9

Джизъса

преди 4 дни

Като разликата между сауната и солариума.

8

БП

преди 4 дни

Топлинен удар - когато тялото е изложено на външни фактори, които бързо повишават вътрешната температура на организма! Напимер - висока температура на въздуха, работна среда, сауна и т.н. Срънчев удар - когато дълго време сте изложени пряко на Слънцето при високи дневни температури, кръвта буквално закипява и в двата случая!!!

7

Язе

преди 4 дни

Тва е като разликата между тва да те oнoдат или да ти го нaшибaт. Демек разлика нема.

6

Анонимен

преди 4 дни

Баба Герга прати вест, ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС! Да качим крaката на бeдрата и да се чeшем по главата, бели ръжени, засмени от божествен мъpзел днес опиянeни! След кафенцето горещо иде време и за още нещо... сандвич със кюфте ... и много бири за мезе...! Здраве, щастие и рози, Виното - във двойни дoзи. Буpeн кекс във всички пoзи. Пожелавам Форумци на Вас. Аз - Баба Герга, през Лятото Горещо излегнала се на пясъка към Вас!

5

Анонимен

преди 4 дни

Баба Герга прати вест, ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС! Да качим крaката на бeдрата и да се чeшем по главата, бели ръжени, засмени от божествен мъpзел днес опиянeни! След кафенцето горещо иде време и за още нещо... сандвич със кюфте ... и много бири за мезе...! Здраве, щастие и рози, Виното - във двойни дoзи. Буpeн кекс във всички пoзи. Почелавам Форумци на Вас. Аз - Баба Герга, през Лятото Горещо излегнала се на пясъка към Вас!

4

.сдфкдкк

преди 4 дни

Не съществува такова нещо като слънчев удар. Слънцето е само причина за топлинен удар. Има само едни симптоми и те са като описаните в статията за топлинен удар. Можеш да получиш топлинен удар, ако седиш на слънце, но може да го получиш и по друг начин.Това е и причината всякакъв вид шапки освен проветриви сламени/мрежести с широка периферия реално само да влошават ситуацията. Просто всякакъв друг вид шапка реално пречи на охлаждането и спарва.

3

Анонимен

преди 4 дни

Топлинен удар е когато те цапардосат с топъл уред по главата, например топла ютия, или топъл тиган или топла маша за коса. Слънчев удар е когато в слънчев ден се разхождаш и саксия от балкон на 3 етаж падна върху главата на някой минувач.

2

От ПаТаТа

преди 4 дни

При топлинния удар си като в микровълнова печка, а при слънчевия все едно те е фраснал ватикански соларен панел, който е решил да те зареди!

1

Ze nigmar

преди 4 дни

Отвъд халифата...:)))