47

1-дртийYАЙТBoY!

преди 4 дни

Фани Маринов, па удари с него НиколоФФ - все зодия бездарници и НЕкадipници от 1 дол дренки... Тя водата се изтече у Морето още преди 3-4 и се смеси тамо с фекалните струи дошли от Кранево и ХАЛБената и тя обстановката стана наистина живо МАЗАЛО... На мен ми мяза на нещо от мин.година, когато целата КАХОВКА се изля у нашто ЧМ и поголовно WEST-EU се изнесе за броени дни от курортната ни бетонная обител и СЕГА дори без никва Рекламна кампания пак ще настъпи същото това безнадеждно положение

46

Анонимен

преди 4 дни

Ще отричат като комунист на разпит! Водата отдавна е изтекла в Дунав...

45

Ром'с

преди 4 дни

Еми те започнаха реакторти да работят с американско гориво и Това което е станало в Чехия,Унгария е на лице и в Козлодуй -авария.(

44

Анонимен

преди 4 дни

Как се почиства радиоактивна вода от 300-350 бойлера? Кой пратихте да ги почисти? Хигиенистката може би с по чифт найлонови ръкавици за еднократна употреба?

43

Партиец

преди 4 дни

Мийте зеленчуците граждани и селяни и страшно няма.И без паника.

42

На Боко Чекмеджето

преди 4 дни

Кой счупи парогенератора на АЕЦ? Кой счупи ПАВЕЦ Чаира? Кой иска да затвори Мариците? На кого подариха ТЕЦ Варна? Отговорите се съдържат във въпроса.

41

Анонимен

преди 4 дни

Когато всеки ден се казва, че нещо няма, значи всъщност има. Същото като замърсяването на Черноморието...

40

Анонимен

преди 4 дни

3000те кофи леко радиоактивна вода е ясно къде да, стичат се по течението, вероятно вече са в Черно Море. Въпроса е какви са другите щети? Тази силно корозивна течност е заляла сложно оборудване и колкото и бързо да е почистена щетите са нанесени. Стана ли неизползваем парогенератора? Кой ще го сервизира и сертифицира, че е безопасен. Или по български, давай да го пускаме, пък ако стане нещо ще се чуе и види.

39

Анонимен

преди 4 дни

И да триете си остава факта, че началник на централата е некомпетентен тиkvеник, който няма абсолютно никакво понятие от ядрена енергетика.

38

Анонимен

преди 4 дни

До Рендето Без Русия бг е нула. ЕС и НАТО дават пара само на техни фирми и те съкращават и съсипват бг и парат се връща пак при тех а ние ставаме пустиня.

37

Рендето

преди 4 дни

Най - тежкият проблем с който се сблъсква Атомната ни Енергетика е липсата на висококвалифицирани български специалисти в областа на ядрената физика и енергетика!!!!!!! Май скоро ще трябва да си внасяме такива специалисти от чужбина...

36

Анонимен

преди 4 дни

АЕЦ Козлодуй трябва да се ремонртира от Русия и ще ни помогне да се построи АЕЦ Белене. Нямаме друг изход. НАТО и ЕС не дават пара за техни излиза много по-скъп тока. ГЕРП и СДС и ПП ДБ и ДПС отиват по затворите че направили огромн загуба са застращили с радиация

35

До 34

преди 4 дни

То ако нямаше нищо нямаше да се появят такива слухове. До колко е верно че изтича някъде е друг въпрос.

34

аха

преди 4 дни

Значи все пак излезе вярно това с радиоктивната вода. До сега е нямало изтичане, но сега има. Лошото е, че и с АЕЦа нещата зазляват, като навсякъде. Синовете вече не знаят и не могат колкото бащите си. А в ядрената енергетика това е много опасно.

33

АнонимеН

преди 4 дни

Е ЩОМ КАЗВАТ, ЧЕ НЯМА ЗНАЧИ ИМА :D ТОЛКОВА СА НЕКАДЪРНИ В ЦЕНТРАЛАТА , ЧЕ Е СТРАШНО!ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО 1 МЕСЕЦ ДА СЕ ИЗЧАКА СЕГА НЕ ЕВРЕМЕ ЗА МОРЕ А НЯКЪДЕ В КРАЯ НА АВГУСТ НАЧАЛОТО НА СЕПТЕМВРИ В ЗАВИСИМОСТ КЪДЕ!

32

Анонимен

преди 4 дни

всички министри са гербери, без одобрение на борисов главчев не прави нищо

31

Анонимен

преди 4 дни

край на АЕЦ "Козлодуй", наследниците на костов довършиха това, което не успя той

30

българина

преди 4 дни

липсват коментари от правоверните атлантици, явно усещат че работата отива към генератори на бензин, особено нощем и при безветрие.

29

българина

преди 4 дни

много се надявам двата идентични реактора с оборудването вече да са подарени. българите се учат само когато изядат и лопатата по главата и вилата в за дника. той не мисли и 5 дни напред, той гласуват за светлия атлантизъм, който му донесе само разруха...

28

61

преди 4 дни

"Зона - это очень сложная система ловушек, что ли, и все они смертельны. " ... Пикник край АЕЦ