33

до 31

преди 4 дни

което ЕВЕНТУАЛНО.... Не евентуално, а закономерно. Не приплитай Ванга. Вассалите и робовете на гегемона се жертват първи. Никой не ги съжалява. Виж какво направи хегемонът с Украйна и не спира, очаква нови жертви, а Чалгария, за съжаление е в челна позиция.

32

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен Че ти кой си като си от НАТО и значи не лъжеш а

31

Анонимен

преди 4 дни

До до 29 "Дай ми пример за европейска държава в НАТО... Съвсем скоро ще има и не в една държава, предизвикваш го." - Ти да не си баба Ванга? Аз те питам за нещо, което е доказано, а не за нещо, което ЕВЕНТУАЛНО може да се случи. ЕВЕНТУАЛНО може утре да дойдат извънземни и да унищожат Китай и Русия. Тогава какъв е смисълът да излизаме от НАТО и да завиваме на изток? Щом ще си пишем глуп_ости, тогава ОК и аз мога...

30

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен Как се връща като няма армия и търсат и внасят от др. държави че са по-ниски заплати а бг ги увол няват

29

Анонимен

преди 4 дни

"До 1989 не беше в НАТО и ЕС и беше много по-добре от сега." - Кой го казва това? Ако си бил един от доносниците на БКП, който е правел парички само с доноси, тогава те разбирам. Сега с доноси пари няма как да правиш. Трябва да работиш. Иначе повтарям за поне 10-и път. Има си статистики за доходите. Никога не са били толкова високи. С тази разлика, че мързеливите няма как да се подпират на лопатата цял ден и после да взимат толкова, колкото работливите, защото са равни. Това ти липсва, нали?

28

до 29

преди 4 дни

Дай ми пример за европейска държава в НАТО... Съвсем скоро ще има и не в една държава, предизвикваш го. И твоята прехвалена НАТА няма да може нищо.

27

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 20 Нищо не разбираш. НАТО било такова. НАТО са турска Турция има най-голяма армия след САШ а бг трябва да затвара.

26

Анонимен

преди 4 дни

"Как са високи като бг бегат в чужбина и се обезлюдява а тиа вкарват роми и турци че са високи и търсат за по-ниски заплати." - Ей така, високи са спрямо всички времена, в които са правени статистики за доходите в Бг. Отвори си една статистика и гледай там. Пише си какви са доходите и какви са били преди. И между другото последните няколко години се връщат повече хора в България, отколкото заминават. И за това си има статистики. Четене се иска и много мислене, а не празни приказки и лозунги.

25

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен Гърция и Турция са постоянно война

24

Ицо

преди 4 дни

Ехх.. ако бяха живи генерал Вазов и полковник Дрангов, щяхме да ги вкараме в европейския съюз за 1-2 седмици, с един бърз марш. Тези сърбомански еничари изглежда не разбират от друго.

23

Анонимен

преди 4 дни

До 1989 не беше в НАТО и ЕС и беше много по-добре от сега.

22

Анонимен

преди 4 дни

До до 14 - Ти даже не разбираш какво те питам. дай ми пример за НАТО-вска държава, в която последните 30-ина години е имало война, а не пример за европейска държава, която не е в НАТО. Правиш ли разлика между двете или да ти го напиша по още 3-4 начина?

21

Анонимен

преди 4 дни

Българите очакват по-категорична реакция от ЕК към Българските политици, че се опитват да ни унищожат!

20

Анонимен

преди 4 дни

"НАТО е турска и там ако остане турска провинция." - Чакай сега, НАТО американска ли е или е турска организация? САЩ защитават евреите, а турците им се зъ_бят т.е. ако НАТО е американска организация, а защитават евреите, защото те самите до голяма степен са управлявани от евреи, значи защо да дават нещо на турците, които се зъбят на евреите? Я питай пак шефовете си и измислете по-правдоподобна опорка.

19

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен Как са високи като бг бегат в чужбина и се обезлюдява а тиа вкарват роми и турци че са високи и търсат за по-ниски заплати.

18

до 14

преди 4 дни

Дай ми пример за европейска държава в НАТО.... Австрия не в НАТО . И какво! Глу пав аргумент

17

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен И с НАТО се приема че бг са мк и България се распада на турска и ромска провинция и се обезлюдява. НАТО е турска и там ако остане турска провинция.

16

Анонимен

преди 4 дни

До Надица Зафирова - А кое е в полза на бедните? Да сме заедно с Русия ли? Бедните в Русия, в Сърбия, в Армения и в СК викаш са най-щастливите бедни на света. Зададох ти много въпроси и не ми отговори на нито един. Питай шефовете си как да ми отговориш. Видно е, че нямаш капацитет сама да го измислиш.

15

Анонимен

преди 4 дни

"И сега с НАТО и ЕС нема икономика и бг требват да бегат" - Според всички статистики, откакто се прави статистика, България в с най-голям БВП в момента, а българите сме с най-високи доходи. На кой да вярвам, на хората, които цял живот се занимават със статистики и това им е работата или на някакъв анонимен коментатор? Хората бягат, защото имат възможност за развитие в други страни и искат да се пробват там. Преди не са бягали, защото не са ги пускали. Иначе 89-а година щяхме да сме 1-2 млн.

14

Надица Зафирова

преди 4 дни

България е просяк, седнал върху златна (24-каратова) тоалетна чиния, но хегемонът е постановил, че тази тоалетна да не се пипа и използва. И всички приказки, които оправдават агресивното НАТО и ЕС, който е свикнал да живее само за сметка на другите, не са в полза на бедните.