818

Патриот

преди 1 ден

Каква родина, бе ? България е родина за престъпниците - те живеят в тази родина безгрижно и в разкош. Нека те да защитават родината си. Останалите нормални българи нямат родина !!! Не може да ти е родина държавата управлявана от Боко , Про100 Киро, Дебелеевски....Мустако Бориславова......Гнома, Кокорчо....!

817

РодинО

преди 2 дни

Във време на война действат военовременните закони. Първи се изчистват предателите. Да му мислят, кой на чия страна е. За родината - да, но за чужди интереси - не. Това са имали предвид анкетираните.

816

Ко? Не!

преди 2 дни

Всеки втори - дръжки. Да ви имам и анкетите. Имаше едно анонимно проучване преди 3..4.. години, което си каза, че 90% от военния състав на армията ни, би дезертирал при реални военни действия.И ви говоря за военни на заплата. Вие, от къде изкарахте, че има чак пък толкова ббаламурници сред цивилното население? Аз лично си имам разработен, готов евакуационен план. За 24 часа жената и децата ще напуснат страната. До седмица, ако успея и аз отивам при тях.

815

Компютърен Патриот

преди 2 дни

Аз винаги бих бранил Родината си със моята стара и похабена клавиатура.Но виж,надеждата ми е в тези които сътвориха и извършиха приватизацията.От тях наистина има какво да се вземе.Все пак това е трудът на един цял народ за 45 години.нали така другари?

814

Юлиян

преди 2 дни

Не искаме да ставаме втора Украйна.Но англосаксонците дали мислят по същия начин?Те и повечето украинци,с изключение на членовете на безмозъчните футболни агитки не искаха,но никой не ги попита.Хвърлиха ги в казана за "курбан" и толкова,все дела.

813

Юлиян

преди 2 дни

Всеки втори,осем от десетима искат да ви кажат:няма да воюваме срещу Русия,за да браним англосаксонските интереси.А Русия,..тя нека заповяда!

812

Анонимен

преди 2 дни

Нали като раздадат оръжие първо трябва да оправим вътрешната си бъркотия. Защитата на Родината е срещу ВЪНШЕН и ВЪТРЕШЕН ВРАГ! Нас ВЪТРЕШИЯ ВРАГ ни гази от десетки години.

811

Анонимен

преди 2 дни

Млади хора като Бенковски и Волов дадоха живота си за свободата на българите за да бъдат завзети от Боко и Шиши.

810

Анонимен

преди 2 дни

Така е. Какво да брани? Пеевски и Борисов и милиардите им ли?

809

съсел

преди 2 дни

Има ли смисъл да давам коментар в тъпите български медии...бълващи западна пропаганда .

808

БОКО И ШИШИ

преди 3 дни

Кой кой да браня Боко тиквата и Пеевски свинята. Никога! Те съсипаха България. *** народ слаба държава.

807

ГНЕВЕН

преди 3 дни

За имотите на разбойниците от ГЕП-СДС-ДПС-ПП-ДБ и олигарсите Домуса ,Прокопиев ,шишо и Доган не бих си мръднал малкия пръст!!!България е превърната в краварска колония и се пази от църнилявите кравари в незаконните 4 краварски бази.Строи се и пета.Искам да видя синовете на олигарсите и политиците как отиват към казармата и едва тогава бих се замислил.Но това няма как да се случи.В Оссрайната няма нито един син или дъщеря на политик на фронта.НИТО ЕДИН.ТЕЗИ МЕРЗАВЦИ СА ПО КУРОРТИТЕ ОТ 3 ГОДИНИ!

806

Анонимен

преди 3 дни

Ми нормално. Българите са патрЕоти само на приказки....и най-вече като заседнат на маса. Всъщност сегашните българи нямат нищо общо с онези българи, които с оръжие в ръка браниха България и в спечелени битки, и в загубени войни!

805

Анонимен

преди 3 дни

Всеки втори ? Ще имате да вземате. От 100 човека я има 4-5 будали, които биха бранили (!) угодната бащиния на разбойниците, самонарекли се представители на народа. Парчето земя, което наричам възлюбена България и моя родина - ще браня със зъби и нокти. Палатите на разни продажници - НИКОГА !

804

123

преди 3 дни

Всички македонци трябва да бъдат избити !!!

803

До бате иван

преди 3 дни

Нека позная,разнасяш бира с пикап, нали? И си патриот? Евала!

802

Анонимен

преди 3 дни

Какъв е тоя зор за войни, военно обучение и подобни, кога в Бг ще се живее по спокойно. От ковид насам се почна, а газ, а кризи, а ел енергия, а наводнения с градушки, а.., а..., как така изведнъж се случи всичко.:))

801

Pipi

преди 3 дни

Затрихте хубавата ни държава продажници за жълти стотинки

800

Анонимен

преди 3 дни

Това са пълни глупости. Просто никой, ама никой, абсолютно, не може да победи съвременните крилати ракети, дронове, умни бомби и т.н. с калашникова кашимерия. Само хората ще загинат зян, затова няма смисъл да ходиш да се гърмиш с калашникова пушка. Справка - Украйна.

799

Бате Иван

преди 3 дни

Аз пък бих я бранил! И бих разстрелял като куче всеки безродник, който не иска да я брани! В крайна сметка родината има нужда от мъже, не от женчовци, дето ги е страх сами да отидат за хляб привечер!