115

Анонимен

преди 3 дни

Я оставете скучните дедовци-Байдън и Тръмп и напраскайте поне 50 статии за Путин днес. Та да има какво да четем и ние.. Че и да се посмеем на журналистически измишльотини.

114

Бг

преди 3 дни

Тоя болен мозък си заминава след някой месец.Тръмп печели .

113

divna

преди 3 дни

До Дъртократ нещо си се объркал в дебата.

112

Дъртократ

преди 4 дни

Пенсиите освен, че са пуснали корени в политиката реват младите, колко нищо не можели докато имат по 3 жилища, а младите по цял свят приемат, че ще са под наем вечно. Деца се правят на по 30, защото ВСЕКИ трябва да учи до 24-25, за да има шанс за работа, където трябва да очакват все по-висок данък, за да плащат пенсиите на някои. Лесните младини на дъртите и тук и на запад са резултат на поколенията преди тях. Тоталното безумие в което живеят младите днес е резултат от сегашните дърти.

111

Дъртократ

преди 4 дни

До 110. Раждаемостта не е ниска от вчера. Тия 20-30 годишни нямат пълнолетни деца, така че децата им още не плащат пенсии и осигуровки без значение колко са като количество. Но тия които от скоро плащат пенсии и осигуровки, демек точно тия 20-30 годишни се налага да плащат по 2 пенсии всеки, за да издържат тия дето да правили преходи в източна европа и пуснали първите масови мигранти и западните държави и сега цвилят и се бутат да стават политици.

110

Анонимен

преди 4 дни

До Дъртократ Грешиш. Поколението сега над 60-70 всъщност има повече деца. Проблемът е, че няма 20-30 годишни, т.е. децата на това поколение не раждат внуци да издържат бабите и дядовците си.

109

Блах

преди 4 дни

260 милиона души в тази държава и точно между тия двамата ли трябва да избират?Единият вече трудно се ориентира а другият - непредвидим циркаджия и популист!

108

Анонимен

преди 4 дни

Май и двамата са катастрофа, при подръжниците им е горе-долу същото. Ето го и у нас, обществото не е в състояние да излъчи достойни хора за политици. Същите тръмпобайдъновци и същия език. Да ти е драго да те управляват.

107

каро

преди 4 дни

в далечната 1992г.Фидел Кастро на едно заседания каза че следващата война в Европа ще бъде между Русия и фашисзмът,само че фашизмът ще се казва демокрация

106

Анлизаторчето Пешо

преди 4 дни

Външната политика на Байдън е катастрофа - САЩ от респектираю световен полицай се превърнаха в плахо пале в ъгъла. Вече им се срива здраво репутацията. Войната в Украйна е доказателство. Вътрешните работи на САЩ са малко по-добре при неговото управление благодарение и единствено на технологиите - Изкуствен интелект, чипове и прочее. Всичко останало страда - трудно овладяване на инфлацията, проблеми с дълга, всеобщо обедняване на американците и твърде много концентрация в ръцете на милиардерите

105

Анонимен

преди 4 дни

На тази възраст не е ли редно тия двамата да са си гласоподаватели на БСП и да не се занимават с американщини?

104

Дедо

преди 4 дни

С тия новини ще докарате неко инфаркт на зеленко, който е "на фронта" (разбирай в студиото в куйв)

103

ХА ХА ХА!

преди 4 дни

"Преди дебата Байдън се включи в почти едноседмичен "лагер за дебати" - преточили са му кръвта и са го напомпали със стероиди, ама явно и това не е помогнало на мумията да живне...

102

остаряла батерия

преди 4 дни

"чийто глас беше дрезгав от настинка." - или незавършен цикъл на презареждане :)

101

а Зеленски Бен Ладен

преди 4 дни

как е? реве ли му се вече?

100

Дончо и Демента

преди 4 дни

забавно шоу се е получило!

99

Дъртократ

преди 4 дни

Минеш ли пенсионна възраст не само не ставаш за политическа длъжност, то и за гласоподавател не е сигурно че ставаш. Гледай си фейсбука и сапунките и остави тия дето ти плащат пенсията и здравните осигуровки да се оправят.

98

Анонимен

преди 4 дни

"Щото като гледам, там всеки гласува - гражданин, легален, нелегален ..." ----- То затова им южната граница е като отворена порта. Над 11 милиона нелегални имигранти са влезли оттам за последните три - четири години.

97

Дъртократ

преди 4 дни

Тежко им горко на младите по цял свят. Пълна геронтокрация. В САЩ двама на по 80 години се готвят да стават президенти. В Русия разведен пенсионер им спасяна семейните ценности. В България средностатистическия гласоподавател е на над 50 години и хронично пристрастен към Фейсбук. Индия и Китай се управляват от 70+ годишни. Точно тези поколения започнаха демографската криза, а сега шепата млади трябва да се късат по цял свят да хранят пенсионерите, които ги управляват.

96

Re: до Рендето

преди 4 дни

"""""Да, Камила шрезидент .. хаххаахахаха ... оххх :)""""" --------- О, да.... -))))), туй шъ е голему Шоу, особено като започне да ръкомаха ръце при заучените фрази...-)))))