25

Анонимен

преди 3 дни

Няма да цъфне, Таки е нахранил рибите с нея. Ако бях на мястото на САЩ, бих разровил тая следа.

24

силно замислЕна

преди 4 дни

Ами защо пък Ружа, да не цъфне като ружа?!

23

Дон Кикот

преди 4 дни

Тоя е само специалист по взимане на рубли от Мутрофанова...

22

Св

преди 4 дни

Що пък трябва да е с някакъв транспорт, или пък с мистичния самолет да е влязъл Брендо? През турската граница вече милиони знайни и незнайни минаха, някои хванаха от глупост, мнозинството минаха транзит. Та той не е могъл да мине. Чак пък толкова сложно.

21

Анонимен

преди 4 дни

Възможно е , да си прибере наградата от 5 млн американски шарени хартийки срещу предоставяне на информация за себе си. " Здрасти Мертен , Ружа съм , приятно ми е , приготвил ли си ми парата "

20

Пуяка

преди 4 дни

Още ли е кметски наместник в село Славовица община Септември,назначен през 2018 от кмет от ГЕРБ,бивш депутат от БСП.Ми няма ли пост за този човек?То с една максимална пенсия как да иде на почивка на Карибите?

19

Анонимен

преди 4 дни

Ружата като нищо може да направи една фотосесия с пудел. Не мога да го изключа. Хората много вярват на пудела.

18

Стига глупости

преди 4 дни

Влязъл им под носа. Ти като ходиш на работа и като се връщаш под носа на работодателя ли минаваш? Как ще стане тая работа?

17

аааа2

преди 4 дни

смешна държава д мн про2ст н народец = жалко за БГ

16

бг смешки 2

преди 4 дни

майтапа на страна но нещо лошо иде в наркотрафика и наркоканалите .... а те работят безотказно още от 90-те години на мин век ...нашите мафиотчета ги е страх от сърбите за това се крият по затворите ...

15

Анонимен

преди 4 дни

Дърт комунист и пенция влачи и заплата влачи :)))

14

Анонимен

преди 4 дни

Njma sasto da zyvti tj e otdavna zyvnala

13

Брендо

преди 4 дни

В Страната на чудесата няма да се учудиме ако утре се появи Трактора,починалият Галев,Ружа и други подземни знайни и незнайни герой от най новата история на БГ.Черепа последно къде е.В Дубай ли е или тук.

12

Анонимен

преди 4 дни

Ружа няма да цъфне,защото може вече да вързала,или вързана с главата надолу я в морето,я в океана.А пък ако някъде си живее щастливо,защо и трябва да влиза на акулите в устата.

11

Анонимен

преди 4 дни

Ружа цъфнала на Рашков в басейна. Набързо Рашков я предава на ФБР. Започват федералните да разпитват Ружа за криптовалутата, а тя:- Взехме на детето таблет, и то там натискало, ааама като не знае да чете.

10

Анонимен

преди 4 дни

Чака да я осъдят в БГ за пране на пари на 6 години и да цъфне пред Сливенския затвор, за да и комбинират присъдата от 200 години в САЩ и след 3 години да излезе като честен човек и да си харчи милиардите. Адвокати, съдии и Трите власти да получат част от неземното богатство на талантливата фараонка.

9

да бе

преди 4 дни

Ружа няма да цъфне отникъде, тя се крие в Южна Африка или Аржентина и си харчи милионите на воля ................да не е луда да идва в България!!!

8

МНОГО ЗНАЕ ДСБКП

преди 4 дни

ВСИЧКО ЩЕ СИ КАЖАТ, КАТО ВЛЕЗЕМ В ШЕНГЕН И ЕВРОЗОНАТА... ЗАТОВА 4 ГОДИНИ НЕ ДАВАТ ДА СЕ НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО С ПОМОЩТА НА ПП ДБ , БСП, ИТН, ВЪЗРАЖДАНЕ....

7

Анонимен

преди 4 дни

До Нане - Тоя, докато мигнеш, ще те купи и продаде. Не го познаваш.

6

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 3 - Едва ли са джобни, просто човекът е наясно, че информацията струва доста повече.