербург ще се проведе фестивалът "Алые паруса". Северната руска столица е във властта на Белите нощи.

123

Водка Гаврилофф

преди 4 дни

Владимир Путин е разведен, без деца и около него никога няма жени. Освен това си инжектира ботокс и си епилира тялото. Тази нощ сигурно се е забавлявал с някое младо войниче от охраната в леглото и затова не е гледал дебата.

122

Анонимен

преди 4 дни

Това не беше никакъв дебат. Поразен съм от това, че лидери на страна като САЩ се ругаят като kapyцapu пред целия свят. Путин не би си губил времето с подобни цupkoве.

121

Анонимен

преди 4 дни

Процесът при Путин не се нарича сън, а хибернация. Значи, слагат джуджето в хладна среда и като всяко влечуго, той изпада в хибернация. После, когато трябва да става, увеличават температурата и влечугото се размърдва. Процесът трае няколко часа, понеже става дума за възрастно влечуго, така че, няма как да е гледал дебата.

120

Анонимен

преди 4 дни

Радвам се,че Путин е предпочел да направи същото,като мен !

119

Анонимен

преди 4 дни

Путин е най-големият Педрeунгер в момента на планетата земя. Той Путин е мъничко Чукче, но Огромният му Колон вГъзa е така Гъзирaн с Комунистическа наслада, че всички по света искат да я опитат, като си я намажат на филийка хляб! Но тази наслада е много скъпа! През 1944г я опитахме с изземване на земите на селяните и натикване по ТКЗС. През 1962 за насада платихме тонове злато. След 1989 тази наслада я опитахме с приватизиране на ТКЗС и продължаваме да я опитваме с Чалга Наслада по Курортите!

118

Анонимен

преди 4 дни

Че това дебат ли е? Двама старци се ругаят. Човек не е трудно да се определи какъв не трябва да е, няма смисъл да гледа този фарс. И изобщо, за останалия свят е под достойнството да се занимава с който и да е от тия двамцата.

117

Анонимен

преди 4 дни

Какво да им гледа, САЩ са обречени