48

е

преди 4 дни

ще стане управител тогава.Млад,образован.

47

Анонимен

преди 4 дни

Възраждане са подали сигнала. Не са ИТН.

46

Брех

преди 4 дни

Ама те тези проверки трябва да са бързи, ефективни и извършени още преди назначението. Не една година след това да се вадят резултати. Човека е работил цяла година, кой знае какво може да е свършил- не визирам конкретната личност, а по принцип.

45

Анонимен

преди 4 дни

Нали дойдохте да донесете промяната, бе Гюров? И вие сте тарикати, както всички дето се натискат да са в управлението. Не изчакаха дори малко. Направо се хвърлиха в далаверите.

44

Анонимен

преди 4 дни

Щом евроатлантик Трифонов се е борил с Гюров, ясна е работата. Трифонов работи само за суверена Пеевски.

43

888888⁸888

преди 4 дни

Този няма образование и знания за да е на този пост ! Един продажен българин от българската част на Македония ! Този биологичен вид е срам за всички граждани на Република България в този български край .

42

Анонимен

преди 4 дни

В друг сайт пише, че е участвал в предизборни прояви на ПП и е член на партията и Изпълнителното й бюро, които дейности са несъвместими със заемания в БНБ пост. Тези хора изобщо не бръснат законите за нищо! Правят си, каквото им скимне. Много глупаво и наивно, но явно си е мислил, че никой няма да обърне внимание на това и всичко му е позволено.

41

Анонимен

преди 4 дни

Яд го е Борисов, че не можа да сложи някоя Калинка на мястото на Гюров

40

Анонимен

преди 4 дни

Вече на нищо не вярвам. Това да не се окаже поредното активно мероприятие на ГЕРБ-СДС.

39

Анонимен

преди 4 дни

БНБ май е единствената институция, която мафията ГЕРБ-СДС не успя да овладее изцяло. Сега ГЕРБ-СДС поправят грешката си

38

Анонимен

преди 4 дни

Така де, ако не си мутра си в конфликт на интереси....

37

Анонимен

преди 4 дни

Въобще не е учудващо. Пришълците не признават никакви закони. За тях целта, оправдава средствата. Типични лъжливи комуниги. Не случайно излъгаха всички свестни българи и се гушнаха с бандитите, срещу които уж щяха да се борят. Рано или късно и на нашата улица ще изгрее слънце и България ще има свестни управници, за да се превърне в истински рай на земята.

36

Анонимен

преди 4 дни

Как така конфликт на интереси? Тази нощ Бориславова да оправи бакиите, че и заплати сега ще връща Гюров. Подписвай, Ленче! В Сливен те чакат.

35

Анонимен

преди 4 дни

КС върна всички закони, които Продължаваме Пропадането скалъпи на парапета набързо. Нямат нито един документ, който да отговаря на всички правни норми. Такива аматьори никога не е имало в НС. Колко ли още плява има да се чисти след тях? Навсякъде назначиха баджанаци, кумове, любовници, роднини. Време е да ги измeтем до корен!!!

34

Анонимен

преди 4 дни

Преди копейките плюеха по Иван Костов, сега им е паднало по ПП. Обременени хора, ощетени от природата.

33

Хах

преди 4 дни

Лена да разпише каквито документи трябват и всичко ще е ОК!

32

Анонимен

преди 4 дни

Пахахаха

31

Математик

преди 4 дни

Каква изненада!

30

Анонимен

преди 4 дни

Тошко и Каримански му изкараха киpливите ризи на Гюров понеже измести техния кандидат Любомир Каримански. Пеевски и Борисов се правят на ни лук ял, ни лук мирисал щото имат общи фирми с Гюров. Сигналът към КОНПИ е отдавна. Много бавно работи това КОНПИ, бе! До сега къде бляха?

29

Анонимен

преди 4 дни

има ли някой от ПП дето да не мирише