52

И тези

преди 3 дни

ще искат евро, за да не губели от превалутиране, при плащане заплати на персонал. За да си купят 7-мия имот в Испания и десетият джип. Че превърнаха Черноморието в.., не им пука. А че инфлацията на храни е над 60% до сто процента, че 5 милиона българи ще страдат от спекулативната им цени, не им дреме. Толкова са хищни и алчни, затова никаква еврозона.

51

Анонимен

преди 3 дни

В хранителните магазините продават всичко в пластмаса ,и искат потребителя да плащаша и да се чуватва виновен ,че унищожаваш природата.Единствената непластмасова опаковка са буркани, консерви и алкохол- всичко останало се продава в пластмаса.

50

Анонимен

преди 4 дни

На мен ми беше проблем тишината, макар да бяхме на къща на Балкана. На 100 м. се оказаха некви софийски селяни, които дънеха колони в малките часове. Наложи се да викаме ченгета от Елена по 112. Мислех да паля обратно, но хазаина се скъса да ме моли, освен това бях му обещал да ловим мрянка с ръце. Хубаво място, хубави хора, само без софиянци в повече...

49

Анонимен

преди 4 дни

Ми истърс на туризма нали имплаша по 1000 лв за индиец и сенегалец Ко искат сега по 2000 лв искат гадове алчни )))

48

Анонимен

преди 4 дни

Не е само за летни резервации. Хотелиерите стават все по-некоректни по принцип.

47

Анонимен

преди 4 дни

с такива шмекерии какъв туризъм, какви 5 лева

46

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен октомври е бонба за море в турция и гърция - 29-30 градуса са идеални. сега най-много да се запали 20 годишната таратайка по пътя.

45

Анонимен

преди 4 дни

Трябва да си голям мазохист, да ходиш в Гърция или Турция през юли или август. Там се ходи септември, в момента температурите тук стигат до 36-40 градуса, а в Гърция и Турция може сами да прецените колко са.

44

Реалист

преди 4 дни

Да започнем оттам, че в Гърция и Турция има шезлонги, защото там на практика няма плажове с пясък - всичко е чакъл и инертни материали и на практика няма как да легнеш с хавлията директно на плажа. Ама и там вече им писна от български се.ля.ци., които не поръчват нищо, а ядат пастети и копърка от Лидл, та вдигнаха парите за консумацията, при която получаваш шезлонг и чадър.

43

до номер 43

преди 4 дни

Ами отиди и виж! В събота бях в Кранево, плажът пълен, заведенията вечерта също. Направили са паркинга по 2 лева на час, ама е 10 лева за 24 часа, така че не е кой знае какво. Сега в неделя пак ще ида. Мои приятели бяха в Албена - 10 лева чадър+шезлонг.

42

Анонимен

преди 4 дни

Ко стана с фекакните бани в Албена и в Крантево? Май хвърчат резервацийките дочувам. Яко рев пак.

41

Анонимен

преди 4 дни

И къде са те накарали да платиш без твое желание?! На всеки плаж има свободна зона, на който може да си поставиш твой чадър. Аз така направих - купих си чадър за 20 лева от Практикер и отидох на плаж. Никой нито ми е искал пари, нито е дошъл да ме притеснява. Даже обмислям да си купя и сгъваеми шезлонги. Колкото до концесионера - ами той плаща немалка такса, какво искаш, да ти даде без пари шезлонг и чадър ли?! Ако му ползваш инвентара, ще плащаш, ако не, свободен си да си сложиш свой чадър.

40

check_brains

преди 4 дни

До 37Кой говори за евтино. Става въпрос да си платиш за конкретна услуга, а не за скапани и мизерни храни и услуги на 10-торни цени. Чадър Х пари, шезлонг пак толкова, втори и той така, ама и шалте, ама и сянката под шезлона. Ми аз искам чадър, даже не им искам и чадъра, защото имам собствен, но да кажем, че се примирявам. Ама защо да плащам за шезлонг, когато не искам. Защото така го е направил концесионера. Щото законите са врата в поле.

39

до 32

преди 4 дни

Въобще не е скъпо в България, стига да знаеш къде да отидеш. Сега ако сравняваш цените в Созопол с Неа Врасна или Аспровалта, прави го малко по-коректно, да отидеш на море в Офринио е все едно да отидеш на Дуранкулак, скъпите курорти са други. Дори на Тасос цените са доста по-високи от повечето места в България, а за Южна Гърция, където са хубавите гръцки курорти, да не говорим.

38

Въздухар

преди 4 дни

За "почивка" в Бг трябва постоянно да си нащрек, защото всеки гледа да те прекара.

37

Анонимен

преди 4 дни

Баба Герга прати вест, ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС! Да качим крaката на бeдрата и да се чeшем по главата, бели ръжени, засмени от божествен мъpзел днес опиянeни! След кафенцето горещо иде време и за още нещо... сандвич със кюфте ... и много бири за мезе...! Здраве, щастие и рози, Виното - във двойни дoзи. Буpeн кекс във всички пoзи. Почелавам Форумци на Вас. Аз - Баба Герга, през Лятото Горещо излегнала се на пясъка към Вас!

36

айде нЕма нуЖда

преди 4 дни

Евтино бе по социализма. Искате евтино сега ?! Отидете до БЧК или Червен полумесец.

35

морски

преди 4 дни

Поискайте фактура за платените пари. Точно тези с дублираните резервации не издават.

34

Кире

преди 4 дни

Това да искаш пари за услуга не е некоректно! Аз не знам някой да работи за без пари? Или някой си мисли, че на морето работят социалните и са там за да дават помощи на бедните:) Аз си ходя на къмпинг и проблеми няма.

33

до Русенец

преди 4 дни

Не трябваше да споделяш за Северното , сега ще го налазят .Ние също сме на Серерното , но няма да споделя повече подробности .