265

Анонимен

преди 11 часа

Азиатците като не са искали конфронтация да не са я започвали.

264

СМЕХ...

преди 1 ден

АЙДЕ ПАК , КАЖИ КАК ШЕ МЕТНЕТЕ БОМБАТА ,БЕЕЕЕЕЕЕЕ.......ВЕЧЕ СЕ ПОДМОКРИХ ДА ЧАКАМ ---ОТ 2--ГОДИНИ И ПОЛОВИНА ГО СТИСКАМ....

263

видинлиика

преди 1 ден

СТИГА ПОВТАРЯХТЕ КАТО ПАПАГАЛИ:" КРИМ, КОЙТО РУСИЯ АНЕКСИРА..." КРИМ Е БИЛ РУСКИ И ЩЕ БЪДЕ ПАК РУСКИ. АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА ПУТИН ДО СЕГА ДА СЪМ СЕ СПРАВИЛА С КИЕВСКИЯ РЕЖИМ И ДА СМЕ ЗАБРАВИЛИ ЗА ТАЗИ ВОЙНА, НО ИЗГЛЕЖДА , ЧЕ НЯКОЙ ИМА ЗА ИНТЕРЕС ТЯ ДА НЕ СПИРА.

262

кремълскиИДИОТИ

преди 1 ден

261

амонимен

преди 1 ден

Войната е най-голямото зло за човечеството. Тя се води за ресурси, най-вече земя и нейните богатства. Бих искал да спре веднага. В раша живеят много националности, като в бивша югославия и може би правилното решение е да се раздели на отделни държави.

260

Анонимен

преди 2 дни

тоя е по некадърен и от еленовъда

259

Анонимен

преди 2 дни

До 82 ОМБР в тая 82 Отделна Механизирана бригада всички ли сте толкова слабоумни бе ефрейторе?

258

Анонимен

преди 2 дни

А от колко държави и народности е съставена сиромашка рашка? Най-добре ще е русия да се разпусне на отделните държави.

257

Анонимен

преди 2 дни

НИЩО ДОБРО НЕ СЕ ОЧАКВА ЗА ГЪСТО НАСЕЛЕНАТА ЕВРОПА

256

Анонимен

преди 2 дни

Войната е най-голямото зло за човечеството. Тя се води за ресурси, най-вече земя и нейните богатства. Бих искал да спре веднага. В Украйна живеят много националности, като в бивша Югославия и може би правилното решение е да се раздели на отделни държави.

255

Анонимен

преди 2 дни

Ропи, ако познаваше историята, щеше да знаеш, че Руската Империя е единствения законен наследник на Римската империя ;)

254

Анонимен

преди 2 дни

Тоя белоусов е прехапал устни. Явно путин му е показал вече как може и той да си разтяга аналната халка.

253

Правилно

преди 2 дни

Крайно време е. Я да видим как ще стои псевдоалианса във война на земята срещу превъзхождащ го противник. Резултатът е крах и разпад на НАТО.

252

На Жужакот

преди 2 дни

му потъна путинският фашистки флот. Останали са 3-4 кораба, които скоро ще станат подводници. В момента путинският фашистки флот няма потенциал да тероризира чуждите кораби в Черно море. Украинският морски износ върви без проблеми.

251

Анонимен

преди 3 дни

Ако Путин не дейставаше меко, днес нямаше да има окраина, а всичко от Харков до Лвов щеше да бъде "изораната целинА". А можеше и да няма човечество.

250

Анонимен

преди 3 дни

Русия печели войната безусловно колкото и да пръцкате тук,продажници. Голями западняци станахте. Само където не ви знаят къде сте на картата американците. Идва новият световен ред. Гответе се пак да се пребоядисате.

249

рушки курви

преди 3 дни

Ако ви стиска опитайте с НАТО, за да ви довършат веднъж завинаги

248

Анонимен

преди 3 дни

Аве кАпейки за 2,5 год на путинарко кумира който копира постоянно - Хитлер беше превзел Европа ве, жужето не може да се оправи със само 1 държава 25 пъти по-малка ве. Ама иначе големо постижение за кАпейките било, че колхозниците успяват да превземат по някое село ххаха. Щатите за 2 месеца беха отупали Ирак и извадиха диктаторчето им от землянката ве. Тука един комедиант вече 2,5 год прави путинарко на клоун пред целия свят и оня нищо не може да му направи.

247

Анонимен

преди 3 дни

Виждам, че кАпейките от 2,5 год пишат как колхозниците напредват и превземат и самая могучия, голема работа срещу 25 пъти по-малка държава на която се помага със старо НАТО вско оръжие и пари. Вече от 2,5 год кАпейките обясняват как чебурашките аха са пред Киев ама реално само тук таме по някое село превземат за успокоение поне на кАпейките. Ама сега ше се засилят вече с подводния си черноморски флот хахах

246

Анонимен

преди 3 дни

Русия ке се разпадне!