38

555

преди 3 дни

Да си вракят бг пасчетата , и готово, мишоци инак в добре че има и до триста транспортни фирми на един адрес в Петрич нали ?!

37

Анонимен

преди 3 дни

Македонските са улав народ..

36

Анонимен

преди 3 дни

Ние какво още чакаме , а не им покажем на тези ,че докато не спрат да ни крадат историята и не спазват нашия договор ,ще духат супата!!! Докато още не са в ЕС , можем да си направим политиката с тях както си искаме- мита , спиране на тока, визи...значи няма да се възползват от това, че ние ги мислим за братя , а те нас за врагове!!!

35

Благоевград

преди 3 дни

Пиринска Македония ще се отдели от България.

34

Анонимен

преди 3 дни

Споко, като приемат Албания в ЕС и албанците в С. Македония направят един рефередум за независимост и след това присъединяване към Албания, и готово - половината С. Македония ще е в ЕС. За другата половина - ще видим по-нататък.

33

Климент

преди 4 дни

До 30.Я стига глупости,ако не искат,защо кандидатстват?

32

Анонимен

преди 4 дни

Каква е разликата между Мицотакис и Путин? Аз не виждам!

31

Анонимен

преди 4 дни

Българите и Гърците живеят в 18 век!

30

Анонимен

преди 4 дни

Смешни са Българските полтици, а още по-смешни са Гърцките! Правят се на Путин! В кой век живеете бре хора?

29

Анонимен

преди 4 дни

Македония не иска да е в лицемерния ЕС! България и Гърция ( ЕС) с нищо не се различава с Путин и Русия! По подобен начин се държеше Путин с Украина!

28

Анонимен

преди 4 дни

Големи ревящи бебета са Гърците , то май и нашите реват! Нека ги съдят! Боже колко са смешни Гърцките и Българските политици! За съжаление не са само те смешни! И аз смятам, че не е правилно да се сменя име на държавата. Да развалят договора и може спокойно да се присъединят към новата коалиция между Русия, Китай ,Индия ,Сирия ,Иран, Севрна Корея и подобни..За Македония е достаъчно само Китай да инвестира там!

27

Макеклецис

преди 4 дни

Няма да пуснем Мацедония в ЕС!

26

Анонимен

преди 4 дни

Нашите гъркофили са особено смотани хора!! САЩ им доставят всякакви танкове, самолети и оръжия да ги въоражават точно срещу такива като нас, а вие им ходите на крака и махате сиртикита!! В Същото време както и други споменаха те топят там българските села или твое което е останало някога от тях!

25

напротив

преди 4 дни

До АнонименАм ако не си прочел, те точно това си правят което означава че им успява ;) Докато се блокира Македония да влезе в ЕС те ще са си така. Мицотакис може само да лае но реално не може да ги блокира в нещо в което вече са блокирани така че...

24

До Колев

преди 4 дни

И това им беше голямата грешка на тъпите макета.Александър изобщо не е бил грък.Просто тази теория,помага на гърците да вземат земи,които никога не са били техни.

23

Анонимен

преди 4 дни

Дилян и Лойко какво чакат, ами не "спечелят" изборите и в Македония и после да си назначат и там служби, съд, прокуратура, както у нас направиха. После Македония подава заявление за присъединяване към България и воала. Problem solved.

22

Анонимен

преди 4 дни

много 0рки са се навъдили в цяла Европа, платени от Путл3р и неговите приближени. Трябва спешна депутинизация!!! Путл3р е антихриста!

21

Колев

преди 4 дни

Ирденските споразумения включват и отказ от връзката на сегашните вардаряни с древните македонци у да не се пъчат че Александър Велики е бил тяхен цар ,

20

Анонимен

преди 4 дни

Ал.Македонски е роден в гръцкия град Пела.Хераклея синтика до Петрич е един от македонските полиси на Филип Македонски.преди 18 века...Времената се менят,териториите също.Като нямаш своя история не е редно да крадеш чужда.

19

Public enemies

преди 4 дни

Какво спечели България от влизането в ЕС, броят на тези дето ровят по кофите се удвои.