27

Чери00

преди 3 дни

Кръв пикаят макрончовците и военнолюбците начело с нашите, но хак им е!Силни били, много били, ама работата изйезе обратното!С две думи-американофилите и военнолюбците да си хващат пътя че скоро и лабут ще ядат!

26

Анонимен

преди 3 дни

Пегледах сутришните френски издания за победата на Лио Пен и поражението на партията на Макрон.Рекордна избирателна активност която не се е случвала от 1981 год.При победа на крайната десница според Кн 1 Макрон подготвял оставка.Това е започнало да се тиражира още от загубата при европейските избори.Дали ще се стигне до оставка ще стане ясно на втория тур .

25

Червонец

преди 3 дни

Относно: глобализацията е "изключително насилствена" сила, която "дълбоко противоречи на човешката природа". - Глобализацията е обективен процес и никой не бива да се опитва да го спре, защото няма да може. Глобализацията, осъществявана по пиндостански правила, е "изключително насилствена" сила, която "дълбоко противоречи на човешката природа". Ние сме длъжни да затварим тази пиндостанска глобалистка интерлюдия, която причини толкова много страдания по целия свят.

24

Бах ти

преди 3 дни

Гугълският превод!

23

Анонимен

преди 3 дни

Само не рабрах защо Макрон предизвика тези избори и си развали рахата. Не може да не е знаел какво ще стане. Всички политици работят с предварителни проучвания модели и т.н.

22

Анонимен

преди 3 дни

не са ги "Уплашили" , дали са им алтернатива на сегашната реалност.

21

Анонимен

преди 3 дни

"Беше хубаво да се спомене, че САЩ е внесла в Европа и интернета, и Майкрософт, и Апъл, и Гугъл, и Нвидия, и Интел, и АМД, и чатджипити" - Първо - щеше да ги има, защото 80% от работещите там, не са американци, а просто работят в модерната световна имеприя. Ако не беле ПСВ, щеше да е в Англия, ано ВСВ се бе развила по друг начин, щеше да е в Герюания. И второ - задръж си ги, защото 90% от продуктите са им мизерия.

20

Je partira pas

преди 3 дни

"прибудената идеология" хахаха woke му кажете бе батки! Не петнете езика ни. Нека чуждото влияение си остане чуждица.

19

Анонимен

преди 3 дни

Откъде е преписан този текст така безсрамно??? В тази медия няма нито един, който е способен да напише такъв текст.

18

Анонимен

преди 3 дни

Време е за радикална дясна промяна в Европа, за як бой по либерализма, Зелената измама и всякакви права и свободи!

17

Маршал

преди 3 дни

До Хахаха Да не говорим за Маршал и Айзенауер :) Че Де Гол без тях....чеше да лъска хитлеристкия чепик :)

16

До 15

преди 3 дни

Няма пари много от департаменти те започнаха намаляване На помощите до евентуално спиране ще орежат и пенсиите до края на годината ще обявяват Фалит Въпрос на време

15

Хаха

преди 3 дни

То тука 2 седмици им промиваха мозъците на франсетата и днес дружно излезнаха да гласуват всички мерзавци уплашени да не си загубят помощите :)

14

Хахаха

преди 3 дни

Е как пък отъждествяват САЩ с Макдоналдс и Левис. Беше хубаво да се спомене, че САЩ е внесла в Европа и интернета, и Майкрософт, и Апъл, и Гугъл, и Нвидия, и Интел, и АМД, и чатджипити, и още много технологии, които никога нямаше да ги има ако не беше САЩ.

13

Анонимен

преди 3 дни

Националният сбор" на Жордан Бардела получава 34 процента от гласовете и е на първо място, на второ е лявата коалиция "Нов народен фронт" с 28,1 на сто и на трето място е центристкият алианс на президента Макрон с 20,3 процента.

12

Анонимен

преди 3 дни

Франция е фалира смъркащия Макарон изпразниВсички държавни каси няма пари и сега или Барделаили Меланшон ще операт пишкира държавата фалира само дето не са го обявили и Бруно лю Мери И Атал и цялата клика го знаят просто чакат резултата от изборите да се види кой ще обере пешкира от 3300 Милиарда задлъжнялост само 1300 са от макрон ще стане по зле от гърците

11

Всеки американец

преди 3 дни

Да си знае краварника.

10

По-точно

преди 3 дни

Еректирала идеология. Която е расистка в корен. Утвърждава величието на чернокожите.

9

европеец

преди 3 дни

Скоро и в другите европейски страни ще спечелят крайните. Така ще е тази "демокрация" и "либерализъм" вече не се търпи. Всяко нещо е до време. Народите повече няма да търпят чужди нашественици. Време е да си вървят по родните места. В Европа всяка друга чужда култура е несъвместима с европейската. Казано е всяка жаба да си знае гьола.

8

Кръчматъ

преди 3 дни

Никой не плюе срещу ЕС, а срещу многото "Троянски кончета" на наглосаксонците сред политическия неолиберален елит на Европа, които превърнаха Европа в "бежански лагер" и съсипват енергетиката и промишленоста й с фейк идеологии като тази на "Зелените фшисти"! Да не говорим за ЕП и Акушерката - явен агент на влияние на Щатите!