263

Ха ха!!!

преди 13 часа

До 260, коя демокрация? Тая на бившите комунисти ли?

262

ааььаььа

преди 1 ден

Непалците не са евтини да бачкат по 5к на месец. Поне 15к да приготвят бизнесмените

261

Ako

преди 1 ден

бизнеса даваше достойни заплати на работещите хора и беше лоялен нямаше да е така. Но бизнеса е мутренски и друго не може да се очаква, от него. Търсете непалци, те бързат да дойдат в ***.

260

Чери00

преди 1 ден

ПРОСТИ И ПРОДАЖНИ СМЕ!Те онея *** комунусти затова си гледаха интереса а не демокрацията.Сега пак викайте ДЕМОКРАЦИЯ и работете кат боклукчии с висше образование!А кажете сега че не сме ПРОСТИ?

259

И като се събуди

преди 2 дни

До 245 Анонимен. Замогнахме се и сега ще ни работят непалци, бангладешци и руснаци, които са от ниските слоеве, ние ще сме чорбаджиите. . . . . Краката в легена и студена вода!

258

sasas

преди 2 дни

Ми развържете кесиите , и ще има .

257

Анонимен

преди 3 дни

Госпожо Диана Радославова щом миграция е нещо положително мигрирайте в Бангладеш като адвокат или станете непалски шерп.Повече ще има полза от вас вместо вместо да висите в България.

256

Анонимен

преди 3 дни

Първо да изгоним българите, после ще си внесем качествен матрял.

255

Анонимен

преди 3 дни

Миналата седмица един "високообразован мигрант" го гоних две преки, защото беше разбил гаража на комшията и беше му гепил плажният чадър и въдицата. Не разбираше български, не разбираше английски, само неандерталски. Колко да е високообразован ? Между другото комшията и една ракия не почерпи.

254

Един Българин

преди 3 дни

Много ниски са заплатите. Българите не работим в мизерия и не спим в мизерия. Бахкарастанците живеят в по-голяма мизерия там и тук не им е проблем. Същото като с турците в Германия през 60тте години и след това ... Само дето държавата трябва да пречи на този процес, защото турският национален отбор се чувства като у дома си на евро 2024. Не искаме индийският национален отбор да играе пред своя публика в София на евро 2074та , нали?

253

End

преди 3 дни

Искаме бразилци и амуджи че да се ашладисаме и да не работим още повече за без пари

252

Анонимен

преди 3 дни

Внасяйте още тамбураки,понеже са ни малко нашите.

251

Анонимен

преди 3 дни

Защо не увеличите заплащането на българите,а давате на чужденците 1100лв. , безплатна квартира,здравеопазване и храна.Мирише на поредната мафиотска далавера.нека кажат какви пари пребитата за всеки чужд работник от разни не политически организации и др фондове.

250

Анонимен

преди 3 дни

Как ги търсите?Ако условията за работа са добри няма да ги търсите сами ще идват хората да бачкат.Но с 500-700 евро заплати брутни за някой нетни и цени като в държави където минималната е 1500-2000 евро как да стане?!Интересно мине как чужденец ще свърже двата края като задължително той трябва да плаща квартира?

249

Анонимен

преди 3 дни

Може руснаци да докараме, те при Путин едвам живеят

248

Анонимен

преди 3 дни

А с какво се занимават мигрантите,които вече са 6 нас?Те са хиляди,мързелуват,обикалят улиците,а ние ги хрантутим,защото са ни много ценни?

247

vs

преди 3 дни

Преди месец имаше статия "6 човека се борят за работно място", сега 270 к свободни позиции! Аз знам, че пишете колкото да не заспите, ама! От тези 270 к, сигурно 260к са за заплати от 1000 лв. Знаете ли, че 3 мекици, едно рогче и 1 палачинка струват 20 лв. на морето, и това е най-тънката цена!? Повечето български (пък и някои чужди) работодатели са страшни мизерници!

246

До 241

преди 3 дни

За такива измислени беге заплати не бих бачкал посмъртно. Ръцете ми са много скъпи почти без енни

245

Анонимен

преди 3 дни

Замогнахме се и сега ще ни работят непалци, бангладешци и руснаци, които са от ниските слоеве, ние ще сме чорбаджиите.

244

Анонимен

преди 3 дни

Така е с капитализма. Посяга на жените, предизвиква демографска криза, поръчва си работници от чужбина и унищожава държавата донор.