15

Анонимен

преди 3 дни

Е това пък защо,нали са скромни и всички ги обичат?

14

malgiorno a tutti

преди 4 дни

Двама от тримата схизматици са твърде малки за ДС, но нали знаем, за малко прaceHце и нов шеф не се говори, че не се знае сетне каква сBиHя ще излезе :).

13

Лека жена

преди 4 дни

Оф, малей, заради тези брадясали и неподдържани мухльовци, чак пък засилени мерки за сигурност. Да отидат на бръснар/ка поне за мероприятието да си оформят брадите. И миришат на лошо. Disgusting.

12

Георги Илиев Митев

преди 4 дни

Фуражките си просят боя . Няма да им се усмихне щастието. Само напразно ще се дрогират . Църквата отдавна е символ на човешките злини - " Боя от Рая е произлязъл ! " .

11

456

преди 4 дни

Масово свещениците са като политиците!Крадливи и лъжливи.Къде им е вярата,скромния живот....Лъжа и измама!!!

10

Анонимен

преди 4 дни

Дали ще е Бойко???

9

Анонимен

преди 4 дни

Цанов разказва за сциентолозите от Исторически Парк. Разкри че Ивелин Михайлов е сциентолог! https://youtu.be/FsnLtfyCzFc?feature=shared Eто и филм за тайната служба (нещо като ЦРУ, които ги и подкрепят навсякаде по света) на сциентолозите The Office of Special Affairs (ОSA):https://youtu.be/m4tiXRSWBa0?feature=shared

8

Анонимен

преди 4 дни

Няма за съжаление никакви мерки за сигурност след като от дс агенти ще се избира патриарх

7

Мутриарх

преди 4 дни

При нивото на подготовка и оперативна съвместимост на полицията и армията в момента, е добре "сбайперисти", нинджи, червени шапчици и луди шапкари, да не се появяват на публични места, при струпване на много хора. Така, за всеки случай.

6

123

преди 4 дни

Какво означава патриарх??? Сутрин ходи ли по голяма нужда и конфитюр ли изкарва от зад. Или е обикновен човек както всички останали хора в България.

5

Рендето

преди 4 дни

И къв трябва да е подтекста на тази снимка, която сте сложили???

4

Анонимен

преди 4 дни

неприятна снимка

3

Анонимен

преди 4 дни

и защо, провъзгласилият се за вселенски вартоломей ли ще пазят, титлата му я поддържаха руснаците, но той тръгна срещу тях, реши да прави разкол, като разкола в 17 век в Русия, който е довел до старообрядниците и пак е дело на гърците, и защо държавни почести на духовно лице, когото и да изберат, няма да е гръкоман

2

О...йе

преди 4 дни

Попове ДС милиционери, на хляба мекото намерили. Те няма как да влязат в рая, душите им ще скитат из безкрая.

1

Анонимен

преди 4 дни

Патриарх лижещ ....подметките на американския си господар . Дяволско изчадие