62

Накратко

преди 3 дни

До Анонимен ... Толкова бързо ли забравяш? Проблеми с паметта? Ружа Игнатове е в неизвестност... ИЗБЯГАЛА Е след като е измамила богати евреи инвеститори с милиарди. ТОВА опресни ли ти паметта? За това и са задържали братчето и. В САЩ а и по света такива разследвания продължават няколко години. Казвам че братчето е пуснато защото няма нужда от него. А единствената причина да няма нужда от него е че Ружка вече е умирисала някоя канавка а парите са върнати. По-подредени мисли от тия ... няма как.

61

Анонимен

преди 3 дни

До Накратко - За какво по-дяволите говориш!?! Кой е избягал? Откъде и от кого бяга? Подреди си мислите в обърканта глава и едва тогава ни ги сервирай, моля те!

60

Накратко

преди 3 дни

До Анонимен И как точно е станал този номер? Най-краткото доказателство е че са пуснали на свобода, завеяното и братче да се прибере в България. Ружка не е между живите, парите са върнати а брата е НЕНУЖЕН. Както написах, водят я в неизвестност, само за да не се налага да обясняват защо е мъртва а не с присъда в затвора. Не можеш да избягаш без да те забележат от САЩ или западна Европа. Там има камери на всеки ъгъл а по летищата и граничните пунктове дори работи денонощно лицево разпознаване.

59

Анонимен

преди 3 дни

Че къде на друго място да отиде?! Таки и сестра му в Бг може да го пазят, навън е по-трудно.

58

Анонимен

преди 3 дни

"Тука си плаща да не го закачат и какво значи това че като те хванат за най голямото престъпление в света ще лижи само 34 месеца че бил разкрил схемата?" - Поручи повече, как стоят нещата в САЩ, особено след Руди Джулиани, т.нар. RICO дела и натиска им срещу организираната престъпност. Казват ти - "Разкрий другите от схемта и ще има лека присъда, а може и да няма, иначе ще лежиш 30 години до живот" - 99% разкриват всичко и то бързо. Може и да пуснат 2-3 мишика да избягат, ама останалите ...

57

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен 61 - Млък, бе!

56

Анонимен

преди 3 дни

"Кака Ружка вече е дала фира а парите са върнати на законните им собственици до последния цент." - И как точно е станал този номер?

55

Накратко

преди 3 дни

Кака Ружка вече е дала фира а парите са върнати на законните им собственици до последния цент. От наркоманизирания брат няма никаква нужда и той е изритан към България с една киирлива риза на гърба и предупреждение да си стои в родината щото "харесва хората тук", демек, никой няма да иска да го убие. Ружка се води в незивестност за да не се започват разследвания защо е мъртва а върнатите пари не се декларират щото са добавени към скритите фондове на инвеститорите... END.

54

Ям домати с колците

преди 3 дни

Ауу, каква нИверУятна трагедия. Салзи капят от очите ми от тази ромска драма. Брата на криптоизмамничка , който си има карта за градския транспорт и кола на 15г. Бил в "най-ожасния " американски затвор , в който се убивали за жълти СТОТИНКИ ... брееееей. А той докато се "борел за живота си" всеки ден научил 5 езика и изчел библиотеката на ужасния затвор ... брееей. При откраднати 4 милиарда , го задържали само за по-малко от три години. Че то толкова само продължи разследването в САЩ.

53

98

преди 4 дни

В американски затвор учи български ,чете библия и руска класика.Айде бре кой ти вярва?

52

Анонимен

преди 4 дни

Бързо Кирил Петков да излезе и да нареди всеки да дари по една заплата за брата на ружа

51

аман бе

преди 4 дни

Ружа била под водата,под тревата,били я утрепали...Тая зима Ружа беше на Пампорово,само ядене и пиене,без скиорски мурафети,след това отидоха в Банско,а след това не знам къде!Човек като ви чете глупостите му иде да си отрови магарето!Краварите нямат достъп до парите и,и не случайно дават 5 млн долара някой българин да я предаде!Ама няма да стане,щото нейните хора са милионери и си я пазят!А краварите да правят като вятъра!

50

Анонимен

преди 4 дни

Сигурно и чорапите му са скъсани

49

Наблюдател

преди 4 дни

Пълни глупости говори !Заблуждава умело разследващите защо не остана в страна на неограничените възможности там нали е по хубаво?Тука си плаща да не го закачат и какво значи това че като те хванат за най голямото престъпление в света ще лижи само 34 месеца че бил разкрил схемата?Схемата е била разкрита вече щом си бил хванат!Тука повече дават на пиян шофор като присъда дори отнемане на имуществото а на теб нищо не са ти взели!!! Тук нямаш проблеми с правосъдието и няма да имаш заради това си ту

48

Анонимен

преди 4 дни

Ружа сигурно е под земята някъде, то не е работа да завлечеш толкова хора с пари, не че те не са си виновни, че са й вервали :))) Братчето иначе лежало в затвор в Щатите, но с такава сестричка... :)))

47

силно замислЕна

преди 4 дни

Ех, горканчо......

46

:)))

преди 4 дни

До Мутри Вън В голяма грешка си!Мафиотите са много малко!Няколко хиляди човека,не повече!Всички останали са балъци,дето се мислят за големи тарикати,мързи ги да мислят и бачкат,и кряскат по форумите!Този хитрец се е прибрал на сигурно,дал е на когото трябва,и сега си живее спокойно живота и никой не го закача!А вие врякайте по форумите,лошо няма!:)))

45

Ружа

преди 4 дни

е отдавна под земята или на дъното на океана. Нека я търсят.

44

До 46

преди 4 дни

Хич не блафирай. Никой няма да ти даде и кьорав цент, дори и да си директор на компания. Балъците отдавна измряха.

43

FBI

преди 4 дни

Да, ФБР са го чакали, защото са го знаели, че е в схемата. Само дето е пропуснал да си признае, че е бил депортиран от Щатите и без право на паспорт през следващите две години.