16

Истина

преди 2 дни

Малко е дала ,на туристическите фирми бабичките дават двойно интересно КОИ СА ПО ШЗМАМНИЦИ ,,,АЗ СМЯТАМ ЧЕ ТУР ОПЕРАТОРИТЕ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ИЗМАМНИЦИ.

15

Анонимен

преди 4 дни

Ако имате възрастни роднини най-добре им махнете стационарния телефон (при положение, че още имат такъв). Купете им някакъв мобилен, може и от постарите модели, защото изглежда тези измамници звънят само на стационарни. Може би ползват някакви телефонни указатели.

14

до 1

преди 4 дни

До Анонимен,това не е никаква злоупотреба,просто карма или както искаш го наречи,аз му казвам справедливост,да крадеш от крадеца не е грях,на тези измамници трябва медал да им дадат

13

до 12

преди 4 дни

До Анонимен,ама много дребни,почасовата ставка на българина е 2000 евро,дала е по-малко от колкото й плащат на час,бълха я ухапала

12

Анонимен

преди 4 дни

Тая минала с дребни пари скрънзата

11

Анонимен

преди 4 дни

3000 лева или 3500 лева? Не че има някакво голямо практическо значение, но толкова ли е трудно да запомните едно число и да отразите правилно фактите?

10

пияница мистик

преди 4 дни

Според мен закона трябва да се промени. КОгато някоя изкукуригала бабичка хвърли пари на ало измамник, трябва да я вкарват в ареста за 72 часа. Като полежи 3 дена ще и дойде акъла за следващия път

9

Анонимен

преди 4 дни

абе редовни избиратели.. глупости. Голяма част от тях също са негласуващи.

8

от 1

преди 4 дни

"Лъже дърта комуниска на 90 години фърлила 300 лева - а иска обратно 3500 :)))" - ама и да лъже, това няма как да се докаже. Държавата е редно да застава на страната на старите хора, а младите тарикати трябва да се опарят за да се отучат от наглост и тарикатлък. А това ще стане особено бързичко, ако моето предложение бъде реализирано от Държавата!

7

Анонимен

преди 4 дни

Това са редовните избиратели, които ще "променят" системата, а нямат мозък да си опазят парите.

6

от 1

преди 4 дни

Охоо, палците надолу продължават :)) Оказва се значи, че ало-измамници са читатели на днес.бг хахаха - ето това е новина!

5

от 1

преди 4 дни

Я, кой ми е сложил палец надолу :))) някой ало измамник ;))

4

АХА

преди 4 дни

Имала-дала

3

Анонимен

преди 4 дни

Лъже дърта комуниска на 90 години фърлила 300 лева - а иска обратно 3500 :)))

2

Криза

преди 4 дни

Едно време хвърляха по 20к

1

Анонимен

преди 4 дни

Да се въведе закон, който да наказва тези ало-измамници да трябва да връщат взетата сума по три - веднъж на възрастния човек и двойно на държавана хазна! Само така ще се отучат да злоупотребяват с наивни хора.