366

Руси

преди 3 дни

Този Радеф започва да ме кефи. Пробшемат е ,че пак ще ни се скарат сега от НАТО. Истината е ,че НАТО имаше нужда от нас ,а едва ли не но правят услуга като ни вземат. Сега сме зависими и ни се карат от сутрин до вечер ! С ЕС е същото !

365

Анонимен

преди 3 дни

Рундьо, направи едно коремно, вдигни юмруче и всички ща та последваме.

364

Анонимен

преди 3 дни

Цанов разказва за сциентолозите от Исторически Парк. Разкри че Ивелин Михайлов е сциентолог! https://youtu.be/FsnLtfyCzFc?feature=shared Eто и филм за тайната служба (нещо като ЦРУ, които ги и подкрепят навсякаде по света) на сциентолозите The Office of Special Affairs (ОSA):https://youtu.be/m4tiXRSWBa0?feature=shared

363

Галя от EmbassyTO

преди 3 дни

Явно има причина. Няма да участва в тикане на страната в загунена чужда война, което не е проблем за Т лъстуште

362

Анонимен

преди 3 дни

Можеш да трриеш и да отнемаш достъп. Вчера цял ден ме трри и пречи на мненията а във вторник и сряда нямах дпстъп.

361

Анонимен

преди 3 дни

Значи трроловете може да квалифицират държавния глава а хората не може да ги критикуваме за това че му правят квалификация .

360

Анонимен

преди 3 дни

112 е един обикновен тррол на НПО и на козяк.

359

Анонимен

преди 3 дни

Поканата е за един. Главчо го пращат ББ и ДП. ... РРадев го праща народа. Но народа нокой не го пита. Него ще го пратят на фронта. Там му е мястото.

358

112

преди 3 дни

Върховният ни главнокомандващ е един обикновен дезертьор.

357

Зозо

преди 3 дни

До Анонимен... Нещо много си се объркал другарю. Рундев го избраха на втори тур с гласовете на ППДБ-тата и Копейките. Ако направи партия ще е 1-2% макс.

356

Пилона

преди 3 дни

Кремълски какво ще прави на НАТО среща

355

Карачанаков

преди 3 дни

Ще отиде ама Гундяев ще му запали врата със шамари колкото и Йотова да му се хвърля в краката

354

Анонимен

преди 3 дни

Тоя за нищо не става! Първанов - макар и комунист беше класи над тоя Зелен Чорап

353

Анонимен

преди 3 дни

До Зозо Ей тъ па ко,Президента Радев два пъти бие тикв ата на избори , като мачка у дирек !

352

Анонимен

преди 3 дни

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ПРЕДПОЛАГА, ЧЕ КОГАТО РЕШЕТНИКОВ ГО ПРЕДЛОЖИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ/ РУМЕНПЕТКОВИКОРНЕЛИЯСПОРЕХА ЧИЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е ИЗБРАНИЯ ПРЕЗИДЕНТ/ , НЕ Е ИМАЛО ПРЕДВАРИТЕЛНО НАПРАВЕНА ПРОГРАМА ЗА НЕГОВАТА РОЛЯ ЗА ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ. ПОЛУЧИ СЕ ИДЕАЛНО-ЗАБАВЯНЕ ЗА ШЕНГЕН С КАНАЛИ НА ТРАФИКАНТИ НА БЕЖАНЦИТЕ, РАДЕВ ВДИГНА ЮМРУК В ДЕНЯ ПРИЕМАНЕТО В ЧАКАЛНЯТА НА ЕВРОЗОНАТА. ДОВЕЖДА КОКОРЧО И КИРЧО КОИТО НАНЕСОХА ЩЕТИ, НАРОДИХА СЕ ПАРТИИ И ВСИЧКИ РУСОФИЛСКИ.РАДЕВ Е РУСКИ АГЕНТ

351

Toni Ivanov

преди 3 дни

"В същото време държавният глава не приема някои положения от приетите от Министерския съвет рамкови позиции, отнасящи се до ангажименти, които страната ни поема относно войната в Украйна".Много е просто,щом не приема някои положения на МС,смени премиера. Това е в твоите прерогативи.

350

Зозо

преди 3 дни

Рундев не бил съграсен?!? Че какъв е той, кой го пита дали е съгласен? България се управлява от Парламент и Правителство не от Рундю - руския кaвaл. Като иска да прави партия и Боци да го размаже на изборите. Ай сиктир!!!

349

Анонимен

преди 3 дни

Радев осъжда руската агресия в Украина? Това е нещо ново.

348

Българин

преди 4 дни

Позицията на правителството е абсолютно предателска, чуждоугодническа и много опасна за България и нейния народ. България нито има пари нито пък трябва да поддържа една сатанинска лъжедържава като уксрайна. България няма интерес от война и стедствата и са нужни за нея си !!!

347

Българин

преди 4 дни

Точно Президента точно, ясно и правилно отразява БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС, а МС, депутатите, повечето партии са надупени към Фащ и ЕС предатели !!!