54

Анонимен

преди 4 дни

Лена на Киро на Миро

53

Анонимен

преди 4 дни

Голям смях. За парапет коментират мъжете, чиито жени са все на парапета и жени, които не слизат от парапета.

52

Лека жена

преди 4 дни

О, моля ви се, вземете й детето. С тези цици ще го умори от глад. :) Не мога да повярвам, че е на повече от 15 години Лена :) Доста недоразвита изглежда :)))

51

Вазов

преди 4 дни

И днес йощ Балканът, Щом бурята захваща, Спомня тоз ден бурен, Денят в който, на парапета Лена се надупи, А наш Киря изотзаде, полата и надигна и О Боже, бяла пухкава дупарка сластно той омачка!!

50

Анонимен

преди 4 дни

Уф, тая що не си я прибере Миро да гледа бебето. Освен и в гледането да е компетентна колкото в политиката.

49

Анонимен

преди 4 дни

Тази кога стана специалист по служби, сигурност и т.н. Няма ли някой мъж образован, улегнал, работил в тази област, който да се изказва от името на ПП? Това девойче просто е комично.

48

баба мара

преди 4 дни

до кога ще давате трибуна на тази аморална жена това е обида към вярващитебългари позор

47

Анонимен

преди 4 дни

Тая пак се е подпряла, нещо не я слушат краката май :)

46

Анонимен

преди 4 дни

И да не забравите да турите дванадесетoкенефника за началник на кпконпи ей :)

45

Анонимен

преди 4 дни

Ленче, викаш там някакво шефче дето взема 20 хилядарки, защо не даде половината? Ти защо тогава също не дадеш половината?

44

Анонимен

преди 4 дни

Смешен плач! Когато не са "наши хора", са политически зависими, но когато са "наши", са чисти и безкористни като майчина сълза!!!! Аре стига с елементарните опорки!

43

Абе

преди 4 дни

Абе легализираха ли вече проституцията и фалшифицирането? Тая се намърда поради горните две нещица в парламента и сега прокуратурата трябва да и снеме имунитета за да я разследва.Щом не го правят, всеки може да го прави и да изплува в парламента, че и да си отваря ггнуусната уста и да поучава честните глупави хора?Но колкото повече се показва толкова по бързо ще бъдат ПП изплющени от парламента.

42

Анонимен

преди 4 дни

Тези не искаха ли "политически независимото лице" Бойко Рашков за шеф на КОНПИ? Даже го бяха записали изрично в един официален документ.

41

Гербер

преди 4 дни

До 26. Това пък, което си написал, въобще не е вярно.

40

Възмутен

преди 4 дни

До 32. Не, не е Пеевски, променлив глу.пак, а САМИЯТ СОБСТВЕНИК на подписа. Аман от такива Морозовци като теб.

39

Анонимен

преди 4 дни

Киро е изплющя Ленчето в хотелска стая, ся нема ко да се крият, герберастите ги уловиха :)) Асен не можаха да го хванат, но той не е много привлекателен за жените, или може би бъркам и той просто е умника от двамцата... :)))

38

Анонимен

преди 4 дни

Тази жена съвсем не е в реалността

37

Анонимен

преди 4 дни

до 35, И аз искам да разбера пудела на Пеевски ли беше или на Бойко Рашков. Защо не казват? Живко Коцев го опандизиха, а Рашков още си играе с пудела. Защо така стана? Ти не искаш ли да разбереш?

36

Анонимен

преди 4 дни

Ленче ,а пуделът с пачки не е ли корупция?Или като е от ваша стране ,не е?Не е ли корупция да получаваш заплата 15000 след една нощ на парапета?Що не се скриеш ,ами пак се намърда в парламента на голяма заплата да ръсиш глупости?

35

Анонимен

преди 4 дни

до 32, не е видял, затова иска да знае имало ли е фалшифициране, нямало ли е, аз също искам да разбера