47

Ангелина

преди 3 дни

Борисов не е "пораснал"!!!Просто има много записи от подслушвателната им нерегламентирана престъпна дейност ,спрямо най- различни и то неудобни за тях хора ,които тормозят и репресират ,но въпреки това ги цитират ,като "класици" и ползват чутите неща за техните пропагандни цели и създаване на "нов имидж" ,но това е само повърхностен прочит-вожда е народен артист и външно може да изиграе всяка роля ,но отвътре си е все същото.Демонстрацията на автономност и независимост ,показва точно обратно.

46

До Ива Митевв

преди 4 дни

Страх го е дарлинг,тресе го! Врагове бол,но един от тях е направо л.у.д. Сърбите са достойни хора. Нашият дебел крадец ще го отнесе. Нали виждаш,как техниката напредва? Украинците пращат дронове на хиляди километри,а ,,пилота" им седи пред монитор в обзаведена стая. Няма спасение,дори да си милиардер-крадец,мафиот или рекетьори,накрая плащаш с .....

45

Анонимен

преди 4 дни

Тазипатица е същото производно, като банкянския крадец и мошеник. Този безкрупулен лъжец неспирно бръщолеви неистини и гледа като бай Тошо на последния пленум. Трудно е да разбереш, че вече си излишен и никой не ти вярва. Хванал се е за догановатасвиня като за сламка.

44

Ти да видиш..

преди 4 дни

И Борисов ще каже като Главчев : Като няма кой , пак ще стана премиер.

43

Анонимен

преди 4 дни

Според мен Борисов говори повече, но казва по-малко или говори на привукания в залите електорат като треньор пред хлапета от гимназията. Бихме ги, взехме им, пак ще ги бием и рн бръщолевини

42

Случаен минувач

преди 4 дни

Борисов е в цуг-цванг. Като в шаха. Каквото и да направи, ще бъде грешно. Затова е толкова нервен, защото няма изход от положението. Ясно му е, че ако направи коалиция само със Свинята, може и да купи няколко други депутати, но такова правителство едва ли ще изкара повече от година. Ако откаже да прави кабинет - плюе си на реномето отвсякъде. Досега никога не е бил в толкова сложна ситуация. Ако отидем на нови избори - хората вече масово се отказват да гласуват. Никой не знае какво ще стане.

41

Жоро

преди 4 дни

И аз ще се подмазвам за да ме оставят на работа в НС, защотото съм абсолютна Калинка.

40

Анонимен

преди 4 дни

Науката твърдо стои на позицията си , че тъпотата е нелечима , арсеналът от трикове , номера , клоунади подлежат на разнообразяване и обогатяване дори при едно шимпанзе .

39

Public enemies

преди 4 дни

Боко е поръчан и се скътава.

38

Пуяка

преди 4 дни

Да не стане при следващи избори депутат от ГЕРБ.Така хвали Бойко,че засенчва дългогодишни депутати.

37

Анонимен

преди 4 дни

Абе ,всички ГЕРБЕРИ ли сте толкова П...ости като началника ви ?

36

Винету

преди 4 дни

До 37. Колкото и да се плюнчиш в злобата си към Борисов, той от 20 години е на върха в българската политика! И върти всички други както си иска. А ти ве, оххлюв невзрачен, ти какво си постигнал в жалкия си живот?

35

До37

преди 4 дни

Къв акъл ве, как да порасне нещо дето го няма.

34

Анонимен

преди 4 дни

Напротив Иве,Борисов говори много и повечето му приказки са нагли лъжи!А че е пораснал,пораснал е,ама не на акъл,а на ширина.

33

Граф Промоций

преди 4 дни

Иве, и аз в момента съм с пораснал. Ела....и ми приседни...

32

Гербер

преди 4 дни

До 31. Айде бе! Аз пък усещам в твоя коментар преди всичко огромна завист и злоба. И на теб гроздето ти е кисело, нали?

31

Анонимен

преди 4 дни

тая чалгарска булонка много ги разбира нещата. 25 години е писала дисертация и трябваше да стане шефа на парламента та да защити

30

Анонимен

преди 4 дни

ивето и тя е отнесла едни макари и един мек боздуган ми се струва. голямото страхливо бебе порастнало. сега да видим като го натиснат да управлява за да влезе във войната. май главанаков неговото протеже ще подпише.

29

Анонимен

преди 4 дни

Не се занимавайте с електората на Лойко ,това са хора с основно образование и с елементарен речник !

28

Анонимен

преди 4 дни

Простаа чаллгарска хралупа.