30

Лека жена

преди 6 дни

Много ясно. След войната ще откраднем имотите не умрелите украинци. Няма само да го хрантутим тук я. За мен 3 имота с излаз на море.

29

Анонимен

преди 6 дни

Да наистина. Помоща ни за украйна не е безвъзмездна. Посолството щедро раздава комисионни на предателите които разоръжават българската армия и подаряват въоръжението ни на Украйна.

28

Анонимен

преди 6 дни

А, прав е, за, общо казано, тагаренковци, помощта изобщо не е безвъзмездна. Те за какво се трепят, от благородство?

27

Анонимен

преди 6 дни

До Българин 8 - А ти схващаш ли, че мозъкът ти няма и една гънчица, полиран е! Ти си медицински обект.

26

Обективен

преди 6 дни

На този дрът козел изказванията са не по-свързани от тия на БайДън.

25

Теодор

преди 6 дни

До 8 Българин. Абе посерк-о,как се спасяват жени и деца бе(защо забравяш мъжете???), като ги бомбардират още и още ли бе гаме-н долен? Спират доставките на оръжие и спира войната, така се спасяват ЖИВОТИ бе нищожество. Какво по-ценно има от живота бе нима е обратим или има обратен рестарт на живота ли, защо трябва да умират хора бе, заради някаква си остаряла идеология от рода защита на родина и пр. афоризми?! *** отвратителното мислене еййй, бокл-ук.

24

Анонимен

преди 6 дни

Искам да знам в чий джоб отиват кинтите, които уж получаваме срещу помощите!!! Че някои хора много забогатяха покрай тази война!

23

Той

преди 6 дни

До Българин. Ти си ПОЗОР.Оръжие за мир, е като секс за девственост, никакъв нон сенс няма в това. Умират деца, хора и има много мъка. Все тая как ще спре тази война, от нея няма полза за никого, няма и добавена стойност, освен за печалбарите, които всеки знае, кои са. Оръжието доставят смърт, капиш?

22

Анонимен

преди 6 дни

Хайде де, а 100-те БТР-а за колко ги дадохте - един БТР за 100 кг пшеница? А украинците с преработка и модернизиране за около 3400 $ на бройка ги направиха пълноценни бойни машини. Да хванат сега бившия военен министър от ПП, дето се хвалеше, че е професор от БАН, и да го тикнат 5-10 години в СЦЗ! Престанете да се хвалите, г-н Запрянов, че сте изкярили от войната в Украйна!

21

Галя от EmbassyTO

преди 6 дни

Така ли ? И какво е овъзмездяането - една усмивка ? :)

20

Анонимен

преди 6 дни

"Помощта ни за Украйна не е безвъзмездна." - получаваме комбинация от три пръста с преобладаващ среден!

19

българския Лукашенко

преди 6 дни

Някои индивиди са вредни за България! Фигуранта яко се изплашил от руските си господари. От предан слуга до захвърлен оtпадък са само няколко контролни изстрела.

18

BONZO

преди 6 дни

"Помощта ни за Украйна не е безвъзмездна." Разбира се, че не е безвъзмездна, но само за някои политици-предатели на българския народ.

17

Анонимен

преди 6 дни

Ат колко метра останаха до Киев?

16

мдаа

преди 6 дни

Дали ще има народен съд за тия национални предатели? Кой и как решава дали и кога едно въоръжение е с "отпаднала необходимост"? Получавал той "чувствителна сума", но крие колко е чувствителна. И това ли е строго секретно? Ние нямаме министри, нямаме МС, тия всички са краварски марионетки, които работят за интересите на САЩ в Украйна, но не и за българските интереси.

15

Анонимен

преди 6 дни

Истината е, че не му позволиха на Радев да отиде, за да не договори някаква реална помощ за Украйна. Както го направи Нинова, когато беше министърка.

14

На Боко Чекмеджето

преди 6 дни

Кажеге кога ще е мобилизацията че да взема мерки отрано! А че ще подарите всичкото въоръжение на хохлите е повече от ясно. Пиндостански слуги.

13

Анонимен

преди 6 дни

до 8, разбрах, двегодишното русо момиченце убито на плажа в Севастопол не е човек, човек е зеленски, който не иска войната да спре, защото трябва дапроведе избори и да се лиши от поста, а възможно и съд за насилствената мобилизация и убитите при опит за пресичане на границата и напускане на страната

12

Анонимен

преди 6 дни

Колко хитро! Неудобните неща винаги минават с гриф "секретно" и "национална сигурност"! Дано да не са продали страната и народа за едното потупване по рамото от "господарите"!

11

Анонимен

преди 6 дни

до 7, и как ще стане, платихме милиарди и къде са самолетите, новите модерните, бронетранспортьорите нови ли са, модерни, а украйна разчита на нашия "скрап"