22

#########

преди 4 дни

Когато ни върнете соца само тогава ще се оправим. Иначе ни чака затъване мизерия ,очукани улици като лунен пейзаж дошъл от Газа. Съсипията е чутовна. А населението все по цветно.

21

Анонимен

преди 4 дни

Витанов ги реже във фейсбук тролеите, затова тук вият безпомощно в коментарите срещу него.

20

Смехурко

преди 4 дни

До Анонимен ... До сега каквото е рекъл Витанов, всичко се сбъдна... Ти наистина ли мислиш така или просто си драскаш ? Аз този всезнайко съм го отписал още от ковида. Има още един пенкилер, проф. Константинов. Той излъга Нинова, че ако махне машините ще има 300 хил. гласа повече. Голям смях !

19

Samo minavam

преди 4 дни

Нашият пастор от Гетото, след всеки избори, купува апартамент и става по мазен и нагъл. Жив да си, Професоре

18

БАБА

преди 4 дни

Този нали е математик. Дават му думата само защото е русофил.

17

Подсказвам

преди 4 дни

До Еййй пак ли - извадил си от нафталина старите опорки

16

До Ставри

преди 4 дни

Не Радев счупи държавата глYпако, а такива опроsтачени пънове като теб ! Как може да кажеш, че проsтак е способен да оправи държава затънала по негова вина в корупция и бедност ? Ето ви доказателство, че поговорката "проsт народ-слаба държава" е верна !

15

Анонимен

преди 4 дни

нумеролог витанов, наздраве ! :)))

14

Анонимен

преди 4 дни

До Ставри 10 - Относно юмрукът на Радев изгледай някое авиошоу с негово участие. Ще разбереш че вдигнатит юмрук няма този символ който Борисов влага и се опитва да втълпи на всички..

13

Еййй пак ли

преди 4 дни

този смешен врачунгел изкарахте на "мегдана" бе миsирки ? Политиката не е шега, че да я коментират клоYни, а българската политика е "мафиотизъм" тя трябва да се коментира от Брендо, от оня от списъкът "Магнитски"- Пеевски, от баш сикаджията известен в Чехия и Унгария в крадене на луксозни возила - Борисов Банкянския, от Божков, от Домусчиев, от В.Златев, от Маргините, от "връщача" на субсидии червеноармееца Копейкин, списъкът е безкраен, подобно на безкрайната ни беднотия от проsтотия !

12

Нещастници

преди 4 дни

"Целият политически елит трябва да се бори да има правителство". Е да ама всички са се запънали като магарета. Особено по-малките. Всички щели да управляват с третия мандат. Абе вашта м... Похарчиха се стотици милиони за избори. А после няма но наколко хиляди лева за дребни неща... Всеки иска да краде и друго не го интересува.

11

Анонимен

преди 4 дни

Аз за престъпници не гласувам

10

Ставри

преди 4 дни

Само Борисов може да измъкне страната от този безпрецедентен хаос, в който е страната. Всичко започна от Радев и юмрука му. Когато начело на държавата застане човек, който не вдява защо е там и какво трябва да прави, на всичко отгоре е злобен и отмъстителен, така се случва. Радев счупи държавата.

9

Този самохвалко

преди 4 дни

разбираше от Ковид, войната в Украйна и какво ли още не. Псевдоматематик.

8

Зозо

преди 4 дни

Тоя кремълски кавал защо го показват?

7

Анонимен

преди 4 дни

Щом напиша нещо за геьовете от ЕС и сащ веднага не блокират за цял ден,ами не бойте се те се гордеят че се геьове и се хвалят ))

6

Анонимен

преди 4 дни

На запад превърнаха Свободата в еманация на Егоизма - всеки иска всичко тук и сега, а на изток - Свободата е на смъртно легло.

5

Анонимен

преди 4 дни

До сега каквото е рекъл Витанов, всичко се сбъдна.

4

Анонимен

преди 4 дни

Свобода без Отговорност към другия Човек е Извращение на Духа от най- висока степен. Точно толкова колкото и липсата на Свобода.

3

Анонимен

преди 4 дни

Две Империи се бият помежду си поради икономически причини основно. Но къде има повече Свобода? Ясно е къде. Проблемът на запада е, че превръща Свободата в Свободия. А на изток въобще отсъства такова чудо като Свобода.