160

Гр

преди 3 дни

Няма да у за дълго нацистката .Тръмп печели след някой месец.Часовника тиквата.

159

Гост

преди 3 дни

Само гей паради ни очакват, *** и 52 пола в Европа. Ще вървим и ще повръщаме от изумителните обратни ласки и целувки около нас.

158

Анонимен

преди 3 дни

тази скумрия ще затрие ЕС

157

Анонимен

преди 3 дни

Е сега вече ще затрие ЕС. А всъщност трябва да е в затвора за злоупотреби и корупция.

156

Анонимен_777

преди 4 дни

До Две загубени години:Слава на Путин че затри 'СоRoната' за 1 ден... RIP КоФид_19 - Nov. 2019 - 24 Feb. 2022....

155

Анонимен_777

преди 4 дни

Честито на плебса из колониите на ФАЩ..!: Да се очакват - нови покачвания на цените за стоки, услуги! Допълн. оскъдици в социалната сфера ( не че има накъде аама..) Вдигане на данъци.. 'Емиграция' на индустрия и инвестиции към конкурентноспособни региони ! 'Нов_внос' бежанци !!! Масов 'теч' на оръжия и капитали към Зеленой_фЮрер.. И накрая, след всички тези 'благини' - една война с термо-ядрена Русия..?! КакФо би могло да се обърка просто..??!

154

ПЕНКО

преди 4 дни

ЗАЩО ПАК ДОЙЧЕ ШВАЙНЕ ВЕЛЕ ???????? ВЕЧЕ НЯМА ЩУРМБАНФЮРЕР ШОЛЦ !!!

153

Христо Христов

преди 4 дни

До OMG_Lucker/148 "... сега обаче ще има възможността да завърши започнатото. Кой ги избира подобни индивиди" - А дано затрие ЕС и про'с'таците които гласуват за него - у нас 80% гласуваха за нея. Факти.

152

Христо Христов

преди 4 дни

Браво! 80% от българите гласуваха за нея. Факт!

151

За да ни е

преди 4 дни

много гадно предполагам. Тази никой с нищо хубаво не я свързва. Дори тези , които са край нея.

150

Анонимен

преди 4 дни

за да има възможност да работи с ицо хазарта

149

Две загубени години

преди 4 дни

Локдаун за две години за китайски грип. Две години и за един час след обявяване на войната изчезна . Две години печатане на пари , две години постоянен стрес , две години безвремие... Насилствено инжектиране със експериментална течност.... Инфлация , наливане на пари безконтролно нулеви лихви при хипер инфлация и вместо съд и затвор преизбиране ?

148

Анонимен

преди 4 дни

Урсулианството ще продължи! Райхът няма спирачки.

147

OMG_Lucker

преди 4 дни

Тая не ни затри с един мандат, сега обаче ще има възможността да завърши започнатото. Кой ги избира подобни индивиди, особено когато сме ги видяли колко могат?

146

Анонимен

преди 4 дни

Отново неизбрана от населението, предложена и назначена от тези, които ИЗГУБИХА изборите за европейския парламент в страните членки...И то след ясното заявление, че ще прави каквото си иска, независио от мнението на избирателите. Това ли е ЕС, или ЕС е превзет?

145

пропадането

преди 4 дни

продължава! Промяната в ЕС не се случи след изборите за депутати. Излизат наяве ужасяващи истини относно зависимостите на ЕС от САЩ.

144

Анонимен

преди 4 дни

Определено акушерката е много удобна за доста мощни икономически кръгове. Почти всички, които я подкрепиха (Макрон, Шолц и компания, с изключение на Мелони) се представиха отчайващо на изборите, но това няма значение - тя ще е пак на чело на ЕС

143

На снимката

преди 4 дни

Ей тъкъв ви чака.

142

до157

преди 4 дни

Що ве, ти да не би да гласува за урсулището, кат няма аФтомат да не би някой да те пита за нещо.

141

Чужденец

преди 4 дни

До дулото на афтомата: Това е само в главите на бесните русофоби. По някаква си тяхна причина болшинството от руснаците харесват Путин.