27

Анонимен

преди 1 седмица

Те и в рекламите казват,че лекарството предотвратява симптома или облекчава болката,а означава,че не лекува причината.От лекарството полза има ли като и докторите умират от същите лечения и лекарства? Здравето е в главата не в аптеката.От 30г не ползвам здравната система и лекарства.Фармацевтичната индустрия да е фалирала ако лекарствата лекуваха болестите.

26

Анонимен

преди 1 седмица

Да фалирват! Преди имаше по една аптека в малък град. И всички лекарства бяха стотинки или някой лев. Сега са скъпи всички лекарства и аптеките са под път и над път. Хората са все оо-болни с химиите, които им врат

25

Анонимен

преди 1 седмица

Не е страшно, скоро и лекуване и лекарства от ИИ и роботи, чините са го измислили, всичко ^хубаво^, от тях.:))

24

Теди

преди 1 седмица

ДОКАТО СИ ЖИВ ТИ ТРЯБВА ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ НЯМА НАЧИН ТО ПОЧТИ НИЩО НЕ Е БЕЗПЛАТНО ВСИЧКО ПАРИ СТРУВА НЕ СА САМО ЛЕКАРСТВАТА

23

Анонимен

преди 1 седмица

Друг проблем е, че за безплатните лекарства парите се получават след време

22

До19

преди 1 седмица

Ти, какво правиш във България, остани си във Турция, но си скъсай личната карта...... За, да НЕ гласуваш.... Аре, успех

21

Анонимен

преди 1 седмица

Е реваха доктори и аптекари един срещу друг, ами да бяхте се обединили, сега след дъжд качулка и да ревете и да не ревете, и за вас и за пациенти, това е резултатът.

20

Човек

преди 1 седмица

За пореден път се убеждавам, че повече хора в България обичат да плюят по това , което си нямат и най-малка представа.За какви надценки от над 50% говорите ?!Тук не става въпрос за вериги или онлайн аптеки, а за аптеки обслужващи възрастни и болни пациенти по здравна каса.Представете си , че ви кажат ще работите без пари без право на въпроси, как ще реагирате тогава ? Дали ще сте толкова прибързани с глупави и забавни коментари ? Стига толкова злоба..

19

Потребител

преди 1 седмица

Два пъти в месеца ходя до Турция. Лекарства, хранителни продукти, битова химия, дрехи, гориво, всичко пазарувам от там. Даже и колата си мия там. Собственика на единия магазин като ме види, веднага ми носи кафе с усмивка. Защо да давам пари на българския бизнес за изкуствено завишени стоки и услуги? Като изпреварвам тир на българска магистрала да ме застига с Мерцедеса и да ми пресвятка? За това ли?

18

Анонимен

преди 1 седмица

Явно българина се подобрява здравословно и скоро няма да има нужда от аптеки.

17

До THE BEST

преди 1 седмица

Ей, тая СЕСПА много ви бръкна в здравето бе...Как сте се справяли без нея направо не знам. Това, че фирмите, дето ви пишат софтуера, са некадърни, си е ваш проблем (щото техните софтуери не работят като хората, а не СЕСПА-та), а не на пациентите. Защото на мен един некадърник от една аптека ми крещя как не можел да ми намери електронната рецепта и това било моя вина.

16

Анонимен

преди 1 седмица

Ами нямат оборот хората, откакто са е- ре-цеп ти, хората не купуват, много бюрократщина, липса на лекарства и др. Сами са си виновни.

15

Анонимен

преди 1 седмица

Най-вероятно ще затворят аптеките в малките населени места и там ще сложат вендинг машини за лекарства с цел пестене на средства. Отделно за да може една аптека да работи трябва да се назначи фармацевт а не може човек със средно да бъде назначен което затруднява работата на аптеката.

14

Безплатен обяд нема

преди 1 седмица

Безплатен обяд нема. Все някой плаща, ако не плаща няма смисъл, просто е.

13

Анонимен

преди 1 седмица

Затова щандовете ви са заринати с хранителни добавки и хомеопатия, за които няма ограничения за надценката. И като не ви е изгодно да продавате лекарства по НЗОК, защо го правите?

12

Анонимен

преди 1 седмица

Смях в залата. Работят на 50% надценка. Да не разказвам за далаверите с касата и изписването на безброй ненужни лекарства в комбо с докторя.

11

Мерни единици

преди 1 седмица

50 лекарствени молекули нещо като 43,7 перотиниви лактари ли е или са просто 12 потеданови кракомби? Неграмотни в квадрат или на квадрат! И аз се обърках! едйА оаЧ!

10

тоя па палячо

преди 1 седмица

я ни светни ти бе, като си толкова вътре в нещата и си тест ъф дъ бест, ми стани миньор тогава, като е толкова трудно

9

THE BEST

преди 1 седмица

до ОФ - Много е лесно да коментираш, когато не си в бранша и не е на твоята глава..............Много е лесно................ Това, че веригите никнак като гъби - не значи, че е толкова лесно да работиш в аптека..... нито знаете верификация какво е , нито СЕСПА....... А за цените за стотен път казвам - сравняване с цени в държави ИЗВЪН ЕС ...........

8

Анонимен

преди 1 седмица

Ами да не реват, е-рецепти.:))