55

Игра на полове

преди 4 дни

Вижте внимателно как се пише Наса и символа в напдиса. Има си причина за това. Означава Сатан.

54

0008

преди 4 дни

ПО-ЕВТИНО ЩЕ ИМ ИЗЛЕЗЕ, И ЗА 1 МИНУТА,С РУСКАТА СИСТЕМА А-235 "НУДОЛ".

53

Христо Христов

преди 4 дни

Русия НЕ трябва да оставя МКС в ръцете на САЩ. Когато Асад даде хлорните си газове на САЩ да ги унищожат, те ги предадоха на Ислямска държава.

52

Анонимен

преди 4 дни

Ха Ха Ха - Американското правителство дава 1 милиард долара на международна компания да унищожи единственат космиеска станция собственост на Русия, до която се стига с руски кораби и е построена с руски материали и оборудвана с руска техника и американска техника.Някой иска да се докопа до технологии, друг иска да ги скрие. Въпроса кой е котката и кой мишката в играта.

51

Беше до 50,

преди 4 дни

Но поради форумните деклинации стават аберации. :)

50

До 51

преди 4 дни

Явно пишеш от Куртово Xyйнaре или Горно Нанадолнище и не знаеш, че Кирил и Мъск гостуват семейно всеки уикенд и правят партита за ужаст на съветските касманавти, шарещи из форумите като мухи без глави.

49

до подсказвам

преди 4 дни

Абе Кирил Дончев ... Айде, нема нужда.

48

Разлики

преди 4 дни

До Не е изненада "Фиаско"?

47

До 44

преди 4 дни

Да, абсолютно вярно.

46

Разлики

преди 4 дни

До До 46 Това им е проблема на някои хора, че вместо да се фокусират върху постиженията и това, което всъщност е смислено, те се излитат за някакви пропагандни действия. НЯМА държава в света, която да е с големината на България, която да има нещ наподобявващо на цялостна космическа програма. Това не омаловажава постиженията ни, нито е някаква произволна мярка за това кой има и кой няма право да оценява кое постижение в Космоса какво е.

45

До 46

преди 4 дни

За извеждане на най-различни сателити в Космоса за определена работа. Това е малко далеч от "космическа програма".

44

Разлики

преди 4 дни

До До 41 Сателитът е български, както е написано. Какви други "фирми" участват е без никакво значение.

43

До 42

преди 4 дни

Още ли се напъваш бе некадърник ? Изчакай друга статия за писане срещу Русия. В тая си неспособник.

42

Разлики

преди 4 дни

До До кадърните по-долу Български инструменти има на няколко марсохода, тъй че другарете които се самоунижават само и само руските им господари да изпъкнат просто разчитат, че останалите не знаят, че България продължава да има технологично участие в изследването на Космоса.

41

До 41

преди 4 дни

В тскива "програми"участвуват безброй фирми. И ти си ми един умник.

40

Разлики

преди 4 дни

До До 24 Най-смешното е, че руснаците се опитаха за пореден път да се включват в "космическата надпревара" с псевдопостижения от типа "ние бяхме първи" с които са печално известни. При тях се залага не на смисъла и резултата от направеното, а от парадирането с това, че е било "първото". Точно както изпращат "първото" живо същество в Космоса, но забравят да споделят, че то става НЕживо в апарата с който го изстрелват и даже няма планове да го приберат обратно с каквито и да било цели.

39

До кадърните по-долу

преди 4 дни

Elon Musk sent a Bulgarian Satellite into Space with SpaceX's first flight in 2023 // Дано впрягате Инглиша, а форумният корифей, дето пита дали участвам в програмите, вероятно е дясната ръка на Мъск, участващ в космическите му програми. Аман от неандерталци.

38

До 38 и 39

преди 4 дни

Явно не сте чували за уебстраниците на НАСА, РУСОЖОП-ПРОЕКТ, Chinese space program, а може и официалната страница на Космическата програма на Индия. Тук е проблемът ви. Измийте си гурелите от очите и ще се осеферите.

37

До 37

преди 4 дни

Ти си особено некадърен тролинген. Един път вече ти го казах сутринта.

36

До 35

преди 4 дни

Аз не съм казал нищо за никого бе с отворените очи. Много си умен наистина. Знаеш ли на всяка държава поотделно и съвместните им космически проекти? Ти участвуваш ли в някой от тях? Плещиш неооносими глупости.