74

Анонимен

преди 1 ден

ЛЕЛЕ БОЖКЕЕЕ КАКВИ ПРОСТАЦИ УПРАВЛЯВАТ АМЕРИКА И ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОРОБИ

73

Смях

преди 1 ден

Какви дебати ? Байдън беше забравил памперса и се чустваше силно притеснен

72

Toni Ivanov

преди 2 дни

До #70 Неможе да бъде. НаТръмп най-голямата вина е убийството на шестте човека,когато накара тълпата да влезнат в Конгреса и да се "пошегуват" с конгресмените,което си беше жив метеж,но те въобще не повдигат обвинение срещу това.

71

Трагедия

преди 2 дни

Двама пенсионери на възраст, вместо да си гледат внуците, искат да управляват САЩ, лидерът на "свободния" свят!?! Какво падение, какъв упадък! Сравнете ги с лидера на КНДР Ким Чен Ун, млад, здрав - удправлява с лекота БТР, интелигентен. Дори нашият академик изглежда в сравние с тях на филмова звезда!

70

не може да бъде!

преди 3 дни

The Babylon bee/хумор и сатира/,САЩ в редакционна статия пише.че Нюйоркският съд /или друг съд/е предявил обвинение за извършено криминално деяние от страна на Тръмп-издевателство и причиняване на тежки политически увреждания на възрастен мъж на 81г.заемащ важна държавна длъжност!?Тръмп се е оправадавал че няма вина,защото мъжът е докаран на дебата в такова увредено състояние!? Но след като е отведен от полицията на Тръмп е предявено ново обвинение-опит за убийство на Демократичната партия!?

69

ПроСоТо

преди 3 дни

по-трагичен и скучен "дебат" не бях гледал...Нашите политподметки са по-интересни..Въпреки,че работят по същата схема:-"Оплюй претендента!".. Разбира се,до сега Орангутана от Банкя никога не е участвал в дебати и за това нашите са по-интересни...Прежали ли се еднокнижника обаче,ще ви се прище да се обесите докато го слушате..

68

не може да бъде!

преди 3 дни

Според някои експерти Тръмп изобщо не е спечелил дебата!?Дебатът е спечелен от двама граждани които сега се издирват .Според непотвърдени сведения двамата граждани се казват Алцхаймер и Паркинсон!

67

Анонимен

преди 3 дни

Проучванията показват, че имигрантите не извършват престъпления в по-голяма степен от родените в САЩ, отбелязва Ройтерс. Ето пример за манипулация от Ройтерс. Защото и така да е, пак съвкупната престъпност се увеличава с мигрантската а не намалява. Ето как официалните медии лъжат а Тръмп е прав.

66

Анонимен

преди 4 дни

ПоВните ли , Тръмп :---''Моля всички цветни бизнестменки , да напуснат САЩ ''!

65

Анонимен

преди 4 дни

САЩ сами признават :Ние нямаме приятели , имаме ИНТЕРЕСИ . Също :Нашите войни са ''ХУМАННИ'' !Доказано е , че САЩ запалват войните , а Русия ги ЗАВЪРШВА , после сядат на масата и си поделят териториите . Така ще стане и със Украйна !Жалкото е че ЕС и цяла Европа плаща войната в Украйна на САЩ и Англия с/у Русия !Резултатът е виден , рецесия в цяла Европа , ВСИЧКИ ГИГАНТИ В БИЗНЕСА -НАПУСНАХА ЕС , ВЕЧЕ СА В КИТАЙ И ИНДИЯ !

64

kl

преди 4 дни

До БлахКорекция 350 мил. легални и над 10 мил нелегални

63

Христо Христов

преди 4 дни

Все повече американци осъзнават, че САЩ е страна от Третия свят.

62

Христо Христов

преди 4 дни

До Анонимен/53 "И тия двамата искат да управляват България" - на тия двамата не им пука за българия. Тръмп сигурно не знае къде е, а байдън е забравил. Но 80% у нас СТЕ про'с'таците дето искатЕ тези двамата да ВИ управляват. факт.

61

Христо Христов

преди 4 дни

По-добре така отколкото диктатори-лъжци като в ЕС!

60

Петърчо

преди 4 дни

Клинтън какъв морал имаше? Стажантки в овалнивт кабинет (пурите), сексуален тормоз докато е бил губернатор на Арканзас, опити да скрие обвиненията с подкупи, лъжеше съдии по време на процеса за импийчмънт... И какъв беше крайния резултат? Още един мандат. *** Тръмп бил с морал на улична котка!

59

Анонимен

преди 4 дни

Нали тия двамцата са светлият пример за нашите политици. Същият език, същото отношение, същото се пренася и сред хората.

58

ММ

преди 4 дни

До Чавдар МиховХахахаха няма град Аталанта, невежа! Аталанта е името на футболния отбор от град Бергамо. :D

57

хахахах

преди 4 дни

Аталанта?Редакторката явно е ходила скоро в Италия... Или географията и куца много!

56

Блах

преди 4 дни

250 милиона души и имат избор само между тези двамата?

55

Анонимен

преди 4 дни

Дебатът между тези двамата ненормалници е ярко доказателство за това,колко тотално пропаднал е света,след като един от двамата се готви да го управлява!!!