107

Анонимен

преди 5 часа

Oooo

106

Хе, Хе !

преди 20 часа

Мафиотът е в България вече 2 и половина години, а МВР " не знае " !!!! Само в България е възможно престъпниците да си живеят свободно и дори да управляват държавата !!! И това го допуснахме всички ние - с мизерните заплати и пенсии, с безгрижието си, с безотговорността си, с глупостта си ! Имаме си и поговорка: "*** народ - слаба държава!" . Дори вече нямаме и държава ! Всичко е продънено !

105

Анонимен

преди 1 ден

Брейййй арее стига ве.. Пекайте малко ся ... Дал дал ..ю бил бил ... Аре стига!

104

Анонимен

преди 2 дни

Рашков го е посрешнал в търговище със танцова стъпка и дамаджана с ракия(конфискувана) в ръка!

103

Анонимен

преди 2 дни

Пияндето рашков го е чакал на две водки! Фъфлейки!!!!

102

Анонимен

преди 3 дни

...кой беше тогава мин на МВР- ах да мистър Дамаджан- той повтаряше за един неграмотен ром който изтеглил 60 мил от банка и ги натъпкал в чували- сега разбрахме че са отишли при него - снимки с милиони и пудели..О господи той не разследвал кой е долетял със самальота, а и едни мигранти заваляха към Европа...даже някои казаха че са организирани и имат чадър от най високо и сега Брендо го видяхме пред затвора, малко преди него Черепа се върна- какво се случва- кой да ти каже?!

101

Коки

преди 3 дни

Калин Стоянов лиже онова на Борисов и Пеевски също така е един голям лъжец

100

ИВАН

преди 3 дни

По-интересно е как е излязъл от страната преди 6-7 години при две присъди влезли в сила на италиански и румънски съд.Кой и защо го изпусна тогава.

99

Лека жена

преди 3 дни

Абе хора, голям кикот с този тип :)))

98

Анонимен

преди 3 дни

На тоя ми се струва може да се вярва повече отколкото на който и да е политик.И той наистина не е ощетил България и един лев.Аз бих гласувал за него вместо за Бойко или Пеевски

97

Анонимен

преди 3 дни

Бойко Рашков е взел някой лев от това!

96

икономист

преди 3 дни

Вътрешният министър е човек на ГЕРБ, не случайно Тиквата го защитаваше с всички сили, за да запази поста си. Целта е, да показва кривините на ПП-ДБ, за да изпере в очите на българските избиратели, своя любим господар. Само, че номера няма да мине, защото за всички отдавна е ясно, що за стока е Тиквата...

95

БАНЕВ НА ЛЕЧЕНИЕ

преди 3 дни

Евелин БАНЕВ не е ощетил България с нито лев.. За разлика от 90% от присъстващите в ПАРЛАМЕНТА ..Подават експерти на заден план..Жертва е на пСи активни нарко спец мероприятия довели до искривяване на съзнанието на жертвата /син на бизнесмен съден за источване на НЕЗАКОНЕН ДДС.. Експерти да докладват колко стотици милиарди лева са ограбени от народа чрез незаконен ДДС> да се прегледат видео от липса на кворум по време на гласуване на ДДС. 1993 - 1994

94

Анонимен

преди 3 дни

Точно когато министър на МВР бе покровителят на трафикантите Бойко Рашков. И когато България бе разграден двор.

93

Равносметката

преди 3 дни

България непрекъснато се напъва за влизане в Шенген за да и бъдат отпуснати много пари от Общноста,и натегачите се кълнат в децата си,че пиле вече не прехвърква през границите ни без да бъде заловено.От тма само им се смеят.И как да не им се смеят на булгараците,когато издирвани от Интерпол в цал свят,ги вкарват вече починали в България,без никой да разбере,а пък други направо кацат със частните си самолети из нивята,и никой ни-чул ни-видял.Даже не се и коментира.България е един съдран чувал.

92

Анонимен

преди 3 дни

Докато службите в Търговище се занимават с кoкoшкapи, Брендо каца на летището им.

91

Анонимен

преди 3 дни

Прибраха го да го пазят, а че в държавата м мафията няма да лежи, това е сигурно.

90

Анонимен

преди 4 дни

Как ще коменмтирате видеото на Миролюба Бенатова и Шекерова където пуснаха интервю от италианската прокуратура като там обясняват, че за първи път в историята на най-голямата италианска мафия, българи ги снабдявали с кока. Което значи, че нашата мафия е намерила начин да продава кока на по-евтина цена от самите Южно Американци. Което само може да означава, че има мощни изцяло български кока плантации на в Южна Америка... За кви пари става въпрос...

89

Анонимен

преди 4 дни

Брендо влиза в затвора за да успокои Сретан Йосич и да му даде реален дял от кокаиновия пазар. По този начин, публично се вижда, че Брендо е аут от играта. Бойко си пази своя предан стар кокаинов колега и се извинява на Сретан. Така хем агнето цяло, хем вълка сит. Друг е въпроса, че Йосич обвинява директно Бойко в предателство и този ход с Брендо, може и да не го задоволи напълно. В момента Бойко е пaчаврата на Йосич.

88

Берекенди

преди 4 дни

ППта: срахте си в гащите вместо да направите ротация и да оставите ГЕРБ да вземе министър-председателския пост и да ви изпере кирливите ризи. Сега ще видите власт на куково лято.