135

Бизнеса

преди 3 дни

Няма хора уве, няма кой да бачка за хлеб и вода вече искаме индийции.Да вкарат индийци и за премиерския пост и парламента да е от индийци за 200 лв ще вършат двойно работа и двойно повече ще си берат.

134

Анонимен

преди 3 дни

хаха при другите се борят за поста и слагат най-добрия, при нас слагат някакъв щото нямало други. ми да чака тогава някой на умре и да го повишат, може и президент да стане тоя послушко.

133

ew

преди 3 дни

Повечето хора не биха издържали полет от 10 часа в компанията на Главчев.

132

руски радев

преди 3 дни

Радев си е путинофил и в червата!

131

Единственото,

преди 3 дни

...хубаво, което направиха ПП-ДБ е това, че премахнаха беззаконията на Радев да назначава служебни! Всички видяхме арогантността, наглостта и самозабравянето на Фелдфебелът със вдигнатият юмрук! Държавата упорито ровеше дъното, за да блесне ...Мистър Кеш и пътят на Копринката!

130

Анонимен

преди 3 дни

Има кой,но недоразумението ПП-ДБ така промениха закона за служебните правителства,че подариха тази институция на ГЕРБ и то в най-важния момент.

129

Анонимен

преди 4 дни

26май- Държавният глава връчи златем медал на състезателка по худ. гимнастика в Будапеща, но не участва вПарламентарната асанблея на НАТО в София, а сега отказва да води делегацията ни за срещата на върха на НАТО- някой го тресе жесток страх.....

128

Прасчо

преди 4 дни

Мисля да стана Патриарх,, Защото няма желаещи

127

H

преди 4 дни

Предател ще гласуваш война с Русия и ще ни затриеш. Изцапани сте с кръвта на хиляди невинни славянски момчета и продължавате да спрете смърт. Господ вижда и не забравя

126

Анонимен

преди 4 дни

Какво е притеснило Радев?! Притеснило го е двуличието му, което вече няма как да скрие от света. Че формално пътува за участие в срещи на НАТО и се прави на европеец и натовец, а в действителност е заклет русофил и мечтае да е българският Путин, на когото подражава....Да спре този театър най-после и да подаде оставка!

125

+++

преди 4 дни

Ох, каква жертва - да му имам името - Главчо.

124

Анонимен

преди 4 дни

Денков може да го научи как да бъде добър счетоводител в Сметната палата. До тогава има само да се обяснява и да се прави на НАТО-вец!

123

Анонимен

преди 4 дни

До аааахахахааааа Старите българи такива глупости не са говорили!

122

Анонимен

преди 4 дни

А бе Глав-чо а бе гла-вчев .Ти си по т-ъ-п и от господарят ти Ти-ква -та .

121

Анонимен

преди 4 дни

Главчев вместо Република Северна Македония казва Северна Република Македония.......................ужас ....................много е зле тоя!!!

120

Анонимен

преди 4 дни

Главчев в много зле..................гледах едно интервю с него по телевизията..................едно цяло изречение не може да върже като хората!!!!

119

Цар Калоян

преди 4 дни

ДА ЖИВЕЕ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ.РУСИЯ Е ВЕЛИКА И НЕПОБЕДИМА.

118

Анонимен

преди 4 дни

Самолюбието на Главчев едва ли е полезно за страната!

117

цирка продължава

преди 4 дни

Толупа твоя ВОЖД и той е уплашен бе Главуч.Нали искали да го ликвидират и над 1000 снайперисти лежат в двора му в Банкя.

116

Анонимен

преди 4 дни

Долу САЩ! Долу Американско, окраинско, израелско НАТО!!! Да живее Армията на Русия!