64

Анонимен

преди 4 дни

Няма разлика между ЕС и Русия! Както Русия се държи с Украина, така се държи и ЕС с Македония!

63

Анонимен

преди 4 дни

българина ако не духа нечии член, като роб, не може да живее.в родната страна са се настървили на американския членв северна македония им стига и сръбския член.

62

Анонимен

преди 4 дни

Това е политик, не като нашия Главчев

61

Щуро сам

преди 4 дни

Я па я мислим дека не е убаво дека се именуват Северна. Ако да са северна. оно требе да има и /жна, и западна. а па и източна. Що да не си е само маке, па да си седи у скопие и те така. Що сега ке рекат "Бугария да си ни върне источната, Гърция да си ни върне южната а Албания -западната, да сме си цели. Не ли вака?

60

Анонимен

преди 4 дни

Има един проблем с признаването на българите в Конституцията на Македония. Така реално документално ще се признае, че говорим за два различни народа, което принципно за нас не е ОК. Сега даваме паспорти на македонци, които доказват българския си произход и ако си остане така т.е. да не пише в тяхната Конституция, че има българско малцинство и едновременно много македонци вземат Бг-паспорт по тази схема, то след време, истината, че сме един народ ще е по-лесно да изплува.

59

До 47

преди 4 дни

Сега какво да очакваме да стане с децата на сегашния президент? Дай подробности

58

Анонимен

преди 4 дни

Гърция и България( политиците и!) се държат с Македония като Путин с Русия! Можеби това е целта, ако Мицкоски е платен за това от Русия!!! Фактите са много! Има държава Македония, има Македонски народ и език! Това е световно признато! Има Македонско малцинство във всички държави по света. Такива няма само в България и Гърция! България наистина е осъдена 14 пъти от международен съд з анарушаване на парвата на Македонци! Та Путин може да докаже, че ЕС не е по-различен от него!

57

Км

преди 4 дни

Нашите са,,пишман политици,,,но гърците ще свият сърмите на макетата.

56

Я

преди 4 дни

Северна и Южна Титоландия е много сполучливо име за държавата на макета.

55

Анонимна

преди 4 дни

Вие питате за Кубер един от братята на хан Аспарух. В Уикипедия има някаква информация за него. Не съм запозната особено по тази тема.

54

Пирин

преди 4 дни

Гръцки *** !

53

Алекс

преди 4 дни

Мицотакис коректно предупреждава твърдоглавите макета.Няма да се поколебае да наложи ново гръцко вето.А в Гърция си нямат Про100 Киро,който да го вдигне.

52

Анонимен

преди 4 дни

Какво е станало с българите на единия от братята на Аспарух които се заселват някаъде в земите на днешна Македония?

51

Loyko

преди 4 дни

Ееее....стига с това *** на неудобни коментари.Така промивате и без това промитите мозъци в България.

50

До 36

преди 4 дни

Ами добруджанци много повече могат да претендират за история от северномънкедонците, понеже там е създадена България и то още докато на целия полуостров не е имало друга държава освен нас и Византия. Варна, Несебър, Тракия стават част от България 200 години по-късно, а Вардарско 300. Били сме на 60 км западно от Будапеща, в част от днешна Хърватия, а при Симеон стигаме до Атина. Румънците ги измислят 1200 години по-късно, след кримската война.

49

Анонимен

преди 4 дни

Трябваше да кръстят Македония Южна Титоландия. Хем щеше да отговаря на историческите реалности, хем никой нямаше да има против това име, та дори и Сърбия, която до ден днешен си е Северна Титоландия хахаха

48

Анонимен

преди 4 дни

Чудно е как точно се е изразил мицотакис и как сте го превели това от гръцки;))) скопянис, охи правис сметкис безис трапезарис, може би?:)))

47

Анонимен

преди 4 дни

ТОВА ПОМНЯ:ЖЕЛЕВ ПЪТУВАШЕ ЗА НЯКАКВА СРЕЩА И НА ЛЕТИЩЕТО СЪОБЩИ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРИЗНАЕ НЕЗАВИСИМОСТТА НА МАКЕДОНИЯ! КОГАТО СЕ ВЪРНА ДЪЩЕРЯ МУ БЕШЕ СЕ ''САМОУБИЛА''. АКО НЕ ВЯРВАТЕ МОЖЕ ДА ПРОВЕРИТЕ.ИМА ФАКТИ В ТОГАВАШНАТА ПРЕСА.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА СЪЩО СИ ОТИДЕ ПРИ СТРАННИ ОБСТОЯТЕЛСТВА И ГРАНДИОЗНО ЧЕСТВАНЕ НА 1300 ГОДИШНИНАТА ВА НА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ПРОВАЛЕНО.ДЕТЕТО НА ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ ПОЧИНА ОТ СЪРЦЕ НА 14 ГОДИНИ, ЗДРАВО,НО БАЩАТА СЕ ОБВИНИ РУСИЯ В ШПИОНАЖ В БЪЛГАРИЯ И НАМЕСА В ДЪРЖАВА

46

Анонимен

преди 4 дни

Бивша югославска република Македония си беше едно коректно название. Югославия ги създаде, те самите се чувстват югославяни. Най-верните югославяни.

45

Анонимен

преди 4 дни

Навремето България спасява Македония от война, подобна на тия в Босна, Хърватско... Заплашваме, че български войски ще влязат в Югославия, ако Сърбите нахлуят в Македония. А за благодарност Македонците ни срт в устата днес.