356

Не е ли ясно?

преди 2 дни

До Анонимен 362: Заповедта за изпращане на контингенти в Украйна ще дойде от Вашингтон. И не само до нас, а до всички сателити на САЩ.

355

Въпрос

преди 2 дни

След като документът "не съдържа никакви позиции, които да са различни от досега заявяваните от България" тогава защо е засекретен? За да е класифициран (т.е. засекретен) значи има нещо скрито. Ще узнаем ли какво е то? Сигурно точно за това, което е скрито, президентът Радев е отказал да го представя той на срещата на НАТО.

354

Toni Ivanov

преди 3 дни

След като имаме натовски войски у нас има вероятност те да направят провокации от нашата територия,като например доставяне на нашите летища на самолети F16,които се бият с Русия. Така ние индиректно влизаме във войната и Русия може да бомбандира тези летища и по този начин да бъдем въвлечени във войната. Президентът трябва да отзове този премиер,който допуща всичко това. Тази война не е наша и нямаме право да унищожаваме и така унищоженото ни Отечество от мърлявите ни "политици".

353

Главчев и Тиквочев

преди 3 дни

Ще има бесилки след новия Народен съд. Щще дойде време за разплата

352

Анонимен

преди 3 дни

Очаква се със заповед на Путин 3 000 - те русофляци ,платени от руското посолство ,да заминат да се бият ,срещу Украйна !!

351

Анонимен

преди 3 дни

Ако Путин не се предаде на Зеленски и украинските войски, Русия я очаква пълна разруха и !!!!НЯМА ВРЕМЕ .....

350

Лъчо

преди 3 дни

Великият министър-председател главчо за когото Никой не е гласувал излиза че е по- важен от президента за когото се гласували и повече от 50% от избирателите и ние го търпим този господин никой да гради нашата външна политика че и не само че не пита народа а и не ни уведомява а народа си търпи ако беше жив някой класик на нашата литература щеше да възкликне народ мазохист

349

Анонимен

преди 3 дни

За последната седмица са убити 14000 украинци и са унищожени шест установки Хаймърс. Ясно е накъде вървят нещата. Да се спира с изпращането на оръжие и излишни човешки жертви.

348

Ментата Радев

преди 3 дни

Открито лъже : Военната помощ за Украйна се заплаща . Нищо не подаряваме . Даваме скапани стари оръжия които се заплащат...

347

Анонимен

преди 3 дни

тая войма ще завърши с щик в седалището *** путин и пълна и безусловна руска капитулация колкото и да врещят от олгиново и някой избягали от карлуковци плужека

346

Анонимен

преди 3 дни

РАДЕВ ЯВНО СМЯТА, ЧЕ КОЙТО Е ПОДКРЕПЯЛ СЪПРОТИВАТА НА ФРАНЦИЯ СРЕЩУ ХИТЛЕР, Е ВОЙНОЛЮБЕЦ И САМО УДЪЛЖАВА ВОЙНАТА. АЛО, , АЛООО... ?

345

Само ГЕРБ

преди 3 дни

И Точка. Не ви питаме

344

Мен

преди 4 дни

Като дойде Тръмп на власт друга песен ще запеете всички. Малко ви остава...

343

Някой мисли ли,

преди 4 дни

Че Главчо ще каже и една дума,която не е съгласувана с Баце.Никога повече ГЕРБ.

342

Точно това

преди 4 дни

Е нашата позиция. Всички рубладжии в Русия

341

Ямболски цървуль

преди 4 дни

10 бездушни екземпляра,защо говорят от името на 5 милиона?!?!? Защото около 2 милиона не гласуват! За това!

340

Анонимен

преди 4 дни

Отваряме казармите и младежта от там на фронта в Украйна.

339

Евро Атлантик

преди 4 дни

Всички евроатлантици - на фронта в Уродайна!

338

До 351

преди 4 дни

Дори да е така, в края на краищата, никой не може да изпрати никого насила на смърт. Нека се опитат, да видим какъв ще е резултата. Дали ще успеят да съберат и един файтон хора, как мислиш!? Точно от това ги е страх и за това е малка вероятността да опитат.

337

Тома неверник

преди 4 дни

Интересно какво се крие зад всичките тези евфемизми!? Няма да е за доброто на държавата и народа, щом е толкова дълбоко засекретено. Хората трябва да знаят какво им готвят "строго секретно" политиците!