106

Прогноза

преди 2 дни

От една страна стоят старите мошеници ГЕРБ и ДПС. От друга страна са руските радиоточки Възраждане и ИТН плюс евентуално БСП и Безличие. По средата са застанали ППДБ и се чудят в кой политически ад са попаднали.

105

Мисля, че ...

преди 2 дни

За съжаление Мафията зад ГЕРБ и ДПС отново е завладяла държавата ни. Картинката стана пълна! Върнахме се 30 години назад в Мафиотските времена на 90-те!

104

Мнение

преди 2 дни

В България само ПП-ДБ работят за разграждане българската мафия, която е завладяла държавата ни. Неслучайно всички тошковци, копейки, тикви и прасета неуморно опитват да ги дискредитират в очите на чалгализираната популация.

103

Право на мнение!

преди 2 дни

Бойко Борисов не може са управлява, защото е изключително некадърен, некомпетентен, необразован и некултурен човек. След оттеглянето на ПП/ДБ няма кого да клевети, плюе и излива помията си! Обвързването на Борисов с Делян Пеевски, който е санкциониран по Глобалния закон "Магнитски" за сериозна корупция и пране на пари, ще лепне мръсно петно на Буци. С образованите и ингелигентните ПП-ДБ Боко се легитимира пред Западните партньори и стоеше добре, но сега се окъка яко.

102

Г557дт

преди 2 дни

Бойко Борисов е готов на всичко само и само да няма институционална РЕФОРМА!!! За него нямат значение загубеното национално време, европейското развитие, отговорността и върховенството на закона. Никакво значение!

101

Питам само?

преди 2 дни

Защо българските журналисти не попитат Бойко Борисов, след като имаше пълно мнозинство с ПП-ДБ в предния парламент, та трябваше да събори правителството и предизвика хаоса сега....защо сега говори за стабилност, преди не беше ли нужна, защо свали редовно правителство, което щеше да вкара страната в Еврозоната и Шенген...

100

Заразно Зло

преди 2 дни

Бойко Борисов е като туморно образование за България!

99

Борисов е вреден.

преди 2 дни

Борисов иска коалиция с ПП-ДБ, защото само с ПП-ДБ в коалиция ще се легитимира и ще стои добре в очите на Западните партньори! Защото ПП-ДБ са единствената адекватна политически партия! ПП-ДБ са добре образовани, политически културни, ингелигентни и млади като партия, с евроатлантическа насоченост и компетентни експерти!!!!!!

98

Мутри вън!

преди 2 дни

След като тъпоглавата мутра Боко, за пореден път ни вкарва в избори, за които бяха похарчени общо 1 000 000 000 лв., а не може да състави правителство, ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ДА НАПУСКА ПОЛИТИКАТА! Некадърен, ***, нагъл, некултурен, необразован селски тарикат!

97

Помним ...

преди 2 дни

Една от целите на протестиращите беше едно бъдещо управление и съдебна система, в които олигархът Делян Пеевски и почетният председател на ДПС Ахмед Доган да нямат задкулисно решаващата роля в България!!!!!4 години по-късно същите мутро-мафиоти си въобразиха, че били "изпрани" от образованите и интелигентни харвардци, че народа е забравил престъпленията, корупцията, липсата на свобода на словото, кражбите и исщат отново да се доберат до държавтите финанси и парите от ЕС, да "делят баницата".к

96

Помним добре

преди 2 дни

Протестите в България през 2020 г. започнаха на 9 юли с искания за оставките на премиера Бойко Борисов!!! Участници над 400 хиляди в страната. Ранени над 100! Повод - охраната от НСО охраняваше резиденцията на Ахмед Доган!!!!!!!!!!Почти половин милион българи се противопоставиха на разрастващата се мафиотизация, корупция, беззаконие в управлението на страната от Бойко Борисов и ГЕРБ, както и на ограниченията на свободата на словото!!!

95

Анонимен

преди 3 дни

Ееее! Котка по гръб пада ли?

94

Анонимен

преди 4 дни

Хитър Боко и Настрадин Пеевски ли не знаят? Всичко знаят и всичко могат да направят. Ей, го кмета на софийските пудели го правят на лудд сега. Софийският пудел няма правилен ход.

93

Анонимен

преди 4 дни

Тиквата какво още може да даде на България та се бута във властта

92

Анонимен

преди 4 дни

Много лош матрял.

91

Анонимен

преди 4 дни

Пеевски обясни, че искал много да прати русофилския и антинатовския президент на срещата на НАТО. А Радев не искаше да им пречи на евроатлантизма и решенията за пълномащабна война с Русия на НАТО. Главчев ще се подсигури с пакет памперси и ще подпише, каквото му дадат. Даже няма да го чете, за да не се уплаши и разстрои и да напълни памперса.

90

Анонимен

преди 4 дни

Muschmol Pitai go no si napylnil pamperiste dogore strahlivez

89

Радев към Баце

преди 4 дни

Никой не може да ми разпорежда каква позиция да имам!!!Аз казах ХАУ !!!Не съм носна салфетка за да ме подхвърляте на НАТО-МАТО-НАСРАТО и после да се оправдавате с мен!Айде ЪРььь У ЛЕВО !!!!Главаначев е подходящ за бушон и нека той изгори....

88

Да кажат

преди 4 дни

че безпилотника дал разузнавателни данни за ударите по плажа в Севастопол е излетял от наша територия. Мълчат, не коментират и чакат следващите нареждания. Вкараха ни в чужда война за поредн път. Тази война не е наша и крайно време да се озапти генарал губернаторът. Явно за това е у нас, да ни вкарат във войната

87

Анонимен

преди 4 дни

Главчев не се ли консултира с политическите сили, преди да подготви рамкова позиция? Имало решения някога. Ситуацията се мени всеки ден!