15

Анонимен

преди 3 дни

Мякащото селянче ще се напъва да говори.

14

Анонимен

преди 4 дни

Този да си тръгва на секундата! И всичките които са допуснали мафиота да се подиграва с държавата. Брендо си прави гаргара с държавността, а канцеларските плъхове четат бюлетини в отговор на въпроси.

13

Любопитко

преди 4 дни

Мигрантите как влизат?

12

Теми-да(не)

преди 4 дни

Нека да слушат че един ден при работеща правосъдна система не се знае дали няма на някой депутат да му се наложи да използва методите за влизане (или излизане) нелегално от страната.

11

Анонимен

преди 4 дни

Най-добре е дупетатите да изслушат направо Брендо току виж им казал и други истини които те не желаят да чуят.

10

FMC

преди 4 дни

Как. Ами това е двойникът му. Щом Путин има, тоя що да няма?

9

Анонимен

преди 4 дни

Кво да го слушат. Пак някакви заучени глупости и НИЩО КОНКРЕТНО няма да се каже :)) Факт обаче е, че този и брат Галев се върнаха в бг по времето на радевата рев полюция. бошкоф и той си дойде..Цецо идвай си. Държава НЯМА

8

Брендито

преди 4 дни

Нали се беше регистрирал в някакво село за кандидат за кмет от ГЕРБ. И то докато го издирваха с Червена бюлетина на ИНТЕРПОЛ.

7

Кацнал със

преди 4 дни

оня самолет Брендо преди години за който казаха едно голямо НИЩО тогава ! Спряха разследването и ЗАЩО ? Откриха тогава, че е Брендо пътника ли ? Ако е така колко пари получиха за да се спре разследването ? Защо тогава не знаеха, че е Брендо, а сега знаят ? НАРОД - будали, полиция - рекетьори и измамници !

6

Калинчо е един

преди 4 дни

обикновен шмекер, никога нищо от това което казва не е верно, всичко е стъкмена информация угодна на корумпираната политическа паsмина ! Главата на МВР няма нужния капацитет за да ръководи това министерство, той е "доведеното дете" на ОПГ ГЕРБ/ДПС ! Брендо е от години в България и никой не го издирваше в държавата както навремето известния терорист Карлос Чакала когато трябваше намираше сигурност и закрила в България ! Колко наивника ще повярват на тоя "шлака" К.Стоянов ? Кацнал със самолета ха

5

Ze nigmar

преди 4 дни

Подгответе се за промени...:)))

4

Анонимен

преди 4 дни

Кальо Очите много обича да се заиграва с кокаиновите крале. Важното е да му тече вадичката с парички от наркотички.

3

Анонимен

преди 4 дни

Ще излезе, че не се е крил, а е бил... за трюфели до като са го търсили. Истината е, че никой не го е търсил реално, а само на документи. Факт е, че ГЕРБ покровителстваха всички бандити. Братчетата Галеви, коелигите на Мутрата в СИК, също никога не са напускали България-

2

Анонимен

преди 4 дни

съвпадение е ;-) ..., че брендо и борисов уплашено и едновременно се окопаха (единият - в затвора, другият - в Банкя зад стобора...) дни след като в Германия спипаха някакви си ... 35 тона кока... ... ... ... ... А ти, гЭрбав пиZдьо(1), ич не ми се обяснявай! :-))) ... ... Десетилетно! дълга е общата история на брЕндо и борисов - и като мутри, и като престъпници, и като заплаха (напоследък) за животчетата им.... ;-))

1

Анонимен

преди 4 дни

Брендо продава за Таки, а гърчето се отчита на Тлъстия в Зайчарника.