24

Анонимен

преди 3 дни

До Рашков.Рашков е велик .

23

Анонимен

преди 3 дни

Герб и ДПС протеже.

22

Рашков

преди 3 дни

беше ядосан,но и тъжен.Няма ненаказано добро....

21

ПП и ЗАКОНИ...??

преди 4 дни

ЛЕНА И ЗАКОНИ...??

20

Анонимен

преди 4 дни

Корумпетата да глобяват наред, тъкмо ще съберат пари за бензин на петстин конювите дракстери които си купиха с изкарани по неморален начин,да не казвам крадени пари.

19

Анонимен

преди 4 дни

Бандити и шарлатани се сбиват за кокала. "Живот без маска и без грим озъбено, свирепо куче."

18

Анонимен

преди 4 дни

Коалицията ГЕРБ-ДПС работи. А тоя милиционер Калин Стоянов е нейното грозно мафиотско лице

17

Анонимен

преди 4 дни

По изборните резултати ще ги познаете от коя партия са. Двама се карат третия печели.На тези избори нямаше купуване на гласове ?!? Що тъй ?!?

16

Анонимен

преди 4 дни

До 11"до9" - да сложиха го ПП, но е препоръчан от ДПС чрез ГЕРБ, защото бяха в "сглобка", а защо си остана министър след вота на недоверие ? След като има вот на "НЕДОВЕРИЕ" към правителството, значи има и недоверие към всички министри ? Министерството което гарантира сигурността на гражданите не знае как пребивава наркотрафикант повече от две години в държавата с бюлетина за международно издирване ? Главчев - ГЕРБ, Калин - ДПС ! Загиваме като черковни мишки !

15

Анонимен

преди 4 дни

НАРОД - овца, министърът беше извикан в НС да дава обяснение за Брендо, а той се "обяснява" за Терзиев половин час, а за наркотрафиканта едно изречение - "в целия свят престъпниците биле с фалшиви документи", бреййй какво "умно" милиционерско откритие, виж ти, направо сме изумени от такава милиционерска далновидност, как не знаехме тази "хитринка" на престъпниците ние ??

14

Анонимен

преди 4 дни

защо никой не пита брендо как и кога е пристигнал в страната, да го поканят в НС официално

13

...!

преди 4 дни

Биячите-роми, които са освободени под гаранция, са освободени от съдът, а не от МВР! Ограмотете се!

12

Анонимен

преди 4 дни

Калин Стоянов да покани Брендо да го пита как е влязал в страната без да го хванат хората му, с шапка невидимка ли е бил!

11

Анонимен

преди 4 дни

до 9, сложиха го от ПП-ДБ, защото нямат кадри, върнаха всички кадри на ГЕРБ в МВР

10

Софиянец

преди 4 дни

Ако това е човек на ГЕРБ, значи те са единствените, които спазват законите в тая държава! Следващата стъпка е да се потърси съдебна отговорност на Терзиев за профуканите незаконно 2 милиона лева!

9

Анонимен

преди 4 дни

Как можаха такова 4у4ело да сложат министър, абе малко по-умно НЕЩО не можаха ли да намерят или този е най-послушният ? Този е обида за министерството и срам за държавата !

8

Анонимен

преди 4 дни

Така де, кмета Терзиев не е от ГЕРБ и ще го арестуваш, а Брендо, който е от вашите и с перце няма да го докоснеш. Иначе шефовете ти Тиквата и Пра сето ще ти дърпат мазните ушички.

7

Даааа

преди 4 дни

А,бре!Това ли ти е работата!?Защо не инспектираш кой и защо пусна под домашен арест и срещу гаранция ц-и-га-ните,които биха шофьора и го вкараха в болница!И от къде синия има пари за плати кеш гаранция,веднага?!Корумпирани ле-кета!

6

Не мога

преди 4 дни

...да ги разбера щатните? Решението е на съда, а не на министъра! И той е длъжен да го изпълнява! Решенията на съда не се коментират, а изпълняват!

5

до 3

преди 4 дни

Брендо е неприкосновен. Той работи за Таки, а гърчето се отчита на Тлхстия похотливец.