138

Вяра

преди 3 дни

Тръмп е заплаха за демокрацията ни и трябва да бъде спрян. Това което не направиха германците 1935г може да се повтори . За съжаление Байдън няма да може. Но не е късно. Да се оттегли достойно е опция, която се надявам Той да избере. Вече ни спаси от него един път. Достатъчно е. Време е нов лидер да поеме бремето..Прицкър или Нюсъм са готови да поемат щафетата. Джо, моля те направи последния достоен ход и ни спаси от Тръмп. Ти даде всичко за Америка и ние няма да го забравим. За Америка!

137

Анонимен

преди 3 дни

Джо Байдън събрал още 14 милиона долара в края на дебата. Язък за парите!

136

Христо Христов

преди 3 дни

Всъщност Тръмп казваше истината, а Байдън лъжеше като демократ.

135

Американ

преди 3 дни

До Коко: В политиката всеки се мисли за по-добър но вие, neдokpeтитe, избихте на октровен болшевизъм и безкрайно лицемерие. Та затова ще загубите и агентурната ви мрежа ще бъде разбита.

134

Американ

преди 3 дни

CNN са джeндepacтkи лъжци в кампания срещу Тръмп, паникьосани от поредното и много важно демонстриране на деменцията на Льохман Джо. Па и Европата оцветява гащите при мисълта за това което ги очаква от януари

133

изпипани лъжци

преди 4 дни

единя лъжеше безсрамно, а другия лъжеше безмозъчно.

132

Коко

преди 4 дни

Като всеки нормално мислещ българин в САЩ и Аз съм демократ, но представянето му срещу Тръмпутин беше трагично. Нюзъм трябваше да е кандидата. Всички го знаят. Джил е виновна. Можеше да го накара да се оттегли. Сега ще загубим Къщата и Сигурно и Сената. Лошото идва, ако Тръмпутин се върне.

131

доктор

преди 4 дни

Тръмп не може и оранжевия си фон дьо тен сам да размаже... Единственото което тръмп може да размаже не искам да ви го казвам конкретно че мирише... А дядо ви Байдън отдавна трябваше да си седне на люлеещ се стол и да си гледа старините пред камината... не да се излага по телевизията... Човек има право и да остарее и да оглупее ама насаме...

130

Историк

преди 4 дни

Лошо. И в САЩ май нямат избор. Но както някой беше казал "Ако изборите можеха да променят нещо, щяха да ги забранят." Или ще се пробват с по-малкото зло. Само че кое е то?

129

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 125 "Истината е че Зеленски е незаконно на власт." На руската "истина" каквато пишеш в номралните държави й казваме "лъжа".

128

в Америка

преди 4 дни

има огромна криза. Ако не създават войни по света, до няколко години са приключили като държава.

127

Анонимен

преди 4 дни

байдън е ***,т.е.дементен.продължавайте така.кеф..

126

НЕ ВЯРВАМНА ОЧИТЕ СИ

преди 4 дни

БГ РУСОФИЛИТЕ ИЗДИГНАХА В КУЛТ АМЕРИКАНСКИЯ ИМПЕРИАЛИСТ ДОНАЛД ТРЪМП...... ЛЕНИН И СТАЛИН СЕ ОБРЪЩАТ В ГРОБОВЕТЕ СИ....

125

Анонимен

преди 4 дни

До ИстинатаИстината е че Зеленски е незаконно на власт. Истината е, че за нищо не става, изби народа си като преди това го измами на изборите че е за мир.

124

Анонимен

преди 4 дни

Тръмп, новия президент на САЩ

123

Анонимен

преди 4 дни

украинските привържаници издигнаха огромно знаме на евро зеленски да върне изборите които е откраднал този зелен диктатор.

122

Анонимен

преди 4 дни

Гледайте дебата, махнете платените медии, ТРЪМП РАЗМАЗА БАЙДЪН.

121

Американец

преди 4 дни

Заменяй!

120

Изнервен

преди 4 дни

За тези, които не знаят (може би и журналисти) пълното малко име на Байдън е Джоузеф. И някакси не върви да се пише официално за американския президент Джо, все едно че е другарчето ви от махалата.

119

До КМ

преди 4 дни

Хахахаха, къде забрави Ким Чен Ун